Prettige, goede service

Telefonisch lounge set besteld, vriendelijk geholpen en op tijd geleverd. Inmiddels 3x tuinset gekocht bij Tuinmeubelshop. Goede service, correcte mensen

Goede kwaliteit

Op tijd geleverd tegen een mooie prijs voor goede kwaliteit spullen Alleen jammer dat ze de verpakking niet mee nemen

Helemaal blij

Prachtige tafel besteld, snel geleverd door vriendelijke bezorgers. Ben helemaal blij ermee

Mooie winkel en gave tuinsets. Super blij met de snelle levering, zodat we eind van de week al heerlijk van onze loungeset konden genieten.

Top in orde

Leuke bezorgers , belden netjes dat het eventueel iets later zou worden , prima in orde alles

Prima snelle service

Makkelijk en snel bestellen, goede communicatie met de servicedesk.

goede producten en service

zie boven

Snel geleverd en prima service

De showroom was uitgebreid en werden goed geholpen. Levering was snel. Enige nadeel die ik kan noemen is dat de bezorging tussen 6 en 8 's ochtends was en dat is toch wel erg vroeg. We konden dit ook niet aangeven dat dit niet uitkwam. Verder dikke prima

perfecte service en mooie tafel

werd goed binnen tijdspad afgeleverd en keurig afgeleverd, hoefde zelf niks te doen. de tafel ziet er heel goed uit en zijn er erg blij mee!

Overzichtelijke winkel met vriendelijke medewerkers

snel geholpen, snel geleverd

een tafel uit de reclamefolder was niet aanwezig in de showroom in Sliedrecht. bij navraag werd de tafel online gezocht en een bon werd gemaakt, 2 dagen later was de tafel geleverd en na enige montage perikelen toch goed in elkaar kunnen krijgen en er staat een prachtige tafel.

Perfect!

Goede kwaliteit, snel geleverd, duidelijke informatie, goede communicatie, vriendelijke service.

Uitstekende service

De tafel is behoorlijk zwaar, maar door de bezorger zonder morren in de tuin gezet. Zulke bezorgers moet je met een lampje zoeken. Perfect!!!

Het zijn fantastische tuinstoelen

Wij zijn er heel blij mee, en we zijn ook vriendelijk geholpen !!

Van showroom tot levering uitstekend, mooie tuinset!

Onlangs de nieuwe winkel op de meubelboulevard in Heerlen bezocht. Uiterst vriendelijk ontvangen en gelijk voorzien van een kopje koffie. Op ons gemak alles kunnen bekijken en bij vragen werden we vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Prachtige showroom en uiteindelijk geslaagd voor onze nieuwe tuintafel. Deze werd binnen enkele dagen geleverd. Al met al zeer tevreden over tuinmeubelshop Heerlen

Top tuinmeubels

Perfect geholpen door het Veenendaalse team en snel geleverd. Blij mee. Dank jullie wel

Goed geholpen en snel geleverd

Op 2de pinksterdag naar de winkel gegaan in Gouda. Vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen een mooie keus te maken. 3 dagen later was het al mogelijk om te leveren. Vriendelijke bezorgers die gelijk vroegen of het in de tuin gezet moest worden, en na een uurtje zelf in elkaar zetten staat de set nu te pronken in onze tuin

Mooie loungestoel

Mooie vormgeving, zit comfortabel en werd snel geleverd. Top.

Goede service van A tot Z.

Prima producten. Levering precies zoals afgesproken. Alleen maar positief over tuinmeubelshop.

Top levering zoals afgesproken

Ik had besteld en dezelfde week werd de set geleverd en meedenkende bezorgers die zeer aardig waren. Dus goede service!

Top bedrijf zaakjes prima zowel in de winkel als erbuiten

Alles volgens afspraak geleverd ook de bezorgdienst een dikke pluim bellen keurig netjes van te voren wanneer ze arriveren Loungeset keurig verpakt alles zag er prima uit

Klantvriendelijk

Snelle levering, deskundig advies en netjes bij mijn ouders bezorgd.

We werden hartelijk verwelkomd en kregen meteen koffie aangeboden, daardoor voel je je welkom. Er werd ons niks opgedrongen, maar konden even lekker rondkijken en als we vragen hadden konden we die stellen. Na een half uurtje kwam er iemand vragen of we vragen hadden en toen met gesprek goed geholpen, waarbij onze keuze goed rond kwam en ook duidelijk werd dat we dingen konden combineren!! Werd ook goed aandacht gegeven aan verschillende kleuren en wat je voor tafel mogelijkheden had!!! Alles top geregeld en uitgelegd! Zijn zeer tevreden en ook fijn, dat hij al snel bezorgt kon worden

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA