goede service

positief

Mooie tafel snel geleverd!

Bij bestellen op de website maakte ik meteen een bezorgafspraak. Is ook geleverd op die datum, helaas met te lange schroeven maar dat is snel en netjes opgelost! Nog wel een tip: de bezorgmail die kreeg met het tijdvak tussen 6:00 en 8:00 uur zou ik zeker aanpassen!

Mooie stoelen

Mooie stoelen…werden keurig naar de achterkant van het huis (tuin) gebracht…werden keurig gebeld dat bezorging iets later was..door overmacht…(brug defect)

Helem geweldig, gaan zeker genieten in mijn nieuwe stoelen

uitstekende services

uitstekende services.

Een mooie vuurtafel die goed bij onze tuinset past.

We hebben deze vuurtafel online besteld zonder hem eerst in de winkel te hebben gezien. Hij werd in doos geleverd maar was eenvoudig in elkaar te zetten. Enig minpunt is dat onze gasfles er niet in past en we helaas een extra dure, kleinere gasfles nodig hebben. Verder dik tevreden.

Dik tevreden

Mooie tuintafel, snel geleverd binnen de doorgegeven tijd, goed verpakt en makkelijk in elkaar te zetten.

Heerlijke loungeset

Zit heerlijk, net wat hoger, stevige kussens

Kijken kijken, niet kopen, toch overstag gegaan

De bedoeling was om alleen even te kijken maar we zijn toch overstag gegaan en geen moment spijt van gehad. Mooie lounge set gekocht. Fijn geholpen in de winkel. Super snel geleverd door vriendelijke bezorgers. Alleen de poten moesten gemonteerd worden maar dat was zo gedaan.

In de winkel in Den Bosch heel vriendelijk geholpen. Bezorgen kon al na 4 dagen. De bezorgers waren ook heel vriendelijke mannen. We hebben heel veel plezier van onze lounge set

Goed en vriendelijk geholpen

In de winkel was er goede uitleg en kon er gecombineerd worden met stoelen aan diversen tafels. Bij het thuisbezorgen konden we zien dat het allemaal zorgvuldig ingepakt was. Alles is onbeschadigd thuisgekomen.

goed geholpen en beloftes zeker waargemaakt

netjes te woord gestaan en ons aan de juiste set geholpen. Erg in de weer geweest om het juiste voor ons bij elkaar te zoeken. Set was niet op voorraad maar de toegezegd levertijd goed behaald. Afleveren duidelijk aangegeven rond welke tijd, en dat klopte. Pin apparaat had een storing daar koste het wat meer moeite om het bedrag over te schrijven. Rest ons de dank voor de neet service.

heel goed

snelle en correcte levering, houden zich aan gemaakte afspraak

Een super tevreden klant

Snel bezorgd en alles op tijd, zeer tevreden!

Nette en snelle levering

Prima tafel gekocht. Komt overeen met de afbeelding op de webshop.

Erg prettig

Prettig en niet opdringend , meedenkend en opgewekte medewerkers !! En snelle levering van onze tafel , keurig verpakt !!

Enorm vriendelijk geholpen

Fijne verkopers

Vriendelijk geholpen,niet opgedrongen

Prima 5 sterren

Super netjes verpakt

Uitmuntend

Ik ben in het filiaal cruquis uitstekend geholpen. Ik was daar om.misschien een showroommodel te kopen echter deze bleek wat schade te hebben aan de hocker, toch maar niet doen dacht voor zoveel geld. De verkoper zei nig noe meneer die deuk was mij ook nog niet opgemerkt. Ik in overleg met de verkoper maar de prijs kon echt niet lager! Heb toen uiteindelijk maar besloten om een nieuwe te kopen, het verschil was toch niet zo groot ten opzichte van het showroom model.zo zie je maar een eerlijke verkoper en een tevreden klant.

Geweldig!!!

Supergoed geholpen in de winkel in Den Bosch en de levering was ook top!

Gevarieerd aanbod!

Na drie tuinmeubelzaken bezocht te hebben en niet konden slagen, kwamen wij in de Tuinmeubelshop in Nunspeet en daar stond exact een tuin set zoals wij ons hadden voorgesteld! Wij zijn er heel tevreden mee. Alles keurig verpakt en op de afgesproken tijd afgeleverd. Chapeau!

Positief

Positief

Helemaal volgens wens

Snelle levering, vriendelijk geholpen en mooie kwaliteit.

Volgens verwachting

Levering van het tuin-ligbed volgens afspraak. En het ligt prima.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA