Uitstekende webshop

Veel keus en mooie artikelen! Via de chat wordt je snel en naar tevredenheid geholpen. De levering is snel en correct!!! Kortom...een fijne manier van zaken doen!

Prachtige tafel

Ik ben echt super blijet deze prachtige san Francisco tafel. Bezorgd tot in de achtertuin op de afgesproken dag.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie set voor een eerlijke prijs

Leuke set met glasplaat die goed schoon is te houden. En lekker ruim om met 6 personen aan te zitten tijdens een bbq.

Snel en netjes afgeleverd

Twee mooie relaxzetels van de serie Coco Leonardo ontvangen. Degelijke verpakking en het onderstel snel en eenvoudig te monteren. Ze zitten heerlijk, makkelijk te verplaatsen (niet zwaar) en een aanwinst onder onze overkapping.

De aankoop was mooi verlopen

Goed advues heeft de keuze bepaals

Snel en goed!!

Fijn geholpen in de winkel en veel keuze en opties in de showroom! De levering was dezelfde week nog! Erg fijn. En erg blij met onze nieuwe tuinmeubilair!!

vriendelijke verkopers

Goed geadviseerd en nemen de tijd

Zeer goed service klantenservice.

Ik had als verrassing voor mijn man, een Bistroset new castell besteld via webshop. Mijn man kwam 27 mei uit het ziekenhuis, na 3 maanden ziekenhuizen. Ik zag dat het Bistroset op 30 mei geleverd zou worden. Gebeld met klantenservice, die hebben er voor gezorgd dat het set op 27 mei geleverd kon worden. Geweldig en mijn man kan nu in de tuin, opknappen.

Uitstekende service, heel klantvriendelijk

Word heel goed geadviseerd. Heel klantvriendelijk en prima service

wide choice, good quality

I can highly recommend Tuinmeubelshop. They really provide a very good combination of choice, quality and services.

Mooie tafel en stoelen besteld!

Wij hebben een onderhoudsvrije tafel en bijpassende stoelen besteld. We zijn hier heel erg blij mee. Materiaal voelt goed en heel licht. Wij moesten de order vlak voor de levering nog aanpassen omdat we een verkeerde maat hadden besteld en dat ging heel snel en soepel. Goede service en snel bezorgd!

Snelle levering en mooi product.

Binnen drie dagen hadden we 'm staan. Nette levering en geen mooie verkooppraatjes. Ze doen gewoon wat ze zeggen.

Super service!

Wij zijn zeergoed en vakkundig geholpen in Veldhoven. Zeer aardige verkoper die weet waar hij over spreekt. Lounce ook binnen een week geleverd aangezien deze op voorraad was.

Goed en duidelijk advies en de keuze blijft bij mijzelf

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Prettige hulp in de winkel in Gouda. Bezorging mooi op tijd.

Zo ontzettend blij met onze nieuwe tuin set.

Correct fijne bediening Goede afspraken .

Ik zou iedereen aanraden die op zoek is naar tuinmeubelen eerst bij jullie te kijken. Er is keus in alle prijs klassen. Er wordt naar je geluisterd. En jullie doen alle moeite om een tevreden klant de winkel uit te laten gaan.. Wij waren bij verschillende zaken geweest. Maar jullie sprongen er echt boven uit!!! Qua aandacht zorg en afspraken. En meubelen in alle prijsklassen

Super mooie winkel en veel keus .personeel is heel erg vriendelijk en correct. Adviseren heel erg goed. Van de levering wordt je goed op de hoogte gehouden en ook dat personeel correct en vriendelijk. Bij mij werd alleen mijn tuintafel geleverd , de 6 stoelen zaten helaas in en andere bus. Maar er werd meteen door de bezorgers gebeld en een uur later werden mij stoelen nog geleverd . Top geregeld. Ik ben super blij en tevreden met mijn prachtig tuinset. Ik kan iedereen aanbevelen om naar deze zaak te gaan.

Alles volgens afspraak

Nette bezorgers die snel en netjes het werk deden waarvoor ze kwamrn

Super goed en vakkundig geholpen

Vriendelijk personeel

Bij filiaal in Utrecht 2 heerlijke tuinstoelen gekocht. We werden geholpen door een jonge vrouw die ons niet alleen heel vriendelijk maar ook zeer deskundig heeft geholpen

TipTopTuinmeubels

Zeer goed, snelle afhandeling, webshop/klantenservice goed bereikbaar. Prima aflevering.

Overall, goede service

Vriendelijk- en deskundigheid in de winkel en prima levering door chauffeurs.

Er is een foutje met betrekking tot het aanleveren product

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA