Klantgerichte zakelijkheid

Goed snel en hulpvaardig geadviseerd.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel geen moeite teveel om stoelen te verplaatsen naar een tuintafel. Om je te laten zien hoe de hele combinatie in je tuin komt te staan. Om de zit van de stoelen met kussens te proberen werden kussens aangesleept. De aflevering een paar dagen later volgens afspraak keurig op tijd.

Supergoed geholpen

In de winkel in Almelo hebben we eerst rustig rondgekeken. Het is een mooie en grote zaak die overzichtelijk is ingedeeld. Prijzen staan duidelijk aangegeven. Het personeel is niet opdringerig en geeft uitleg wanneer jij dat vraagt. Er werd geluisterd naar onze wensen en goed meegedacht. Na nog even nameten, door ons, thuis zijn we de volgende dag terug gegaan voor onze bestelling. Deze werd dezelfde week nog geleverd. Een aanwinst voor onze tuin. De oude (kunststof) set hebben ze meegenomen, top. Bedankt voor je advies Twan!

Meer dan tevreden

Spontane en enthousiast geholpen. Prima prijs en prima kwaliteit

Goede webshop

Op tijd geleverd

uitstekend

uitstekend geholpen bij de aankoop, niet opdringerig om iets te verkopen, wel eerlijk en goed advies. Bij aflevering ontbrak de tafel, na 1 telefoontje bleek hij bij de verkeerde klant te staan, vrachtwagen terug en na 1,5 u was alles in orde. Top

Vriendelijk, correcte levering

Ik ben fijn geholpen in Gouda. De verkoper was bereidwillig en zorgde voor antwoorden op mijn vragen. Levering was perfect en op tijd.

Je krijgt wat is afgesproken.

Alleen plezierig geholpen goed advies en bovendien je spullen netjes thuis bezorgd.

Wij zijn heel tevreden met de tuinset!!

Met de afgelopen zonnige dagen gelijk gebruikt van gemaakt. Genieten met een GROTE G!

Doorgeven dat de stoelkussen stuk is, meteen geregeld dat ze volgende week komen omruilen. Dat noem ik nou service!

Prima geholpen , deden wel moeite voor ons.

Prima geholpen, ook het vervoer van het showroom model werd netjes geregeld. Het feit dat ik geen 5 sterren heb gegeven is dat de verkoper ons geen afdekhoes voor de loungeset erbij heeft verkocht. Deze inmiddels elders gekocht. Maar verder netjes geholpen door het personeel!

Snel geleverd conform afspraak met vriendelijke bezorgers.

Was allemaal keurig geregeld

Goede informatie en prima bezorgers. Artikelen waren goed verpakt. Door de wind nog niet veel kunnen gebruiken de afgelopen dagen, maar lijkt een solide zweef parasol

Super goede services

Ik heb eindelijk een super leuke set gevonden voor op me balkon. En thuis bezorgd. Goede services.

Het zijn meedenkers bij jullie....

Door ongelukkige omstandigheden kon ik mijn aankoop van stoelen en een tafel tijdelijk niet thuis onderbrengen. De oplossing: We hebben ze betaald en tijdelijk ondergebracht in het magazijn bij de Tuinmeubelshop in Veldhoven. Bedankt.

vriendelijke sfeer

snelle service

Goed geholpen, goede prijs kwaliteit, snelle service en zeer verzorgd ingepakte lounchestoelen.

Super blij

Vlotte bediening en super snel geleverd. Mooie spullen en heel veel keuze.

Prima geregeld

perfect

Makkelijk bestellen, juiste info en correct geleverd

Tevreden

Zeer tevreden, vond wel 1 verkoper wat moeizaam om hulp van te krijgen. Maar verder prima

Zeer goedEen mooie degelijk loungeset

Heel goed geholpen met advice over loungeset.

Aardig verkoper

Aardige verkoper die mee denkt en niet opdringerig is. Daarna telefonisch besteld en ook dat ging eenvoudig.

Snelle levering, aardig personeel en een prachtig product!

Zeer fijne en goede verkoop gesprek gehad en thuis staat ons nieuwe set super

Zeer fijne en goede verkoop gesprek gehad in vestiging Almelo. Goed geholpen en ze hebben goed mee gedacht. Levering zoals afgesproken en naar wens. Na alles uitgepakt en opgebouwd te hebben staat onze nieuwe set super in onze tuin. Super blij met de aankoop!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA