We zijn eerst wel in de winkel geweest en heel goed geholpen door 1 van de verkopers, wij moesten onze financiën even op een rijtje zetten en de winkel is voor ons wat verder rijden, dus hebben we de bestelling online gedaan. Het werd netjes afgeleverd, de levering ging heel soepel en bij het uitpakken stuitte wij op een defecte van 1 kussen, na contact met de klantenservice wordt er een nieuwe toegestuurd. Echt super service van Ab tot Z

Hier heb je iets aan

We hadden twijfels over wat we willen, in de winkel uitstekend geholpen door de medewerker, product gratis geleverd op de dagdeel die wij wilden. Veel keuzes van diverse prijsklasse, materiaal en kun je eindeloze combinaties maken. Aanrader.

Vriendelijk geholpen in de winkel (Cruquius). Mooie tuinset voor een schappelijke prijs.

Daybed is een echte eyecatcher

Daybed is heel mooi en leuk Loungeset ziet er ook heel mooi uit. De rugkussens zijn wel wat zacht. Wij vinden de kussens wat kietelen/prikken aan de blote benen. Dit komt doordat het waterafstotende kussens zijn.

Topservice

Heel fijn en goed geholpen in de winkel en nette heren hebben vandaag de tafel en stoelen bezorgd.

Goed geholpen, vlotte levering

Goed geholpen, vlotte levering.

Zeer goede en snelle service, zeer klantvriendelijk en deskundig personeel.

Snelle levering, goede kwaliteit. Er was wat niet goed gegaan met het (externe) vervoer, een poot van een stoel was verbogen. Mail gestuurd naar de afdeling service, met foto's. Binnen een uur mail terug voor kosteloze omruiling. Later weer een mail, met datum, binnen een week. Al met al een goede service, die je tegenwoordig moet zoeken.

Duidelijk en bondig

Vriendelijk en doel gericht.

Eerlijke verkoper met verstand van zaken.

Mooi en goed bedrijf zoals wij het ervaren hebben. Leuke sfeer in Veldhoven met gezellige aankleding. Nog naar een andere winkel gaan voor vergelijk had wat ons betreft weinig zin. Het transport werd door nette jongens verzorgd. Spullen zijn netjes zonder verdere problemen geleverd. Groet, Peter en Marjan.

Alles klopte en prima service

Uitstekend geholpen en alles klopte. Prima kwaliteit en prijs/kwaliteit is uitmuntend

erg blij mee

kwaliteit, vriendelijke bezorger, snelle afhandeling

Prima geholpen

Op tijd afgeleverd preciesvolgens afspraak produkt ziet er goed uit!!

Heel Behulpzame personeel Anneke ( Gouda) dacht gewoon met ons mee, niks was te gek, meubels door de winkel sjouwen om een mooie combinatie te krijgen. Ik stuur binnenkort een foto

Top ervaring

Een prettige vriendelijke bediening en onze tuinstoelen en tafel zijn super van kwaliteit. We zijn er zeer blij en tevreden mee.

Op z n Brabants geholpen,gewoon eerlijk,vriendelijk ,ondanks supergroot ,er hangt gezelligheid

Perfect geholpen

We hadden een verkeerde keus gemaakt (kleur) Vandaag teruggeweest en Do.a.s.komt het nieuwe product al

Geen minpunt kunnen vinden en ik kan een zeurpiet zijn.

Rustige, geduldige medewerkers. Geen gepush, duidelijke uitleg en goede onderlinge communicatie. Ik had 06-nr van medewerker gehad. Aangezien ik nog vragen had heb ik gebeld. Er werd niet opgenomen. Even later werd ik gebeld door collega omdat de medewerker verlof had. Goed geregeld! Verdere afhandeling was prima. Ook het vervoersbedrijf zeer correct! Hebben door omstandigheden een stuk moeten lopen met de parasol met voet. ‘Geen gezeur, hoort erbij. ‘ tot nu toe erg tevreden.

Snelle bezorging zelfs eerder dan de tijd zoals afgesproken. Set is op de camping bezorgd. Waar je stapvoets moet rijden. En de chauffeur veel te hard reed.

Super tevreden. Heel erg mooi tuinset mooi op tijd geleverd en zit heel fijn.

Hele goede service

Meerdere keren geweest, om zo tot een weloverwogen keuze te komen. Zonder opdringerig te zijn was er altijd wel iemand in de buurt om onze vragen te beantwoorden. Ook het advies gekregen om de set niet online te bestellen, omdat er dan een risico zou bestaan dat we de set verkeerd zouden bestellen (wat waarschijnlijk ook idd wel gebeurd zou zijn) Ook bleek dat we inde winkel nog Eem korting kregen omdat we een loungeset en eettafel kochten, wat we online ook misgelopen zouden zijn. Zeker dus een winkel om bij anderen aan te bevelen!

Topi

Topie

TOP

TOP goede service, fijne verkoper en een mooi loungeset. Wat wil je nog meer.

De verkoopservice was perfect de bezorging zorgelijk

De verkoop ging super ik werd goed geholpen en heb alles wat ik wilde. De bezorging was niet zo prettig. Bij aankomst waren de dozen heel nat en de bezorgers probeerden alleen maar de dozen zo te draaien dat het niet opviel in plaats van kijken of de goederen niet beschadigd waren. Alles werd snel neergelegd en ze waren er heel snel weer vandoor.

Echt tevreden

Wist niet precies wat ik kon verwachten , maar de aflevering was netjes en toen ik alles uitgepakt had geweldig en prachtig wat een service . P.s kom echt woorden te kort

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA