Echt tevreden

Wist niet precies wat ik kon verwachten , maar de aflevering was netjes en toen ik alles uitgepakt had geweldig en prachtig wat een service . P.s kom echt woorden te kort

Uitstekend geholpen

Iedereen is even vriendelijk en nemen de tijd voor je. Na levering had ik nog een vraagje. Ik werd heel snel terug gebeld en hij had voor ik een vraag had al mijn gegevens en gesprekken nagegaan en was dus goed op de hoogte. Erg fijn!! Mijn complimenten aan jullie allen!!

Goede levering.

Tevreden!

prachtige loungeset

Snel geleverd en netjes verpakt. Set is snel in elkaar aan het zetten en staat prachtig in de tuin.

prachtige loungeset

Top bedrijf

Vanaf bestelling tot levering allesgoed geregeld, ook kwaliteit product.

Een mooie winkel met groot assortiment en een vriendelijke verkoper

Een mooie winkel met een groot assortiment en vriendelijke verkoper!

Klantvriendelijkheid ten top!

Wij zijn in filiaal Veldhoven geholpen door Thijs Onstwedder. Deze jongen is n aanwinst in jullie bedrijf.. Super vriendelijk en gaf ons het gevoel heel vakkundig te zijn in zijn werk.. De ruimte die hij ons gaf voor n beslissing.. de mogelijkheden van het loungset door telkens op opstelling te verandering in de winkel was super! Loungset binnen n paar dagen thuis bezorgt .. zeer goed en netjes verpakt. Onze gasten geven ons constant complimenten over de zitform van de bank.. zo heerlijk om in weg te dromen. Dikke kussens met breed zitvlak en hoge rugkussens..ideaal voor lange mensen zoals wij.. In 1 woord " super"..... Echt heeeeel tevreden over alles....

Vriendelijk, behulpzaam veel keuze en goede service

Werden in Veenendaal zeer goed geholpen en voorgelicht. De keuze was daardoor niet moeilijk. Compliment ook aan de vriendelijke en behulpzame bezorgers, die na een lange werkdag de hele tuinset netjes voor ons naar de tuin brachten.

Goede uitleg en service

Hele goede uitleg in de winkel, ook alternatieve aangeboden, zodat we zeker weten dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Snelle levering, wat in het voorjaar natuurlijk wel fijn is, kunnen we er meteen gebruik van maken. Ik kan tuinmeubelshop zeker aanbevelen bij andere.

Vriendelijke mensen

Ik vind wel dat ik graag een bevestiging had ontvangen dat het bedrag was gepint. Mvg admaas

Snelle levering en goed contact

Snel geleverd, altijd goed contact te krijgen. Klein min puntje het niet uitpakken van de bestelling als check dat het de juiste is en dus ook geen verpakkings materiaal mee terugnemen.

Netjes geholpen bij de aanschaf. De bezorging was ook super.

Fijne tuinset

Fijne hoek loungeset. Nette levering.

Mooie stoelen en voetenbanken gekocht. Alles van top kwaliteit. Hier zijn wij zooooo blij mee.

Prima kwaliteit en prijs

Klantgerichte verkoper van de meubelshop showroom in Veenendaal. Goede keus en kwaliteit. Het is nu voor de tweede keer dat we hier zijn gekomen en tevreden naar huis gegaan. Bezorging wel erg vroeg in de ochtend maar verder heel erg goed. We bevelen deze tuinmeubelshop in Veenendaal dan ook aan.

Fijne service

Wordt alle tijd gemaakt voor de klant. Kunt door de hele zaak sjouwen met meubels om de beste samenstelling te krijgen.

Prettig winkelen

Snelle levering eenvoudig betaling

Kreeg mijn tafel maarte weinig schroeven, afdekdopjes en dopjes voor onder de glasplaat, even gebeld en de volgende dag lagen ze al in de brievenbus, perfecte service

Prima geholpen! Blij met de tafel

Meedenkende verkoper

Goede ervaring, alleen vonden wij de aflevertijd tussen 6.00- 8.00 , afgeleverd rond 7.00 maar al vanaf 5.45 u wakker voor ons ( 70 jaar) wel erg aan de vroege kant, maar hele vriendelijke bezorgers.

Perfecte levering en zeer goed geholpen in de winkel te Almelo

Uw meubelshop is top!!

Mijn ervaring met meubelshop? Dat is voor mij geen vraag maar een weet! De meubelshop is top!!!

Goede en vlotte aankoop,

Op internet onze keuze al deels gemaakt. in de winkel vlot geholpen door Dennis met onze keus maar ook met alternatieven. Vlotte aankoop en aflevering. We zijn superblij met onze aankoop!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA