Super geholpen door verkoper Mark, snelle levering, en mooie en kwalitatief goede producten!

Heel erg tevreden met het winkelbezoek, tot aan de aflevering toe. We komen de tuin niet meer uit!

Goede samenwerking via Leen Bakker BV

Snelle levering, netjes aangeleverd.

Vriendelijk personeel

Goed geholpen

Goede toelichting en fijn om meubilair in showroom te kunnen zien

Prettige verkopers met kennis van zaken, mooie showroom

Wij zijn héél goed geholpen door vriendelijk personeel. Ook de bezorger was zeer vriendelijk en heel behulpzaam. De Diningstoelen zitten heerlijk én de capucino mét een heerlijke bonbon maakte het als een extra leuk uitje.

top bedrijf

goed advies en snelle levering

Alles volgens afspraak heerlijk

Nette bezorging beleeft en behulpzaam.

Zeer tevreden.

De stoelen zitten erg lekker, nu kunnen we ook heerlijk chillen.

Vriendelijk, goed en efficient

Levering op tijd vooraf aangegeven. Behulpzame leveranviers. Goede kwaliteit en service.

Eindelijk stoelen met overdreven zachte kussens

Oneindige zoektocht naar een stoel met extreem zachte kussen (en redelijk geprijsd) en hierbij gevonden. We gaan overwegen nog een set.

Prima !

Wij zijn in de shop geweest en hebben onze tuintafel en stoelen uiteindelijk on line gekocht.Vriendelijk personeel en snelle service goede prijs kwaliteit/ verhouding .Wij zijn blij met onze mooie set

Tuinmeubelshop is TOP

Zeer fijne ervaring met de medewerker de heer Combee in de Cruquius. De klant in zijn waarde laten en advies geven als hij daar om vraagt. TOP

Aankoop, behandeling en levering waren perfect.

Een geweldige behandeling bij de aanschaf. Zeer goed te volgen per mail. Bijzonder nette levering. Al met al iets waar menig bedrijf een voorbeeld aan kan nemen.

Snel en prima

Zonder problemen en prima service

Vriendelijk personeel, bezorgservice en goede communicatie

Goede service, vriendelijk personeel en goede communicatie

Goede service en alles volgens planning

Goede service en alles volgens planning

Perfect koop je spullen bij tuinmeubelshop

Perfect zo snel geleverd top

top

snel en super vriendelijk. thuisbezorgd en correct personeel

Super goed

We zijn heel tevreden. Voor jaar ook 6 stoelen gekocht. Bij 1 stoel was een klein foutje. Dit werd heel snel verholpen. Ook nu weer 2 stoelen gekocht heel fijn geholpen.

Positief

Wij zijn netjes behandeld in de winkel De bezorgen was iets minder maar met het tuinset zijn we er blij mee

Mooi product. Super aflevering

Snelle en correct aflevering van een mooie tuinset, tafel en parasol.

Mooie ruime zaak en vriendelijk geholpen!

Deze zaak is helemaal onze smaak. Snelle levering en ook die mannen aller aardigst. Wij zijn heel blij met onze aankoop die op de dag van mijn verjaardag bezorgd werd, klasse Zegengroet Ellen van Zon, Heerde

Je wordt prettig geholpen. Verschillende soorten mooie sets.

Tevreden

Verkoper denkt goed mee. Neemt er de tijd voor om alles goed uit te leggen. Vlotte en correcte bezorging.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA