Het is als thuiskomen

Ongedwongen sfeer

Prima bezorging en op tijd

Goed gedaan!

Zo zou elk bedrijf tegenover zijn klanten moeten staan.

Dit bedrijf komt zijn afspraken na. Het personeel is behulpzaam en niet opdringerig. Ook de levering liep zoals belooft

Deskundig personeel en levering en montage volgens aspraak

Tuinstel van goede kwaliteit en uitstraling na deskundig advies gekocht bij de locatie Cruquius. Werd netjes volgens afspraak geleverd en door vriendelijke en beleefde monteurs gemonteerd. Monteurs melde een kleine lakschade aan 1 van de poten en deze werd na afspraak vervangen. Ik ben dus zeer tevreden over de kwaliteit en service van de Tuinmeubelshop. Zeer zeker een aanrader.

Zoals het hoort goed

Netjes geholpen,rustig rondgelopen en niet iemand achter je aanhobbelen. Als we iets wilden vragen dan iemand er bij halen , en een snelle bezorging. Alles zo als wij het prettig vinden , dank jullie wel. Ps het zou ook ook leuk zijn als jullie ook nog een warm zonnetje kunnen bezorgen, dan kunnen de stoelen uitgetest worden,nogmaals bedankt.

Mooi meubel eenvoudig in elkaar te zetten

Klantgericht

Ze bezorgden zelfs op de camping bij onze eigen caravan. Dus namen de moeite om zelfs de camping op te rijden.

Prima geholpen

Wij zijn goed geadviseerd en vriendelijk te woord gestaan. Wij kunnen dit adres aanraden.

Mooie tafel

De tafel is erg mooi alleen de bezorging was wel erg vroeg. Ze zouden tussen 6.10 en 8.10 uur de tafel bezorgen en kwamen inderdaad tegen 6.30 uur s’morgens .Ook was er niet vermeld dat ik de tafel zelf in elkaar moest zetten.

Bezorging zoals afgesproken en kwaliteit prima in orde

Mooie meubelen en bezorging op de afgesproken dag en tijd. Ook goed geholpen in de winkel in Veenenedaal.

Super vriendelijk en ontspannen geholpen.

Rustig in de winkel rond gelopen. Kopje koffie, en geen opdringerige verkoper. Wel de juiste aandacht gekregen. Toppie

Perfect geholpen

Goed advies gekregen, snel geleverd en goede service bij het plaatsen en verwijderen van het verpakkingsmateriaal. Lekker wanneer afspraken gewoon worden nagekomen. Top geregeld!

Prettig

Vriendelijke verkoper, goede informatie. Product op tijd geleverd. We zijn er zeer tevreden mee!

Super service!

Nu voor de tweede keer een Loungeset besteld,twee keer super geholpen! Snelle levering en hele mooie spullen!

mooie set van zeer degelijk materiaal

Goede service tuintafel geplaatst en dit was nog wel een klus met een zware granieten tafelblad. Tafel netjes naar onze wensen neergezet

Ik wist wat ik wilde.

Ontzettend fijne zaak

Rustig rond kunnen kijken. Info van de verkoper gekregen. En mijn partner en ik konden rustig met zn tweeën, onder het genot van een kop koffie, overleggen of we tot aankoop over zouden gaan. Wat we gedaan hebben! Bezorging was er op de afgesproken tijd. Alles keurig in orde! We kunnen er van genieten maar een beetje meer zon zou prettig zijn

Goede zaak!

Goed geholpen, mooie zaak, perfecte levering.

Mooie stoel

Mooie stoel

Goed en vriendelijk geholpen in de winkel in Sliedrecht. Ook de levering was goed verzorgd.

Alles is goed gecommuniceerd en als er problemen zijn worden ze snel opgelost. Marlize doet goed werk. Meubels in Sliedrecht gekocht. Werden goed geholpen.

Leuke zaak en aardige mensen

Top geholpen en duidelijk over der prijzen en ideeën genoeg.. Ik zeg aanrader deze winkel Groetjes Renate de graaf

Fijne winkel

Veel keus en vriendelijk personeel. Niet opdringerig

Mooie kwaliteit

Stevige mooie loungeset, keurig geleverd, vriendelijke verkoper. Goede kwaliteit/ prijs verhouding.

Helemaal top

Contact met de medewerker was goed. Hadden twee vragen, en die werden keurig beantwoord. Bezorging ging goed, vriendelijke bezorgers. En de loungeset is mooi en zit lekker.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA