Goede producten slechte service

Bij de bestelling in de winkel in Veldhoven duidelijk aangegeven dat we dezelfde opstelling wensten als in de winkel. Op de bestel bon bleek het tussenstuk niet opgenomen. Gebeld een week voor de levering. Ontbrekende stuk wordt toegevoegd bij de bestelling, maar aan de volle prijs (in de set was deee goedkoper) + 50 euro leveringskosten terwijl deze samen met de rest werd geleverd (1 levering, 2x kosten). Ondanks protest bij klantendienst werd deze toch aangerekend terwijl de fout bij de winkel lag en de bestelling in 1x geleverd werd.

Zo hoort het te zijn

De ruime keuze in de zaak in Veenendaal was al een verademing, maar de aftersales was fantastisch. Er was een beschadiging aan een glazen tafeltje. Ik heb dit direct zonder gezeur om kunnen ruilen Fantastisch, zo hoort het, en hier doen ze het gewoon!

Volop keus

Goed geholpen en geen druk op Een aankoop

Geweldig fijne zaak!

Het was voor ons de eerste keer dat wij kennis maakten met Tuinmeubelshop Veenendaal en onze ervaring was ontzettend goed. Wij zijn geholpen door Coralie en zij heeft alle moeite gedaan om ons te helpen bij het zoeken naar de juiste stoelen hetgeen helemaal naar onze wens is geslaagd. Coralie, heel erg bedankt voor je geduld en je fantastische hulp!!

Heel goede bediening en uitleg

Een super winkel met uitstekende service en heel vriendelijk , alles is perfect geleverd en in goede staat met uitstekende leveranten vriendelijke groeten Myriam en Francois

Prima geholpen in de winkel en snelle en nette levering thuis.

Zeer tevreden precies zoals afgesproken

Super goed advies van de verkoper en precies zoals afgesproken.

Super levering

Eindelijk een artikel dat niet stuk is dankzij de goede verpakking en de zorgvuldige levering van de chauffeur. Bedankt.

Nette service en snel geleverd

De verkoop afdeling heeft mee gedacht om de tafel die we wilde hebben te combineren om binnen ons budget te blijven. Zeer vriendelijk personeel ook bij vragen makkelijk bereikbaar.

Super service

Er was een beschadiging op de poten , toen we de stoel uit de verpakking haalde. Balen .....maar nog dezelfde dag gemaild en ook dezelfde dag een mail terug. Voor een afspraak, voor een omruiling. Niks geen gezeur....gewoon meteen regeld . In een woord SUPER !!! We zijn er blij mee ,dat het zo snel wordt opgelost.

Alles netjes geleverd

Alles goed verlopen, alleen hadden wij al betaald in de winkel en de chauffeur dacht van niet. ik heb zelfs de factuur laten zien waar op stond dat er al betaald was. maar hij moest toch eerst akkoord krijgen van zijn baas voordat hij wilde vertrekken. maar ook dat is opgelost.

Zeer tevreden en alle tijd voor de klant

Niet gelogen: zeer goed

Onovertroffen zou ik willen zeggen. Het parkeerterrein op een industrieterrein in Gouda kan absoluut beter. De showroom zelf eigenlijk ook wel, maar de keuze is reuze. Ik vond er wat ik wilde: een tuinset naar mijn smaak. Modern, simpel en strak. De verkopers kan je makkelijk aanspreken, ook op een druk moment. Nette bewoordingen zelf ook gebruiken en de service is perfect. Een offerte of bestelling is zo gemaakt. Een advies zou ik ook voor waarheid hebben aangenomen. Mijn aankoop is op het afgesproken thuisbezorgd. In een vervoermiddel met ook de naam Tuinmeubelshop erop, dat geeft extra vertrouwen. Ook de uitspraak dat ikzelf het tuinmeubelset (1 tafel en 6 stoelen) in elkaar kan zetten klopt. Dat is inderdaad makkelijk te doen, met bijgeleverd "gereedschap". De PIN betaling aan huis tenslotte verliep ook vlot.

Uiteindelijk tevreden met mijn nieuwe tuinset

Netjes geholpen in de winkel in Nunspeet, snelle levering. Aflevering binnen opgegeven tijdslot. Helaas zeer ontevreden over geleverde tuin set. Twee delen niet in originele verpakking, beschadigd en de kussen bevatte bruine vocht strepen. Bijzonder dat er uit een magazijn zaken geleverd worden , zonder controle op nieuw. Na interventie van de manager winkel Nunspeet, snel twee nieuwe delen en kussen set ontvangen. Heeft me veel onnodige tijd en ergernis gekost. Uiteindelijk tevreden met de tuinset.

Prima shop, zowel online als de showroom.

Zag een mooie loungeset online, qua maten was hij precies goed voor onze plek in de tuin. Toch nog even naar de showroom in Nunspeet gegaan waar we vriendelijk geholpen werden. Nog een rondje gemaakt aldaar en toch een andere uitgekozen. Práchtige witte set met lichte kussens. En nu staat ie al in onze tuin! Héél mooi!

Alles zeer netjes geregeld en bezorgd!

Alles zeer netjes geregeld en bezorgd!

Goed advies en snelle levering. De meubels worden vakkundig gemonteerd! Een aanrader.

Mooie tuintafel, keurig afgeleverd

Zie korte omschrijving want die zegt alles

Geweldig stoeltje net zo mooi als op website dikke 10

Duidelijke afspraak tijdsvak levering Setje schroefmateriaal in leuk zakje ;) Ben er heeel blij mee

Spullen niet op tijd zijn geleverd zoals afgesproken

Spullen niet op tijd zijn geleverd zoals afgesproken En bij het uitpakken blijkt een van de tafel kapot. Bellen en mailen en foto sturen. Het antwoord is de tafel niet bij de leverancier leverbaar! Nu wil ik mijn geld terug en het hele bestelling terug of een passende oplossing. Ik heb zo’n grote order besteld om nu te gebruiken niet voor later Shoka uit houten

goede service echter datum van afleveren was nio

winkel uitstekend, foutje in de aflevertijd

Heel prettig geholpen. En een prachtige tuinset ontvangen.

Prima levering, prijsstelling en kwaliteit

Snelle levering, simpel te monteren, mooie uitstraling en goede kwaliteit. Heel tevreden.

Precies wat we zochten en binnen 'n week geleverd! Top.

Veel keuze in de showroom in Veldhoven. Goede uitleg gekregen over de gekozen loungeset. Nononsense verhaal. Levering binnen 'n week, dus voordat de 'echte' lente begint. Geen aanbetaling, betaling pas bij levering. Wel zo prettig. De levering was in 1x goed! Tegenwoordig is dat eerder uitzondering dan standaard. Minpuntje: De verpakking wordt niet mee teruggenomen. En dat zijn nogal grote dozen.

Mooie toonzalen en collectie

Deze ervaring is gebaseerd op bezoeken in filiaal Utrecht. Ze hebben een mooie grote collectie tuinmeubelen staan en wordt er prettig geholpen. Zeer tevreden over ons nieuwe teak tuinset!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA