Verkoper in de winkel, Utrecht, gaf ons goede informatie over de producten. Stelde de juiste vragen zodat wij tot een keus konden komen. Hij was hierbij niet dwingend. Erg fijn

Prima kwaliteit heel mooi model

Van bestelling tot aflevering prima verzorgd wij zijn helemaal verliefd op deze mooie set nu nog het zonnetje dan echt genieten

Super snel en vriendelijke bezorgers

Ik ben zeer tevreden met de nieuwe kuipstoeltjes. Ik hoop er van te genieten de komende zomer op mijn balkonnetje. Bezorging was op de afgesproken tijd. Bezorgers waren vriendelijk. Goed bedrijf. Groeten van Janny

Op tijd, compact verpakt, mooie kwaliteit

Aflevering was volgens afspraak, de hele set in één doos en de kussens van n mooie kwaliteit. Dit was geen straf voor ongezien kopen.

Betrouwbaar en veel keus

Medewerkers met verstand van zaken. Mooie tuinmeubels, Ik had wel een schade aan mijn aankoop ,maar dit word snel opgelost.

Vriendelijk geholpen en er wordt mee gedacht

Goede service, snelle levering

Goede adviezen, ruime keuzes. Iets niet goed wordt het snel opgelost. Super tevreden met onze nieuwe lounge set.

goed advies gekregen in de showroom voor de aankoop van een loungeset. dit heeft onze keus makkelijker gemaakt. alles keurig verpakt ontvangen op de afgesproken datum en tijd. en pinnen aan huis was ideaal

Goed en eerlijk advies, kwalitatief goed voor een goede prijs

Prettig en eerlijk. Hebben na lang wikken en wegen een loungeset gekocht + extra uitbreiding voor meer ruimte. Ook het bezorgen zeer netjes. Een berichtje voor de tijd dat ze kwamen, brachten het netjes achter het huis. Kortom, grote klasse! Kunnen meer tuinmeubelwinkels een voorbeeld aan nemen.

Ruime keus, netjes geleverd en een mooi product

Bistroset Dover moest het worden… Makkelijk bestellen en keurig geleverd op de afgesproken datum. Wel jammer dat je niet een iets preciezer tijdvak krijgt (op de ochtend zelf wel maar dan is er niet zoveel meer te regelen), maar de behulpzaamheid en vriendelijkheid van de bezorger maakte dat weer meer dan goed!

Enorme variatie aan tuinmeubelen

Ik wilde me oriënteren op een paar stoelen voor mijn balkon. Ik viel steil achterover van de hoeveelheid aan meubelen. En de oriëntatie werd direct omgezet in de aankoop van 2 mooie relaxstoelen. Er werd een datum afgesproken voor de levering, waar men zich prima aan heeft gehouden.

Deskundig en servicegericht advies

Goed en persoonlijk advies. Bezorging mooi op tijd en vriendelijk. Bij een vraag over montage kreeg ik snel en deskundig advies. Mooie loungeset en wachten nu op mooi weer☀️

goed voor het geld.

een goede, verstelbare stoel voor weinig geld. Ben hier zeer tevreden mee. Gert.

Zomerklaar

Laat die zomer maar komen!!! wij zijn er klaar voor met de mooiste tuinbank van tuinmeubelshop.

Fijn geholpen, snel en goed geleverd.

Goed en vakkundig geholpen en snelle levering. Kunnen nu mooi, straks met goed weer, gaan genieten van een prachtige tuinset.

Uitstekende communicatie over bestelling en levering.

Top service! Zeer behulpzaam bij levering.

Geweldig geholpen

Zonder afspraak binnen gelopen, met wel een indruk wat wij wilde hebben. Zeer aardige medewerkster liet ons uitgebreid de mogelijkheden zien,zonder te pushen voor bepaalde voorkeuren. Na uitgebreid in verschillende loungesets te hebben gezeten voor de mooiste gekozen. Binnen 3 dagen geleverd en door de jongens keurig in elkaar gezet en al het verpakkingsmateriaal meegenomen. Hele dikke pluim

Dikke pluim voor de Tuinmeubelshop

Snelle en correcte levering van het mooie meubilair. De kwaliteit is bijzonder goed.

xxxx

xxx

Prettige, deskundige hulp EN lekkere koffie!

Prettige, deskundige hulp EN lekkere koffie!

Kort, krachtig én DESKUNDIG uitstekend geholpen!

In Cruquius waren wij op maandagmorgen. De verkoper was bereid om een opstelling te veranderen en een andere tafel bij de tuinzithoek te plaatsen. Een half uurtje later hadden we onze zithoek gekocht. En die werd drie dagen later (!) al bezorgd. Kortom: uistekende service! Dank, heer verkoper bij Cruquius! Karin Kaandorp Walter Dubach

Probleempjes met tuinset snel opgelost

Wij hebben een prachtige tuinset gekocht, er waren echter twee problemen; in een groot zitkussen zat een vervelende deuk en de schroefdraad in een poot was lam. Meteen ermee terug gegaan naar het verkooppunt waar men ons eerst wilde afpoeieren dat we het maar online moesten melden en oplossen. Ging daar uiteraard niet mee akkoord, waarop de verkoper zelf intern de melding deed. Daarna is alles bij ons aan huis naar tevredenheid opgelost, waarvoor dank. Een aanbeveling: Loop als Tuinmeubelshop vooraf de kwaliteit goed na, dat voorkomt ergernis bij de klant en voor jullie een hoop extra kosten.

Tijdens ons bezoek hartelijk ontvangen. De aankoop ter plekke geregeld. Een dag of 3 later keurig bezorgd. Top.

Gastvrij en uitstekend geholpen.

Laten je rustig kijken in de showroom, bieden je aan alles te vragen wanneer jij het wil. Aanbieden van koffie voordat je iets gekocht heb. Duidelijke uitleg over de verschillende producten. Levering van de producten op tijd en zelfs alles in de achtertuin gezet i.p.v voor de deur wat nogal eens voorkomt.

Heel goeie service

Bestelling was zeer rap geleverd, zoals afgesproken. De tafel en stoelen waren zoals we verwacht hadden. Zeer mooie afwerking. We zijn er content mee.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA