Goed geholpen en meedenkend

Tafel was eerst niet tijdig te leveren werd aangeboden om tijdelijk een tafel te leen te krijgen uiteindelij, bleek het niet nodig te zijn maar het aanbod was zeer gewaardeerd ivm feestje dat weekend prima service

Vriendelijke bediening

Fijne medewerkers goed behandeld en goede service

Keurige meubels geleverd, verwachtingen waar gemaakt.

Goed geholpen in de winkel, met een kopje koffie. Snelle levering op een zelfgekozen moment wat erg fijn is voor de werkenden onder ons. Mooie kwaliteit/prijsverhouding. Blij mee

De loungeset werd netjes afgeleverd. De loungeset is qua prijs kwaliteit verhouding erg luxe.

Netjes geholpen en keurig op tijd bezorgd!

Was een aangenaam bezoek aan de showroom in Sliedrecht. Goed geïnformeerd en zeer aangenaam geholpen!

Leuk setje en tafel

Alleen het zonnetje ontbreekt Mooi lounche setje Mooie tafel Staan mooi in onze tuin

Positief

Keurig geholpen in de winkel. Ook nette service aan huis om een onderdeel van een eerdere aankoop te vervangen. Beleefde bezorgers.

Prima in orde!

Ik zou een volgende bestelling zo weer bij jullie doen!

Goeie service in de winkel in Bergen op Zoom

Uiteindelijk gekocht via de webshop. Alles goed snel en vriendelijk geleverd. Mijn complimenten!!!

goed en snel

goed en snel

Bekwaam en betrokken verkoop van prachtige tuinmeubelen

We hebben ons bezoek ervaren als een warm welkom met een bekwame betrokken verkoopster die het nodige advies gaf en meedacht met wat wij als klant zochten. Er stonden prachtige en heel diverse tuinmeubelen in betaalbare prijsklassen waardoor wij onze keus ook hebben kunnen maken en na een vriendelijke adequate levering genieten we van onze tuinmeubelen

Goed advies

Goed advies

Mooi balkonset

Prima service! bij uitzoeken geen vraag of uitleg was teveel gevraagd werd met plezier gedaan en bij elkaar gezocht, brengen van de balkonset was ook zeer netjes en vlot gedaan.

Daar geen gezeur of geleur te kust en te keur

Ze laten je met rust en laten je zoeken vonden wij fijn ben je er uit krijg je advies een fijn gevoel

Geleverd zoals afgesproken. Prachtige stoelen

Geweldig geholpen en denken mee

Voor onze tweede woning een tuinset gekocht. Verkoopster kende mij nog van de andere aankoop van 2 jaar geleden. En dan scoor je.

Vriendelijke correcte levering van kwaliteitsvolle tafel en stoelen

Correct

Geweldig!

Heb hier nu 2 prachtige tuinmeubel sets gekocht. Ben erg vriendelijk geholpen in de shop en alles was netjes op tijd thuis gebracht. Kan niet wachten op de zomer om te gaan genieten van onze lounge en eettafel sets

Gewoon zo als het hoort

Mooi en goed verpakt zeer mooi tuinset

Eigenlijk verder niets aan op te merken.

Keurig!!

Zijn binnen gelopen en hebben direct een mooie tuinset besteld. Zijn hier erg blij mee! In de winkel zijn wij "prima" geholpen; kon m.i. niet beter. Een aanrader dus Fred

Snelle levering en een goed product.

Goed geholpen. Ruime keus. Wij zijn tevreden.

goede prijs,mooi materiaal,goede service

zie boven