We moeten het nog uitpakken maar het ziet er goed en betrouwbaar uit fijn personeel die het kwam brengen

Gemakkelijk bestellen, goede service. Perfect.

Top geholpen snel geleverd

Topp Beratung, schnelle Lieferung, super Qualität

Hallo, wir können Tuinmöbel nur empfehlen. Die Beratung war topp, die Lieferung der Gartenmöbel erfolgte sehr schnell und mit der Qualität und dem Preis-Leistungs-Verhältnis waren wir auch sehr zufrieden! Alles prima!

het is een prachtig tuinmeubel

prima geholpen en ook goed afgehandeld na dat bleek dat hoekmodule een verkeerde kleur was, snel opgelost.

prima op afgesproken tijd

Ideaal, ik kon mijn bestelling nog 2 maanden opslaan, dus dat was heerlijk in deze wintermaanden, omdat ik een tuinset had besteld

Prima geleverd

Zeer nette en aardige verkoper niet opdringerig.Stelt klant gerust en tevreden.

Vriendelijke professionele hulp in de winkel en snelle levering.

In de winkel werden we goed geholpen. Er werd meegedacht en een goede prijs kwaliteit verhouding voor het product. Snelle goede levering, dus we zijn zeer tevreden!

Zoals afgesproken op tijd bezorgd

Goed geholpen en snelle bezorging.

Leuke ontvangst, goede service

Online besteld en zeer duidelijke omschrijving van het product. Ook het meedenken van de bezorgers was op en top. Keurig verpakt en perfecte kwaliteit/prijsverhouding.

Heeeel erg blij met bediening en tuinset kan niet wachten op de lente.

Super blij met mijn tuinset prettig geprijsd. En zit Super. Ook fantastisch geholpen.

Alles goed

Correcte nette levering van een kwaliteitsproduct. Duidelijke website. Al met al helemaal goed!

Snelle bezorging tot in de tuin

Snelle levering tot in de tuin

Ontspannen tuinmeubels shoppen

Al heel wat tuinmeubel winkels bezocht maar geslaagd bij tuinmeubelshop. Het filiaal in Veldhoven heeft een uitgebreide selectie. Daarnaast een erg fijne filiaal manager. Hij liet ons eerst rustig rondkijken waarna hij kwam om te adviseren. Al met al een hele fijne ervaring geweest. De levering was snel en wij zijn erg tevreden met de kwaliteit!

Zeer tevreden! Kwaliteit tuinmeubelen.

Zeer goed geholpen in de showroom. Vriendelijk personeel ze maken veel tijd voor de klant om te adviseren. Levering ook snel en alles was goed verpakt. Wij zijn zeer tevreden en genieten van onze nieuwe tuinsets in onze tuin.

Fantastisch!!!!

Goed advies bij aankoop. Snelle levering. Geweldige service. Goede telefonische bereikbaarheid. Zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Prettig geholpen, en een verrijking van onze Tuinkamer.

Prettig geholpen, en een verrijking van onze Tuinkamer.

Mooie ruime winkel.

Wij zijn geweest in de winkel in cruqius. Veel keuze en je kan er rondkijken zonder opdringerige verkopers! Mooie stoelen gekocht. Zitten heerlijk!

Topbedrijf

Zij komen hun beloftes na, luisteren naar de mogelijkheden van de klant en doen enorm hun best voor jou. Bij dit bedrijf is klant nog koning.

Uitstekend geholpen

Vorige zomer hebben wij de loungeset van de serie Coco gekocht. Wij zijn hier erg blij mee en het is van goeie kwaliteit. Daarom hebben wij afgelopen december daar ook de tuinstoelen gekocht uit de zelfde serie. Je wordt er goed en vriendelijk geholpen en de meubels zijn van goeie kwaliteit!

Uitstekend tevreden 100 procent!

We zijn zeer goed geholpen in de winkel met goed advies makkelijk een keuze kunnen maken, keurig thuis bezorgd en op z'n plaats gezet. Nu is het een genot om samen met m'n vrouw op het bankje te zitten.

Uitstekende service!

2 tuinstoelen als uitbreiding op set besteld. Snelle service en levering. Prettige en overzichtelijke webshop!

Goed geholpen in winkel.

Winkelpersoneel vriendelijk en goed geholpen. Levering volgens afspraak en meubels zijn mooi. Staan goed in onze tuin.

Prima winkel, prima kwaliteit en prima service.

Tijdens een uitje in Noord Holland, de winkel in Wormerveer bezocht. Wat een fijne ruime zaak! Wat een keuze! Een prima verkoper die niet opdringerig is. Werd ons koffie aangeboden met een koekje. Na een uitvoerige ronde langs alle mogelijkheden zijn we tot een keuze gekomen. Afspraak gemaakt over de levering. Omdat er ook nog een showroom model bij de bestelling was, is deze door de verkoper zelf in Voorschoten Zuid Holland bezorgd. De rest kwam uit het centrale magazijn. Op de afgesproken dag werd alles netjes verpakt, bezorgd. De 6 stoelen heb ik in elkaar gezet (4 schroeven per stoel), dus zo gepiept. Geen enkele beschadiging! Ze staan in de schuur. De tafel staat nog in de doos. Wacht even op beter weer, want deze past niet in de schuur. Ik kan straks buiten alles behandelen met de juiste middelen die nog na geleverd worden in maart. Straks in de lente gaan we genieten van onze gerenoveerde tuin met daarin onze nieuwe tuinmeubelen.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA