Mooie webshop , duidelijke foto's en omschrijving. Nette en snelle levering !

Mooie webshop , duidelijke foto's en omschrijving. Nette en snelle levering !

Prettig geholpen in de winkel

En een snelle bezorging, heel fijn

Prettig geholpen in de winkel

En een snelle bezorging, heel fijn

Voor herhaling vatbaar

Netjes binnen de 2 uur aangegeven bezorgtijd bezorgd. Goed verpakt in orginele dozen.

Grote keuze en vlotte afhandeling van zaken.

Tafel en stoelen konden vrij snel geleverd worden en werden keurig afgeleverd. Het in elkaar zetten van stoelen en tafel was goed te doen.

Top.

Heel fijn geholpen. Bestelling kon ook meteen telefonisch geplaatst worden. Wel zo fijn. Op tijd bezorgd. In het voorjaar lekker genieten.

Top geregeld!

Super geregeld allemaal, correcte levering en afhandeling door net en verzorgd personeel

Deskundig en prettig geholpen op een relaxte manier.

Zowel in de vestiging Wormerveer als bij de aflevering van de Loungeset vriendelijk en correct geholpen. Dat de chauffeur mij bedankte omdat ik meehielp om de Loungeset in de tuin te zetten vond ik bijzonder. Ik zal de Tuinmeubelshop zeker aanbevelen.

Prima geholpen.

Set was sneller geleverd als verwacht. Zag er prima uit. Tafeltje beschadigd maar is meteen een nieuwe besteld.

Goede spullen, goede prijs, goede levering, snelle levering

Op één klein misverstandje in het begin, werden de loungeset en de andere set stoelen op de afgesproken dag geleverd. Alles was verder prima in orde.

super mooie set

Wat een mooie set tuinmeubels hebben we gekocht, de Buckingham tuin stoelen met hele fijne en mooie kussens en de granieten tuintafel(zeer zwaar) een pracht van een parasol de platinum Challenger erbij en we zijn klaar voor de zomer dat wordt genieten. Bedankt voor de geweldige service tuinmeubelshop.

super mooi

Geweldige lounge set

Net bezorging op de juiste tijd

Eerste keer tuinset besteld. Ik had wat vragen dus gebeld. Super goed geholpen. Bestelling mocht ik ook telefonisch plaatsen. Wel zo makkelijk. Daarna bestelling gewijzigd omdat ik een andere setje leuker vond. Zonder enig moeite gewijzigd. Tuinset inmiddels ontvangen. Nog niet gebruikt, komt in het voorjaar. Ziet mooi en comfortabel uit. Dus….

Goed advies en kwaliteitsmeubelen

Goed advies ontvangen in Almelo: opties waar wij niet mee bekend waren. Bestelling en aflevering ging snel en soepel. Prima conform door hen aangegeven planning. In elkaar zetten van de set en meenemen van alle materialen (dozen/plastic) meer dan prima services! We zijn echt erg te vreden

Prima service ,snel geleverd

Netjes bezorgd op de afgesproken tijd

Netjes bezorgd op de afgesproken tijd

Geweldige lounge set

Het is een geweldige lounge set, netje bezorgd op de afgesproken datum en tijd, ook netjes een berichtje gekregen met alle informatie.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA