Geweldige lounge set

Het is een geweldige lounge set, netje bezorgd op de afgesproken datum en tijd, ook netjes een berichtje gekregen met alle informatie.

Echt prima!

Ik ben heel blij met de bank die ik bij tuinmeubelshop heb besteld. Hij is erg mooi van qualiteit, past perfect en heb goeie service ontvangen- op tijd en goed geleverd. Dank!

Goed bij de verkoop

Goed in de verkoop van mooie producten, transport inplannen via de site is niet helemaal correct gegaan. Aangegeven levering op zaterdag krijg je een mail dat het kan zit je te wachten komt er niets. Bellen gaat ook niet op zaterdag en op maandag gebeld waar ze bleven, wordt er verteld dat ze niet op zaterdag uitleveren?. Betalen ging ook niet soepel.

Prachtige tuinmeubelen

Bij van de Garde in Veenendaal kijk je je ogen uit, zeer grote toonzaal en heel overzichtelijk. Je wordt vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Deskundig advies en uitleg en de prijs is oké Jan Derk Romein

Weer SUPER tevreden!

Voor de 4e keer een mooie tuinset uitgezocht. Fijn geholpen en binnen 3 dagen afgeleverd. Helemaal top!!

Weer SUPER tevreden!

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik ben zowel in de winkel als online erg vriendelijk geholpen.

Goeie deal en prachtige stoelen!

Fijn geholpen en goeie deal met een prachtige bank en stoelen, volgens afspraak geleverd, dus een tevreden klant. Laat t voorjaar maar komen!

de eerste set in de winkel was ook meteen de beste keus

wij wonen op de wadden en hadden laat in de middag besloten om naar het zaalvoetbal in Volendam te gaan. In de ochtend gegoogeld naar iets van tuinmeubelen en jullie bedrijf in Wormerveer kwam eruit rollen. Wat een knappe winkel hadden we gevonden met heel veel keus. Grappig was dat het eerst setje wat wij zagen bij de entree ook meteen de mooiste was. Vervoer was prima geregeld en heel fijn was dat het gewoon in de schuur werd gelegd . Trots hebben we de nieuwe tuin laten zien en altijd fijn als de bezorgers laten blijken dat ze het een prachtige tuin vonden. wel flauw om een halve score te geven maar miste alleen een koekje bij de koffie. Ga zo door!!!!!!!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA