Alles goed geïnstalleerd en goed personeel

Uitstekend en snel

Zonder er op bedacht te zijn om iets te kopen even een bezoek gebracht in Almelo. Wij kwamen binnen en waren de eerste en de enige. Er waren wel 2 medewerkers die ons met rust lieten. Gelukkig want daar kunnen wij niet tegen dat er iemand achter je aan hobbelt. In no time vonden we een paar stoelen die heel goed zaten. Dus direct een van de mensen aldaar om technische informatie gevraagd. Wij kregen op al onze vragen een goed direct antwoord. Dus de koop was zo bezegeld. Eind resultaat toch stoelen gekocht. Dus nu wachten op de levering van de stoelen.

Goed geholpen , niet opdringerig ,vriendelijk en snelle levering

Top product

Prachtige set tuinmeubels voor een zeer scherpe prijs en inclusief thuis bezorging Prima deal

Goede service, en alles snel geleverd

Keurig verzorgd.

Goeie service en uitleg in de winkel. Alles was op voorraad en kon in 3 dagen worden geleverd. Aflevering was keurig op tijd en het in elkaar zetten was zo gebeurd. Geen beschadigingen was goed verpakt. Een aanrader dus.

Goede en snelle afwikkeling.

Snelle levering en goede na service

De bistro set voldoet aan de beschrijving en zit ook zeer goed met een goede hoge rugleuning. Tevens makkelijk te verplaatsen door het lichte gewicht.

bijna geweldig

alleen jammer dat ze de afspraken niet nakomen zit nog steeds op mijn korting te wachten zoals afgesproken per mail contakt

Goed advies, scherpe prijs !

We zijn erg blij met onze nieuwe loungeset. Levering rapido, prijs basso, product bello. Kortom, contento, grazie!!

Ruime keuze, prima geholpen

In 's-Hertogenbosch zijn wij prima geholpen. Ruime keuze, koffie en alle tijd... Ook de bezorging was top. Dankjewel.

Goede service.Goede producten

Webshop is duidelijk.snelle levering.Mooie tuinset aangeschaft voor een goede prijs. Tuinset van goede kwaliteit

Prachtig en gemakkelijk in elkaar te zetten

Het ziet mooien goede volle kussens

Heel fijne verkoopster

Prettig

Top geregeld

Goede service. Woensdag de meubels uit gezocht en maandag al bezorgd. Alles goed verpakt en keurig op tijd. Voldoet prima aan onze verwachtingen voor een scherpe prijs.

Goede ervaring zeg het voort

Zou willen dat ik in alle winkels zo geholpen werd!

Zeer snelle levering.

Mijn bestelling werd correct en zeer snel geleverd, precies binnen het aan gegeven tijdsbestek. Top!!!

Super geholpen bij de showroom in Almelo

Fijn advies, de kans om rustig te kijken en overleggen. Perfecte match van verkoop en advies bij de verkoper, verkoopster. Top

Topkwaliteit

Nog mooier in het echt!

Snel en goed.

Snelle levering nette prijs, goed materiaal.

Geld dubbel en dwars waard

Binnen 10 minuten stond ‘ie op z’n plek. Licht in gewicht, maar toch heel stevig. Strakke uitstraling, past mooi bij het andere meubilair. Echt een plaatje. Voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten!

Alles tegelijk, schoonheid en tevredenheid.

In de winkel werden we naar volle tevredenheid geholpen. Onze keuze was snel gemaakt. De aflevering ging ook snel. Toen er een naadje los bleek te zitten wordt dit ook meteen hersteld. Toen we ook leunstoelen wilden zijn we direct naar de meubelshop gegaan. Deze zijn nu ook weer na volle tevredenheid afgeleverd. We zijn er blij mee.

Keurig een belletje van te voren, netjes afgeleverd, goed verpakt, het staat heel mooi, en het zit heerlijk! Wat wil je nog meer?

bijna top

we kwamen in de store kijken, en vroegen de verkoper of de set ook andersom geplaatst kon worden. dwz de 3sits kant aan de kant waar nu 2sits is. volgens hem kon het niet, thuis nog even gekeken en de volgende dag terug en andere verkoper wist meer van de producten en nu thuis afgeleverd in elkaar gezet zo ik wilde. dus uit eindelijk heel blij met de diner tuinset.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA