Vriendelijk geholpen door Leo hij adviseert en dringt niets op.

netjes afgeleverd en goed verpakt tegen beschadiging

goed geholpen in de winkel en naar tevredenheid netjes bezorgd

In de winkel goed geholpen

Absoluut een goede service in de winkel. Enige minpunt is dat bij bezorging de meubels niet worden uitgepakt en de verpakking niet worst meegenomen. Dit zou net de slagroom op het toetje zijn.

Topservice!

Zo fijn om rustig alles uit te proberen in de winkel om zo een goede keuze te kunnen maken. Ook de vragen werden meteen beantwoord met veel ervaring en zo vriendelijk! Zeer gastvrij ontvangen en ook een mooie prijs gekregen! En ook de bezorging was zo goed! Netjes op tijd zoals afgesproken en ze hebben het zelfs mee naar binnen gedragen. Ik weet het wel waar ik in de toekomst weer ga kijken als ik weer aan nieuwe tuinmeubelen toe ben…

Zeer goede ervaringen met Tuin meubel shop!

Voor onze bank en stoel waren de kussens niet nr wens (zakte snel in) is heel snel en goed opgelost….wij hopen dat we net zo veel plezier met onze stoelen zullen krijgen…. Zien er mooi uit…. Hopelijk winnen wij het kussen pakket! Dan zitten wij er fijn bij…. H dank alvast.

Geweldig!

Prachtige mooie Hartman tuinstoelen voor een lage prijs. Elders waren ze stukken duurder. Tevens super snel geleverd! Ik ben zeer tevreden en raad tuinmeubelshop dan ook zeker aan.

Prima geholpen,en waar voor mijn geld!

Keurig op tijd bezorgd; de jongelui die mijn tafel plus zes stoelen brachten,waren servicgericht,voorzichtig met spullen,vriendelijk en outgoing,wat wil je nog meer… En de aankoop zijn we heel blij mee!

Zeer tevreden, goede en vriendelijke service!

Zeer tevreden, goede en vriendelijke service!

mooi produkt

Prachtige tuinsets gekregen

Super goed geholpen in de winkel. Tuinset werd al binnen paar dagen geleverd. Ook de chauffeur was super vriendelijk en kwam op het afgesproken tijdstip.

Goed contact en een goed product

Men reageert snel op een mailtje en stelt zich dienstbaar op. Tuinbankje voldoet aan de productbeschrijving en bevalt goed.

Uitstekende service en levering

Snel en mooie spullen

Super service

Op tijd geleverd, alles in orde

Om dat het goed is bij jullie

De levering en kwaliteit

Goede snelle levering

De tuinset werd in de tuin bezorgd.

Prima bediening, goede meubels.

Tevreden

Aardige medewerker die weet waar hij over praat. Snelle levering van onze tuinset. Alleen was er 1 tuinstoel beschadigd maar die werd een paar weken na de levering gemaakt.

Prachtige tuinstoelen en na het kopen in de winkel keurig thuisbezorgd.

Wij zijn al jarenlang klant bij dit bedrijf en altijd goed geholpen en mooi tuinmeubilair gekocht.

Snelle levering voor de afgesproken prijs, top!!!!!

Snelle levering voor de afgesproken prijs, top geregeld!

Supersnelle levering met een glimlach

Snel geleverd.fijn dat je ook wordt gebeld als de bezorgers eerder op de plaats van bestemming zijn. Werd keurig in de tuin gezet. Mooie tafel,gemakkelijk in elkaar te zetten. Wij zijn er erg blij mee.

Fijne winkel

We werden goed geholpen kregen goed advies, snelle levering met fijne bezorgers die alles netjes hebben neergezet!

prima levering en communicatie, blij mee

Zeker vriendelijk personeel

Bij de aflevering moest er gepind worden maar hier was wat tegenslag. De chauffeur had een oplossing en daar zijn wij zeer tevreden over.

keurig bezorgd

keurig bezorgd kleine beschadigingen aan de stoelen

De prijs is over de kop bij Tuinmeubelshop!

Super mooie loungeset. Geweldige prijs voor dit allemaal. Staat waanzinnig in onze tuin. Heel goeie service en levering. Dikke duim!!!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA