Zeer goed, nette aflevering, goede uitleg

op tijd geleverd, en goede kwaliteit, raad iedereen aan.

Prima geholpen

Prima geholpen!

Plezierige advisering, aflevering 100% goed

Volledig naar verwachting. Alles goed.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering. Erg jammer dat de bank die wij mooi vonden, alleen in een 4-zits en 2,5-zits (hoekelement) bestaat en niet in een 3-zits variant.

Zeer goede kwaliteit en super service

Wij hebben een tuintafel met stoelen en een lounge dinningset gekocht bij Tuinmeubelshop. Zijn er zeer tevreden over.

Spullen op afgesproken tijd geleverd en zag er allemaal netjes uit.

Goed contact in de winkel en precies gegaan met leveren zoals afgesproken.

toppie

goede service

Fijne service!

Service van Tuinmeubelshop als prettig ervaren. Er wordt telefonisch contact opgenomen, wanneer de bestelling klaar staat. Vervolgens bij levering nog eens, zodat bestelling bij het juiste adres werd geleverd!

Gastvrij en behulpzaam

Ik ben in Utrecht geweest super vriendelijke medewerker. Goed geholpen. En is ook gaan bellen voor mij wanneer de exacte tijd van leveren was omdat ik onverwachts naar de dierenarts moest. Top gozer .Zo is alles toch goed gekomen.

Mooie meubels en snelle levering

De door ons bestelde meubels zien er mooi uit, zitten lekker en konden snel geleverd worden. Een van de stoelen kwam beschadigd uit de verpakking. Wij zijn tevreden over de snelle communicatie over het omruilen. Nu heerlijk genieten in onze tuin!

Een man een man...Een woord een woord

Zeer fijn ontvangst...snelle levering...en ook nog super optijd bezorgd!

Prachtige relax / loungeset.

De aangekochte loungeset staat heel netjes in onze tuin. Gebruik ervan in deze zomerse sfeer kan niet beter

Super service!!

We waren al even op zoek naar een tuinset. Uiteindelijk belandt in Wormerveer. Vriendelijk geholpen in de winkel en binnen 3 werkdagen thuisbezorgd door ook weer een vriendelijke man. Ik zou deze zaak iedereen aanbevelen!

Prachtig loungeset

Met andere intentie kwamen we naar de winkel. Uiteindelijk een mooi prachtig wat hogere loungeset gekocht. Na levering geen spijt, het ziet er prachtig uit, goed en stevig materiaal en de kussens zijn stevig en dik. Dat wordt uren tafelen en genieten. Bedankt voor de hulp in filiaal den Bosch!

Geweldige service en snelle levering

Perfecte aankoop kussen BOX

Zojuist de Lifestyle L kussenbox in elkaar gezet. 'Kind kan de was doen'. Compleet en keurig verpakt. Prachtige aankoop. Van de bestelling tot aan de levering liep alles volledig zoals afgesproken, volgens plan!

Mooi product

Het werd tijd dat ik een tuinset ging aanschaffen dus zoeken op internet en kwam uiteindelijk bij u terecht. de levering ging prima en allen waren twee stoelen beschadigd. Nou die gingen terug en er werden zonder probleem twee nieuwen bezorgt. Dus conclusie, heel tevreden zowel online als door het gesprek aan de telefoon. Wie niet tevreden is met wat hij heeft, zal ook niet tevreden zijn met wat hij krijgt. Grieks filosoof 469 v.C. - 399 v.C. Groet Ton Eyssen

Levering zoals afgesproken. Vriendelijke bezorger. Zeer tevreden tuinset

Heel mooie kwaliteit tuinset.Top!

Wij zijn blij met de vlotte en keurige levering van de mooie tuinset. Heel verzorgd verpakt allemaal!

Buitengewoon, super correcte levering binnen de gestelde tijd !!!!!

Waanzinnig mooie tuinset (als die eenmaal staat)

We zijn super blij met onze nieuwe loungeset en tuintafel! Materialen zijn stevig en super mooi, en de communicatie was prettig. Enige minpunten waren dat het zakje met alle schroeven en ringetjes kapot was gegaan en het een flinke speurtocht was om alles in elkaar te krijgen. Daarnaast zijn de pootjes van de loungeset en de tafel niet goed af te stellen om het stabiel neer te zetten.

Efficiënt en behulpzaam

Ik ben heel tevreden met de service van tuinmeubelshop. Vragen werden snel beantwoord, levering op tijd en vriendelijk team.

Prima tafel, keurig verpakt en afgeleverd.

Helemaal goed!!!!

In de winkel in almelo prima geholpen Aflevering bij ons thuis kan beter

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA