Super winkel en nette levering

Was wel een lange levertijd, maar het wachten waard

Servicegericht, klantvriendelijk

In de winkel van Kesteren werd ik snel en efficiënt geholpen met mijn keuze en bestelling. Meubel werd gratis thuis afgeleverd op afgesproken datum en tijd. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de status van mjjn bestelling. Gewoon top

Ontzettend blij!

Loungeset Venezia bevalt ontzettend goed, hij zit heerlijk, is prachtig, en is goedgekeurd door het hele gezin! Ik ben er heel erg blij mee! De service was perfect, netjes geleverd, aardige chauffeurs. Dank je wel!

Heel netjes

In de showroom zijn we super netjes en vakkundig geholpen. De beste man begreep precies wat we vertelden. Hij dacht mee enbwe gebben samen de beste keuze gemaakt. De tuinset is zelfs binnen 5 dagen thuis bezorgd. Wij zijn super tevreden!

Aankoop en bezorging verliepen zeer soepel

T was al fijn dat ik zelf de datum van bezorging kon kiezen, ik werd netjes op de hoogte gehouden van op welke tijd de stoelen die dag bezorgd zouden worden. Stoelen werden keurig op tijd bezorgd en de bezorger was zeer vriendelijk. Over de stoelen zelf ben ik zeer tevreden! Ze zitten heerlijk, zelfs zonder kussens. En ze zijn lichtgewicht, wat ook erg prettig is.

Alles volgens afspraak.

Mijn ervaring is prima, levering exact volgens afspraak en netjes binnen gebracht. Tot nu heel tevreden.

Mooie loungebank

Een geweldige loungebank hebben we aangeschaft met de aankoop van de Cinta Santika! Een stevige zit met een vrij hoge rugleuning. Modern en degelijk. Makkelijk zelf te monteren. In de winkel goed geholpen en ook een uitstekende levering. Heel tevreden!

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Wij zijn in Nunspeet en Bergen op Zoom geweest en beide filialen gaven ons een goed gevoel. Personeel is behulpzaam en weet je ook met rust te laten als je keuzes wil maken. Bakje koffie erbij en op je gemak kijken. Het voelde heel prettig, onze keuze is dus gevallen op 1 van de hoekbanken en we komen zeker een keer terug mochten we nog meer nodig hebben voor de tuin. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie. Nu heerlijk buiten genieten van onze mooie bank.

Uitstekende service en mooie banken!

We hebben de winkel bezocht en werden daar zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Onze nieuwe tuinbanken zijn op tijd geleverd door 2 hele vriendelijke bezorgers. Erg blij mee, ze zijn niet alleen mooi, maar de dikke kussens zitten ook heerlijk!

leuke tuinset, goed uitgevoerd, snelle levering, prima kwaliteit.

De bestelling is enkele dagen later aangekomen dan verwacht, maar dit is vlot opgelost.

Wat je zoek is er.

Wij werden goed en leuk geholpen top.

Klantvriendelijk personeel veel keus aan meubelen

Klantvriendelijk personeel zeker niet opdringerig, weten waar ze het over hebben. Goed advies gekregen. Bij de levering ook geen klachten ook heel klantvriendelijk. Bij het in elkaar zetten van de tafel bleken de bouten van 1 poot niet helemaal goed te zitten. Via de servicedienst heel snel opgelost! Al met al een aanrader!!

Super tevreden!!

In showroom al super geholpen en de aflevering was ook uitstekend. Allemaal vriendelijke mensen .

Uitstekende service en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Een uitstekende service in de showroom in Veenendaal. Bestelling werd vlot verwerkt en geleverd.

Bescheiden verkoper zodat we onze eigen keuze konden maken

Mooi uitgebreid assortiment. De verkoper was beschikbaar wanneer we iets wilden weten. Geen gedoe of pushen om iets te kopen. Dan winkelt prettig en geeft de mogelijkheid om zelf te denken en te kiezen. Geen gezeur over aanbetalen. Afspreken wanneer wordt geleverd. Volgens afspraak leveren en dan betalen. Schitterende loungeset en makkelijk te monteren.

Snelle levering, super leuke bezorgers!

Kwartier voor tijd, super fijn want wij zaten er met smart op te wachten. Set is stevig en wij gaan hier enorm veel plezier van hebben.

Topservice

In de winkel eerlijke en heldere uitleg. Geen gepush of mooie praatjes. Snelle levering, dag tevoren een tijdsblok van 2 uur. En bij gedoe met pinnen (daglimiet) geen gezucht naar gewoon meedenken. Kortom een zeer tevreden klant!

Super winkel

Super geholpen in den bosch door Richard. Wat heeft deze man plezier in zijn werk en wat helpt hij je op een plezierige manier. Tuinset vandaag geleverd gekregen en hij is super. Richard bedankt en als we nog ooit iets nodig hebben weten we je te vinden

Uitstekend geholpen.

Vriendelijke verkoper , met zeer goed advies. Er werd koffie aangeboden en vakkundig te eoord gestaan.

goede kwaliteit

Met een ritje naar vestiging Den Bosch ging ik bij Tuinmeubelshop los!

Vanuit Veldhoven afgelopen donderdag naar vestiging Den Bosch gereden om daar de juiste kleur van een tuinset te bekijken. Bij binnenkomst werd ik al direct goed geholpen door de vrolijke verkoopster. Ondanks dat het enorm druk was, maakte ze tijd om te vragen of ik een korte vraag had en ik wilde graag de flat naturel kleur zien van Domani Kopenhagen/Oslo deining loungeset. Kleur en set was top en aangezien ik hier enorm goed werd geholpen, besloot ik in 5 minuten om de set te bestellen. En hij kon al meteen maandag(vandaag) geleverd worden. Vandaag door een vriendelijke chauffeur goed geholpen en keurige levering gehad van de geweldige set! Wij zijn zo onwijs tevreden en raden iedereen deze zaak aan.

Positief

Goede voorlichting. Heldere afspraken. Keurig te woord gestaan

De tuinmeubelshop in Sliedrecht is heel erg goed

O jee,onze houten tuinset zei "krak", Dat zorgt voor heel veel ongemak! Hoe lossen we dit nu op Want het is wel een grote strop. Zouden we misschien wel kunnen slagen bij de tuinmeubelshop?.... Wie weet is het daar wel top! Wij als een speer naar de winkel in Sliedrecht toe En wat je daar allemaal ziet,poeh poeh Je kijkt daar je ogen uit, Dus wat is dan het beste besluit.... Na veel wikken en wegen Kwamen we deze heerlijk zittende "Dover" Bistroset tegen. Dan is nu de kogel door de kerk En gaan we voorlopig niet aan het werk. Want zo zalig zitten deze "Dover"stoelen En dat is precies wat wij bedoelen! We bevelen de tuinmeubelshop iedereen aan, Dus koop je buitenmeubels in Sliedrecht voortaan! Met vriendelijke groeten van Rob en Desiree Kroon-van Niehoff Oostkinderdijk 285 2953 CM Alblasserdam .

veel keuze en mooi opgesteld

Fijne ervaring en prima en proffesioneel geholpen !

Uitstekende service

37 Groeneveldselaan A