Strak geregeld

Mooie spullen /fijn geholpen En goede service

Top alles echt volgens afspraak

Alles echt toppie

Levering volgens afspraak en keurige medewerkers.

Geweldig!

Zo blij met onze granieten tuintafel! Het wordt extra genieten deze zomer. En de service was perfect!

Gewoon Top!!!

Fijne zaak, bmnet personeel en goede kwaliteit tuinmeubels

Een aanrader

Vriendelijke verkopers ,mooi gerief ,mijn 2de aankoop (eerste keer 7 jaar geleden) ik zou steeds terug keren naar daar !in 1 woord fantastisch !!!! Kwaliteit en klasse

Snel, duidelijk en vriendelijke mensen

Gewoon goed

TOP!

Super goeie communicatie m.b.t. de lever datum. Je kan zelf een levertijd uitkiezen en het personeel in de winkel Utrecht helpen op een fijne manier. De bank is precies hoe we wilde en helemaal netjes afgeleverd.

Alle afspraken keurig nagekomen.

Goed opgelost

Bij levering miste mijn loungeset 2 rugkussens. Na wat miscommunicatie en 10 dagen later alsnog geleverd gekregen. Als excuses heb ik er 3 heerlijke en mooie sierkussens bij gekregen. Goed opgelost.

Top die tuinmeubelshop!

Woensdag geholpen door Wessel, het was erg gezellig en ontzettend klantgericht. Maandagmiddag zaten we al te genieten!! Twee energieke, vrolijke bezorgers brachten ons loungeset tot achter de poort en daarna was het een fluitje van een cent om in elkaar te zetten. En nu.... genieten vam onze eigen plek! Dank jullie wel!!!

Super Service, mooie kwaliteit, fijne levering, in 1 woord Fantastisch

We zijn heel erg tevreden en blij met onze loungeset, Top!!

Duidelijke, informatieve en daarmee positieve tevreden aankoop.

Tijdens ons bezoek aan de showroom hebben we de ruimte gekregen om eerst eens rond te kijken. Daarna hebben wij de verkoper om advies en informatie gevraagd. Al met al heeft alles niet langer dan 45 minuten geduurd om een onze aankoop te doen. De klantbenadering, advisering en prijs van het artikel hebben uiteraard ook bijgedragen aan het geheel.

Zijn heel tevreden, snelle levering en nette bezorging

Hebben de tuinstoelen 2 weken van te voren besteld, als leverdatum aangegeven 1 augustus i.v.m. onze vakantie. Was geen probleem , keurig op de afgesproken datum afgeleverd. Top!!!!!

100% tevreden!!

De positieve ervaring begon al in het Utrechtse filiaal. We werden er erg vriendelijk ontvangen, maar kregen ook alle ruimte om zelf even rond te kijken. De dame was erg behulpzaam toen we graag wat stoelen wilde verplaatsen naar de tafel die we op het oog hadden. Voila! De set van onze keuze was samengesteld. Circa 2 weken eerder dan verwacht kregen we al bericht dat we een leverafspraak konden maken. Gewoon lekker online. Ook de levering verliep erg soepel. Erg vriendelijke bezorgers en de set hebben we heel makkelijk zelf in elkaar kunnen zetten. Wat zijn we aan het genieten!! Hartelijk dank, Tuinmeubelshop!

zeer tevreden over levertijd , levering en kwaliteit

snel beslist en snel geleverd

Netjes en goed geholpen in de winkel

In de winkel goed geholpen maar toen we de tuintafel thuis kregen minder tevreden. Er zijn 2 latten van de tafel smaller als de rest waardoor er een paar grote gleuven zijn tussen de latten. Heb een foto opgestuurd naar de servicedienst maar dit zou mogen terwijl het niet echt mooi is met die grote gleuven. We zullen het er mee moeten doen.

Prachtige winkel. goed advies en mooie producten.

Betere kwaliteit heb ik nog nergens anders gezien. Fijn en persoonlijk advies, niet opdringerig. Levering was op tijd.

De tuinmeubelshop is helemaal TOP

Alweer een hele fijne ervaring met de tuinmeubelshop, voor de derde keer een mooie tuinset uitgezocht, en weer super leuk geholpen.

Klantvriendelijk en niet opdringerig

Goede keus ,goed geholpen en snelle correcte levering

Super tevreden

Na veel wikken en wegen en passen en meten dan toch een Loungeset besteld bij tuinmeubelshop. Op maandag besteld en op aangeven op donderdag in huis. Netjes in de tuin bezorgd. Bank zit prima en staat netjes op de veranda. Heel erg blij mee.

Snelle vriendelijke service

Goede ervaring opgedaan Producten kennis had ze zeker Tips voor de Do’s and Don’ts Fijne afhandeling

Hele goede service!

We hadden n loungeset besteld en gekregen maar kregen de maten in spiegelbeeld. De set was niet meer in onze maten te leveren. We hebben n andere set genomen ( was wel dubbel zo duur helaas). Maar de eerste set is keurig opgehaald toen de tweede set werd geleverd. Ook de bezorgers waren vriendelijk. Zijn heel blij met onze set. Staat erg mooi.

Goed geholpen, en keurig op tijd geleverd.

Tuinmeubelshop isTop

Snelle en nette aflevering van de Castle Lounge 3 zits bank en Windsor dining tuinstoel. En het zijn echte kwaliteits producten wij zijn er blij mee top.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA