Goed geholpen in de winkel door een passie volle verkoper. Aankoop zeer netjes verpakt en afgeleverd op afspraak.

Gewoon top!

In de winkel in Sliedrecht zijn we goed en deskundig te woord gestaan en goed geholpen. Vandaag hebben we onze tuinstoelen ontvangen, geheel volgens afspraak. Aardige bezorgers en de stoelen staan prachtig! Bedankt!

Mooi zaak, prettige sfeer en top producten!

Fijn om binnen te komen, welkom geheten te worden maar ook gelijk de ruimte te krijgen rustig rond te kijken. De mogelijkheid om te mixen en wat producten bij elkaar te zetten is prettig. Behulpzaam en kundig personeel, snelle en correcte afhandeling van de administratieve zaken en zo kom je tot een mooie aankoop van een tuinset! De levering ook keurig volgens planning en niet onbelangrijk beleefde jongens die de goederen netjes afleveren! Een pluspunt!!

Bijzonder adequaat geholpen met deskundig advies en scherpe prijs.

Wij werden in de vestiging Veenendaal uiterst vriendelijk en deskundig geholpen. Met name bij het kiezen van de juiste stoelen werden wij op vakkundige wijze geadviseerd. Met een scherpe aanbieding hebben we de deal kunnen sluiten.

Klasse

Levering goed ontvangen. Chauffeur was zeer behulpzaam.

Betrouwbaar bedrijf

Verschillende artikelen gekocht en hoewel ik nog wacht op 2 artikelen in backorder Ben ik toch zeer tevreden over de mensen in de winkel maar ook de mensen die de spullen thuisbezorgen en ook zeker zeer tevreden over de klantenservice. Ga zo door ! Een tevreden klant

Vriendelijk geholpen, snelle levering.

Top verkoper en bezorgers

We zijn goed geholpen in de winkel en de bezorging was ook top en op tijd

Goede service en tijdige levering van het product.

fantastisch

alles op tijd en in goede staat ontvangen

Zeer leuk en goed behandeld in de showroom, geen aanbetaling en een snelle levering. Alles zonder problemen

Leuke en fijne verkoper, netjes geholpen en afwikkeling

Vriendelijk personeel, snelle en zeer zorgvuldige levering van het bestelde artikel!! Goede communicatie betreffende leveringstijd

Mooi product en prima levering

Vanaf het moment van bestelling tot reservering top. Ook voor de mannen die onze tafel kwamen afleveren complimenten maar denk aub aan jullie ruggen. Jullie moeten nog langer mee.

Goeie ervaring

Goeie mooie zaak goede verkoper

Prachtige loungeset!

De loungeset ziet er prachtig uit en voor het geld is hij dit zeker waard!! Ik ben er erg blij mee. Een aanrader!!

Uitstekend!

Wij zochten al enige tijd naar een parasol en vonden deze bij de Tuinmeubelshop in Almelo. Dankzij goed advies van Brian en Twan was al snel duidelijk dat dit voor ons dé parasol was die we zochten voor een prijs die ons beviel. Snelle levering dus kom maar op met de zon!

Goede service, prachtige meubels

In de showroom goed en vriendelijk geholpen. Via de mail goed op de hoogte gehouden en snelle reactie bij vragen. Materiaal keurig geleverd, goed beschermd ingepakt en van goede kwaliteit.

Snelle en correcte levering

Een ruime keuze aan prachtige tuinmeubels!

Op zoek naar een loungebank om onze achtertuin compleet te maken kwamen we terecht bij tuinmeubelshop! Wat een keuze!!! Uiteenlopende stijlen, gevarieerde prijsklasse, prachtige meubels en ook nog eens een showroom in de buurt. Heel fijn om te kunnen gaan kijken hoe alles er in het echt uitziet en zo een goede keuze te kunnen maken. We zijn heel erg blij met de rimini loungebank; hij maakt onze achtertuin compleet, een verlenging van de huiskamer!! Laten er nog maar veel mooie zonnige dagen komen! Dan starten wij de dag met een ontbijtje in de zon op onze loungebank!!

Levering binnen de gestelde tijd. En levering lekker vroeg in de ochtend, door zeer vriendelijke bezorgers.

Mooi set, snelle levering

In de winkel in Almelo geweest, hier goede service ontvangen. Hebben goed meegekeken naar wat voor ons de juiste optie was. De levering was zoals op de website werd aangegeven, snel. Houden je op de hoogte van het juiste tijdstip van levering! Erg blij met ons tuinset!

Uitstekende bezorging leuke jongens !! Loungeset zit/ligt heerlijk !!

goed advies en bezirging

Gezellige winkel met prima advies en begeleiding Goede bezorging

alles prima in orde

goed geregeld