Veel keuze en snelle, gratis levering

Veel keuze, ruime parkeergelegenheid voor de deur en gratis thuis afgeleverd.

Veel keuze in tuinmeubels

Ik heb, samen met mijn man, de winkel bezocht en we hadden rustig de tijd om de meubels te bekijken en uit te testen. Binnen een half uur hebben we onze keuze kunnen maken en 5 dagen later zaten wij op onze nieuwe stoelen in de zon.

Heel veel keuze en zeer klantvriendelijk te woord gestaan!

Bij binnenkomst al meteen ( vrolijk!) begroet! Klasse! Enorme keuze in alle prijsklassen.. We konden vrij rond kijken zonder hinderlijke verkopers maar toen we vragen hadden was er meteen iemand beschikbaar. Deskundig advies gekregen, uiteindelijk meteen de knoop doorgehakt en een prachtig tuinset gekocht. Vervolgens werd het tuinset ook nog eens snel en volgens afspraak geleverd. Top! Complimenten voor de manier waarop we geholpen werden, het was duidelijk dat deze verkopers met veel plezier en humor hun werk deden!

Betrouwbaar, prettig en snel!

Een mooie loungebank online besteld. Deze werd keurig afgeleverd als afgesproken, door vriendelijke bezorgers. En mijn vraag via de website werd bijzonder vlot en netjes beantwoord. Wat een goede service!! En dat voor een bedrijf dat ook nog eens niet duur is. Ze leveren meer dan verwacht!

Mooie snelle service

De stoel komt bij daglicht nog mooier uit dan bij tl-licht in de winkel. Snelle levering, blij mee

Werden heel vriendelijk geholpen Kregen netjes koffie aangeboden. Alleen jammer dat het glasplaatje was gebroken. Dat kan ook voorkomen. Maar ook dit wordt netjes opgelost. Verder prima een aanrader voor familie en kennissen

Vlotte service. Vriendelijk personeel.

Zoals hierboven . Vlotte en vriendelijke service

Het product was na 7 jaar nog leverbaar

Wat een prachtige collectie.

Leuk geholpen in de winkel, goed geadviseerd, verassend ruime keuze en een goede prijs. Bezorging was perfect en zelfs nog een kwartiertje voor de afgesproken tijd. Helemaal TOP

Uitstekend advies en levering

We zijn uiterst tevreden over hele aankoop en perfecte levering en prima kwaliteit

Goede service en snelle levering

Wij hebben een mooie teakhouten tuinset gekocht in Nunspeet. Mooie, overzichtelijke winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Scherpe prijzen en snelle levering. Binnen een week konden we al genieten van onze mooie ronde tafel en 6 stoelen. Jammer dat ik geen foto kan plaatsen. Uiteraard wel op mijn Facebook en Instagram gedeeld.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Product is heel mooi!

Bezorgers kon beter, beetje kortaf, waarschijnlijk te druk.

Goed, in de winkel goed geholpen en de chauffeurs zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer positief zowel in de winkel als dat het thuisbezorgd werd.

Super goed

Super stoel

Top bedrijf !

Eerlijke behandeling en advies, geeft niet het gevoel dat je iets aangepraat krijgt, personeel [ in dit geval directie] denkt met je mee, en zorgt dat wij tevreden zijn met een goede prijs/kwaliteit verhouding, Tuinmeubelshop is een bedrijf wat aanbevelenswaardig is ,en personeel heeft wat zeer correct met klanten om gaat. Mijn motto als zakenman is : klant tevreden -wij ook tevreden,..... dit vind je terug binnen dit bedrijf Tuinmeubelshop.

Mooi set goed ingepakt

Prima set

Fijn geholpen in de showroom in Den Bosch. Ik had een loungebank besteld, maar vond deze toch te groot. Annuleren was geen probleem. Nieuwe loungebank uitgezocht, levering netjes volgens afspraak. Gebracht door twee fijne mannen, geen gemopper of geklaag, was prettig. Verbeterpuntje, geef iedere bestelling boven de 1000 euro gratis full service. Voor zo'n bedrag mag je verwachten dat alles netjes wordt neergezet en de verpakking mee terug gaat.

Prima en netjes afgeleverd.

Thuis gekeken, in Sliedrecht gezeten en gekocht

Zonder druk van verkopers, met ‘onze’ stoel naar een andere eettafel. Voor de launchset die wij wilden werden ook soortgelijke (goedkopere) alternatieve aangeboden. Kortom geen druk en zeker niet alleen maar duurdere vervangingen die ons werden getoond.

Wij zijn blij met onze tuinset.

Wij werden in de showroom vriendelijk en deskundig geholpen. De tuinmeubels werden snel geleverd en op de plaats van bestemming in de tuin neergezet, door de keurige chauffeur en zijn collega.

Nu helemaal prima bezorging, in elkaar gezet, materialen afgevoerd

GEWELDIG

Lekker snel geholpen levering zoals afgesproken en niet te duur

Duurzaam en betaalbaar met gratis uitstekende service!

Een uitnodigende showroom. Overzichtelijk en mooi assortiment tuinmeubelen. Je gaat niet de deur uit zonder een aankoop te doen!

Top Service

Mooie tafel ontvangen! Super blij mee en snelle levering!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA