Teleurgesteld
Helaas geen succeservaring bij Tuinmeubelshop. Begin april hebben wij hier een tuinset besteld. Na veel telefoontjes(altijd vanuit onze kant) en lang wachten werden eind juni de stoelen gebracht. We hadden gratis full service gekregen, maar hier was de bezorgdienst niet van op de hoogte. De dozen werden neergezet en de bezorger wilde weer gaan. Na overleg met het hoofdkantoor heeft hij de dozen uiteindelijk gelukkig toch uitgepakt en de stoelen goed neergezet.
Vervolgens wachten op de tafel. Weer heel vaak gebeld (ook alleen vanuit onszelf). De levering werd elke keer weer later. Dan werd begin juli beloofd, dan half juli, dan eind juli. We hebben om een compensatie gevraagd, omdat dit in de voorwaarden genoemd wordt, maar ook dit was niet mogelijk. Eind juli weer gebeld met de vraag of de leveringsdatum al bekend is zodat we hier rekening mee kunnen houden. Het antwoord was dat de levering was vertraagd tot eind augustus. Hier zijn we niet mee akkoord gegaan en hebben dan ook de koop ontbonden. Na 1 dag stond er een tafel van een ander bedrijf.
We hebben alleen een mail ontvangen met bevestiging van onze ontbinding en dat het ze spijt dat het zo is gelopen.
Helaas voor ons een zeer teleurstellende ervaring. We hopen dat dit voor anderen niet het geval is.