Pluspunten

Goede service. Snelle levering.

Pluspunten

Goed verkoop advies, men neemt rustig de tijd voor je. Zeer correcte aflevering, onze tuintafel werd zelfs in elkaar gezet. Er was één onderdeel van de bestelling niet mee gekomen, maar dit werd meteen geregeld en strak gecommuniceerd zodat we de zelfde middag dit onderdeel al weer in huis hadden.

Pluspunten

Kwaliteit tuinset en zeer goede prijsverhouding

Pluspunten

In de winkel prima geholpen en goede adviezen gekregen, waardoor wij de juiste keuze konden maken. Er werd wel een aanbetaling gevraagd, maar was niet verplicht, zodat wij ook geen aanbetaling hoefde te doen. Er werd ook rekening gehouden met onze gewenste afleverdatum. De door ons gekochte loungeset voldoet ruimschoots aan onze wensen en heeft een geweldig zitcomfort. Hieraan gaan wij veel plezier beleven.

Bij aflevering werden de geleverde producten niet uitgepakt, zodat ook niet kon worden gecontroleerd of de producten compleet en onbeschadigd waren afgeleverd. Wij hadden verwacht, dat alles netjes uitgepakt zouden worden en de verpakkingsmateriaal weer mee terug zou worden genomen. Deze beetje services hadden wij wel verwacht, maar helaas niet gekregen. Ik heb deze gebrek aan services ook al meerdere keren mogen lezen in de beoordelingen. Ons advies, doe hier iets mee, kleine moeite en voor de klant wordt dit als bijzonder prettig ervaren, terwijl het niet uitpakken bij ons als niet prettig werd ervaren, van hier heb je je spullen, betalen en wij gaan weer weg en ons met de troep (verpakkingsmateriaal) achter te laten.

Pluspunten

Goeie service

Beter comunicatie

Pluspunten

Vriendelijke man bij de verkoop en ,mensen bij de aflevering.

Pluspunten

Levering precies volgens afspraak.

Pluspunten

Loungeset is Keurig en vakbekwaam in elkaar gezet en alle dozen en plastic meegenomen. Vriendelijk personeel ook de verkoper in de winkel

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam, kennis van zaken en uitgebreide collectie.

Geen tips

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Personeelsbezetting op drukke dagen vergroten.

Pluspunten

Bij aflevering beter alles even controleren bij ons miste alle boutjes om de tafel en bank in elkaar te zetten

Pluspunten

Zeer vriendelijk en meedenkend. Hadden alle tijd voor ons ook al vroegen wij erg veel en veranderden nogal eens van mening over wat we nu eigenlijk wilden.

Pluspunten

Vriendelijk personeel vakkundige uitleg gekregen geen moeite was te veel om een combinatie te maken die voor ons gepast was

Alles was in orde

Pluspunten

Alles naar wens geregeld en bezorgd Vriendelijke mensen zowel verkoop als bezorging. Alle lof !

Geen!

Pluspunten

Prachtige zaak en een super goeie, vriendelijke verkoper. Snelle levering.

Pluspunten

Goede klantenservice en zeer snel geholpen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kromme stoel is ter plekke gerepareerd, ook de respons op de melding was vlot

Klant moet zich teveel aanpassen aan planning van van der garde

Pluspunten

Goed advies,snelle levering, klacht snel opgelost!

1 stoel niet goed, omruilen snel geregeld. Alleen moet je zelf naar het filiaal om het op te halen en dan blijkt de stoel daar niet geleverd te zijn :-(

Pluspunten

Snelle nette service

Pluspunten

Zeer vriendelijk geholpen en netjes de afspraken die we gemaakt hebben nagekomen!

betere uitleg over materiaal en eventuele nadelen. levering op tijd.

Pluspunten

Goede prijsafspraak. Fijn dat er bij aflevering betaald mag worden.

Het duurde wat lang voor we wisten wanneer de levering zou zijn.

Pluspunten

Personeel in winkel erg aardig en behulpzaam,nemen alle tijd.Lekkere koffie en bonbon Er waren wat problemen bij de levering,maar die zijn tot volle tevredenheid binnen een halve week opgelost, en het cadeautje voor het ongemak is erg gewaardeerd .

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA