Laden reviews...
955 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
The reviews are largely positive. Customers appreciate friendly and knowledgeable staff, clear guidance, and fast delivery. Many comment on the good quality of the furniture and a smooth shopping experience. A few notes mention delivery timing or occasional damage, but overall satisfaction with service and products remains high.
Goed geholpen meedenken. Geen ooie verkoop verhalen.dus top.
7 August 2026
theo
Asperen
Wij hebben bij Tuinmeubelshop in Cruquius mooie tuinmeubels besteld. Wij zijn door behulpzaam en vriendelijk personeel geholpen.
Kasia
Nieuw Vennep
Fijn geholpen en ook snel geleverd Telefonisch nog contact gehad en dat verliep ook prima Geen negatieve punten
Rj van den Berg
Amersfoort
Inmiddels mijn tweede aankoop bij de tuinmeubelschop en super tevreden. Nu twee mooi gerealiseerde zit hoeken gecreëerd zodat ik maximaal kan genieten van de tuin en vijver dmv super meubels van jullie. Kortom zeer tevreden klant die heerlijk tot rust komt.
Dennis van Hummel
Kerkdriel
Fijn geholpen en groot assortiment. 1 tip: schaf airco aan. Met wat hogere temperaturen is het niet te doen in de winkel. We zijn zelfs weggelopen omdat we beiden hoofdpijn kregen.
Mireille
Elburg
allereerst wouden wij een leuk setje hebben voor ons balkon maar die verkoper deed niet prettig en voelde wij ons daar eigenlijk al niet serieus genomen had het maar over ons deed flauw en laagdunkend vonden wij nou maar dat was nog niet alles wel een leuk setje uitgezocht bezorgplanning ingevoerd kwam ook allemaal netjes alleen zonder de montagestukken voor de stoelen daar moesten wij wel ongeveer bijna weken op wachten dat is veel te lang voor onderdelen want ja dat ging via een ander postbedrijf maar de verkoper had ook nog alleen het mailadres van mij op de bestelling en niet mijn echte naam en achternaam best ergelijk als je al zo behandeld bent door de verkoper doet ie nou zo irritant tegen iedereen? ik zei ook een keer tegen hem toen het mij teveel was wat een vreemde vraag is dat maar het is een niet prettige ervaring geweest voor ons en dan ook nog zo lang op montagebevestigingen wachten daarom geef ik de service ook geen sterren als je zolang op je montage onderdelen moet wachten want die waren ze vergeten mee te leveren is dat echt ongeloofelijk! wij zijn zelf helemaal geen moeilijke mensen maar moesten er eerst wel flink achter aan zitten en dan nog zo laat leveren? het leek zo, n proffesionele zaak maar daar kwamen wij door die verkoper wel achter dat ie ons eigenlijk belachelijk aan het maken was. nee geen aanbeveling voor ons meer om iets daar te kopen helaas
Martine
Veenendaal
Bij Tuinmeubelshop Cruquius een super mooie Lifestyle Evora bistroset besteld. Siem en Wiebe hadden alle tijd en hebben ons zeer goed geadviseerd welke set paste bij onze wensen. De set werd ook binnen 3 werkdagen geleverd. Helaas waren de 2 stoelen beschadigd, 1 had een gebroken houten leuning en de andere een deukje in het aluminium frame. Dat kan helaas gebeuren met grote dozen, waar gewerkt wordt gaat er wel eens wat mis. Meteen contact opgenomen met de service afdeling via de mail met foto’s wat er stuk was. De zeer snelle reactie van Tuinmeubelshop overtrof totaal onze verwachtingen. Keurige mail met excuses en ‘vervelend dat het u moet overkomen’, ‘maar we gaan het voor u oplossen’. We konden meteen een voor ons geschikte datum kiezen, met weer een snelle bezorging voor de 2 nieuwe stoelen geleverd. Maandag 10 augustus is de bezorging.
M
Venhuizen
Beste M,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat Siem en Wiebe u in onze vestiging in Cruquius de tijd hebben genomen om u goed te adviseren en dat u de perfecte Lifestyle Evora bistroset heeft gevonden.
Natuurlijk vinden we het erg jammer dat de stoelen beschadigd zijn aangekomen. Gelukkig heeft onze serviceafdeling snel kunnen schakelen en een passende oplossing voor u geregeld. Fijn om te horen dat onze communicatie en service uw verwachtingen hebben overtroffen. Dat is precies de ervaring die we onze klanten willen bieden.
We hopen dat de levering van de nieuwe stoelen helemaal naar wens verloopt, zodat u snel onbezorgd kunt genieten van uw prachtige bistroset.
Daan | Tuinmeubelshop
Bij het uitpakken van mijn bestelling zag ik verschillende beschadigingen. Na één melding kreeg ik dezelfde dag een nieuwe omruiling. Nou dat noem ik één snelle service. Dankjewel
Ria van der velden
Sint-Oedenrode
In de Experience Store in Almelo volop keuze om zelf te ervaren naar welk meubel onze voorkeur uitgaat. Met name de zitpositie is daarbij relevant. Daarnaast prima geholpen en geadviseerd door de medewerkster. Tenslotte een zeer snelle en correcte levering van de meubels.
Henk
Oldeholtpade
Beste Henk,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u in onze Experience Store in Almelo alle tijd heeft gehad om de verschillende tuinmeubelen zelf uit te proberen. We begrijpen heel goed dat de zitpositie een belangrijke rol speelt bij het maken van de juiste keuze.
Daarnaast is het geweldig om te horen dat onze medewerkster u prettig heeft geholpen en geadviseerd. Ook zijn we blij dat de levering snel en correct is verlopen.
We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe tuinmeubelen en bedanken u voor uw vertrouwen!
Daan | Tuinmeubelshop
Bij het bezoek aan de showroom werden we uitstekend en "out of the box" geholpen. We hebben een mooie set gekocht maar bij de levering bleek er een kleine beschadiging aan de armleuning te zijn. Na contact met de klantenservice werd er binnen een paar uur een omruiling voorgesteld! Zonder gezeur en gedoe! Topproduct en topservice!
Roel
Alteveer
Beste Roel,
Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat fijn om te lezen dat u in onze showroom uitstekend en "out of the box" bent geholpen en een mooie set heeft gevonden.
Natuurlijk is het jammer dat er bij levering een kleine beschadiging aan de armleuning zat. Des te mooier om te horen dat onze klantenservice dit snel en zonder gedoe voor u heeft kunnen oplossen. Dat is de service die we graag willen bieden!
Bedankt voor uw mooie complimenten over zowel onze producten als onze service. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe tuinset!
Daan | Tuinmeubelshop
Geweldig zoals we zijn geholpen. Een extra element hebben we uit Nunspeet gehaald. Misschien is dat wel het kleinste smetje…. Onze overkapping is er mee verfraaid. Erg blij mee. Montage viel erg mee evenals het koppelen en stellen.
Jan
Assen
Beste Jan,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen en dat u erg blij bent met uw aankoop. Geweldig om te horen dat uw overkapping er nog mooier door is geworden!
We begrijpen dat het ophalen van het extra element in Nunspeet een klein minpuntje was. Des te fijner dat de montage, het koppelen en het stellen uiteindelijk zo soepel zijn verlopen.
We wensen u heel veel plezier met uw prachtige opstelling en bedanken u voor uw vertrouwen!
Daan | Tuinmeubelshop
vorige week in filiaal Gouda een zweefparasol aangeschaft. Vorig jaar ook al een tuinset gekocht in Gouda. In beide gevallen geholpen door dezelfde medewerker die ons heel goed heeft geholpen en geadviseerd. Zeer prettig! Ook de aflevering verliep vlot dus inmiddels zitten we heerlijk in de schaduw onder onze nieuwe aankoop!
Theo
Schoonhoven
Beste Theo,
Hartelijk dank voor uw mooie review én voor het vertrouwen dat u opnieuw in Tuinmeubelshop heeft gesteld! Wat leuk om te lezen dat u zowel vorig jaar als onlangs in onze vestiging in Gouda zo prettig bent geholpen door dezelfde medewerker. We geven uw mooie complimenten graag aan hem of haar door.
Fijn om te horen dat ook de aflevering vlot is verlopen en dat u inmiddels heerlijk kunt genieten van de schaduw onder uw nieuwe zweefparasol. Dat is precies waar we het voor doen!
We wensen u nog veel fijne en zonnige momenten in uw tuin.
Daan | Tuinmeubelshop
De stoelen zien er mooi uit en zitten heerlijk. De bezorging was keurig binnen tijd bezorgd die was aangegeven. Top bedrijf!
Margo
Nieuw Vennep
Beste Margo,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de stoelen niet alleen mooi zijn, maar ook heerlijk zitten. Daarnaast is het goed om te lezen dat de bezorging netjes binnen het afgesproken tijdvak heeft plaatsgevonden.
Bedankt voor uw mooie compliment. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe stoelen!
Daan | Tuinmeubelshop
Zeer goed geholpen in de winkel in Bergen op Zoom .De service is uitmuntend goed .Heb een beschadiging aan de dining tafel gehad in no time omgeruild.Ook de jongens die de tuinmeubels thuis hebben gebracht waren zeer vriendelijk en netjes . Top bedrijf waar vriendelijkheid en service hoog in het vaandel staat en weten waar over ze praten.
John
Roosendaal
Beste John,
Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen in onze vestiging in Bergen op Zoom en dat u onze service als uitmuntend ervaart.
Natuurlijk is het vervelend dat uw diningtafel beschadigd was, maar we zijn blij dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen. Ook geven we uw mooie complimenten over onze bezorg- en montagemedewerkers graag aan hen door. Het is geweldig om te horen dat hun vriendelijkheid en nette werkwijze zo gewaardeerd worden.
Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe tuinmeubelen!
Daan | Tuinmeubelshop
Product wordt geleverd met fouten en vervolgens geen servicemonteur te bereiken. De eerste mail werd snel beantwoord maar daarna was het stil. Van ellende weer terug naar de winkel gegaan en dan wordt er beterschap beloofd. Helaas. Dikke spijt dat ik daar iets gekocht heb.
31 July 2026
HS
Maaseik
Nadat we enige jaren geleden tuinmeubelen bij deze zaak hadden gekocht hebben wij op 6 juli een bezoek gebracht aan de vestiging in Wormerveer, waar wij bijzonder netjes geholpen zijn door de aanwezige medewerkster Zij heeft ons begeleid door de winkel en daarna hebben we op de computer onze keus gemaakt en direct een leveringsdatum afgesproken. Op 9 juli werd onze bestelling netjes afgeleverd geheel volgens afspraak Een grote plus voor deze firma Met vriendelijke groet, Fam. H. Floor Zaandam
30 July 2026
Henk
Zaandam
Beste Henk,
Hartelijk dank voor uw mooie review en voor het vertrouwen dat u opnieuw in ons heeft gesteld! Wat leuk om te lezen dat u na uw eerdere aankoop weer voor Tuinmeubelshop heeft gekozen.
Fijn dat u in onze vestiging in Wormerveer zo prettig bent geholpen en samen tot een passende keuze bent gekomen. Ook is het mooi om te horen dat de levering netjes volgens afspraak is verlopen.
Bedankt voor uw mooie compliment en veel plezier gewenst met uw nieuwe tuinmeubelen!
Daan | Tuinmeubelshop
Na eerst wat misverstanden heb ik na de miskoop een nieuwe parasol gekregen. Fijn dat het bedrijf dit zo opgelost heeft.
30 July 2026
Gert
Amersfoort
Beste Gert,
Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat we de misverstanden uiteindelijk naar tevredenheid hebben kunnen oplossen en dat u een nieuwe parasol heeft ontvangen. Natuurlijk vinden we het jammer dat het in eerste instantie niet helemaal goed is gegaan, maar des te fijner dat u tevreden bent met de geboden oplossing.
We wensen u veel plezier met uw nieuwe parasol en hopen dat u er volop van kunt genieten!
Daan | Tuinmeubelshop
Kan eerst op je gemak rondkijken, is wel zo prettig.
28 July 2026
André
SLIEDRECHT
Beste André,
Beste,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u het prettig vond om rustig rond te kunnen kijken. We vinden het belangrijk dat iedereen op zijn gemak inspiratie kan opdoen en de tijd krijgt om de juiste keuze te maken.
Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens!
Daan | Tuinmeubelshop
Een groot loungeset en een tafel met 10 stoelen besteld, kortom een grote order waar dan ook een prijskaartje aan zit. Er werd in Bergen op Zoom nooit gesproken over “het monteren” dus wanneer de bezorgafspraak werd ingepland kwamen we hier gelukkig zelf net “optijd” achter. Na de nodige telefoontjes is het uiteindelijk toch gelukt om het te laten monteren echter wel een week later maar oké (netjes opgelost). Enkele dagen voor de bezorgafspraak kwam ik er achter dat ons nooit geïnformeerd is over eventuele beschermhoezen dus opnieuw contact via de chat opgenomen… 1 hoes volledig uitverkocht dus via een andere website besteld. De andere hoezen konden met ons loungeset worden meegeleverd (toppie). Toen alles afgelopen zaterdag arriveerde was er maar 1 hoes aanwezig en in de avond is het gaan regenen.. (balen).. Tevens het dienblad die we er gratis bij zouden krijgen is niet geleverd.. Wederom maandagochtend telefonisch contact opgenomen en ik zou nog teruggebeld worden.. dinsdag om 8uur ging de telefoon (vakantie dus iedereen wakker maar oké niet over zeuren).. Er werd navraag gedaan welke hoes niet bij de levering zat en tja… het dienblad staat niet op de order dus we moeten het uitzoeken… (gelukkig heb ik alles nog zwart op wit). Dus hopelijk zal dit alsnog in orde gemaakt worden. Tip: alle mailtjes houden tot de gehele levering compleet is. Opzich zijn we zeer tevreden over het loungeset en de tuintafel met 10 stoelen want het staat als een pareltje in onze tuin. Ook de mannen van de montage waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Alleen heeft bovenstaande ons veel tijd en energie gekost, wat eigenlijk bij het verkrijgen van voldoende informatie in winkel niet nodig was geweest.
28 July 2026
Sophie
Ijzendijke
Beste Sophie,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw uitgebreide ervaring met ons te delen. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe loungeset en tuintafel en dat deze als een pareltje in uw tuin staan. Ook waarderen we uw mooie woorden over onze montageservice.
Tegelijkertijd vinden we het erg jammer om te lezen dat het traject ernaartoe zoveel tijd en energie heeft gekost. Dat u meerdere keren contact heeft moeten opnemen over de montage, de beschermhoezen en het dienblad is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We begrijpen goed dat dit frustrerend is, zeker bij zo'n grote aankoop.
Goed om te lezen dat een aantal zaken inmiddels is opgepakt en dat u alles gelukkig zwart op wit heeft staan. We gaan ervan uit dat de ontbrekende hoes en het dienblad alsnog netjes met u worden opgelost. Daarnaast nemen we uw feedback over de informatievoorziening in de winkel zeker mee. Duidelijke communicatie vooraf kan veel onnodige onduidelijkheid voorkomen, en daar blijven we ons in verbeteren.
Nogmaals bedankt voor uw eerlijke review en het delen van uw tips. We wensen u heel veel plezier met uw prachtige tuinset en hopen dat u er deze zomer volop van kunt genieten!
Daan | Tuinmeubelshop
Top! Eerlijk advies, week later thuisbezorgd, helaas 1 stoel niet helemaal goed, mail gestuurd en een week later werd hij omgeruild op een datum die je zelf mag kiezen. Superservice, soms gaan er dingen fout, maar het gaat er om hoe het word opgelost! Superservice!
25 July 2026
Willem
Sebel
Beste WIllem,
Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je ons eerlijke advies hebt gewaardeerd en dat je bestelling al een week later werd bezorgd.
Natuurlijk is het jammer dat één van de stoelen niet helemaal in orde was. Des te mooier om te lezen dat je tevreden bent over de manier waarop we dit hebben opgelost en dat het omruilen soepel is verlopen op een moment dat jou goed uitkwam. Daar doen we het graag voor!
We wensen je heel veel plezier met je nieuwe tuinmeubelen en bedanken je voor het vertrouwen in Tuinmeubelshop.
Daan | Tuinmeubelshop ☀️
Tuinmeubelen op tijd bezorgd Bezorgers hebben netjes alles naar de tuin gedragen Nadat alles uitgepakt was , konden we lekker zitten op onze tuinstoelen Zitten voortreffelijk
25 July 2026
Anneke
Bodegraven
Beste Anneke,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tuinmeubelen op tijd zijn bezorgd en dat onze bezorgers alles netjes naar de tuin hebben gedragen. Zo hoort het!
Geweldig dat je na het uitpakken meteen kon genieten van je nieuwe tuinstoelen en dat ze zo voortreffelijk zitten. We wensen je heel veel comfortabele en gezellige momenten in de tuin!
Daan | Tuinmeubelshop ☀️
Uitstekend. Wij hebben via de website besteld: overzichtelijk, heel veel keus en de producten kwamen op de afgesproken dag en tijd.
24 July 2026
Caroline
Wezep
Beste Caroline,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze website als overzichtelijk hebt ervaren en dat je zo veel keuze hebt kunnen vinden. Geweldig dat de bestelling op de afgesproken dag en tijd is geleverd. Daar doen we het graag voor!
We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen dat je er volop van kunt genieten.
Daan | Tuinmeubelshop ☀️
Mooie meubels, staan prachtig Eenvoudig te monteren Jammer dat de meubels niet worden geplaatst en de verpakkingen niet worden meegenomen Prettige vervoerder, fijne mannen
Judith
Hoofddorp
Beste Judith,
Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de mooie meubels, dat ze prachtig staan en eenvoudig te monteren waren. Ook leuk om te lezen dat je onze vervoerders als prettig en vriendelijk hebt ervaren.
We begrijpen je opmerking over het niet plaatsen van de meubels en het niet meenemen van de verpakkingen. Bedankt dat je dit met ons deelt, we nemen deze feedback zeker mee.
We wensen je heel veel plezier met je nieuwe tuinmeubelen en veel mooie momenten in de tuin!
Daan | Tuinmeubelshop ☀️
Positief ondanks en beschadigd tafelblad wat wordt omgewisseld voor een nieuwe. 10 jaar geleden ook al bij dit bedrijf gekocht.
Willem
Vinkel
Beste,
Bedankt voor je mooie review én voor het vertrouwen dat je al jarenlang in ons hebt. Wat bijzonder dat je 10 jaar geleden ook al bij ons bent geslaagd!
Natuurlijk is het jammer dat het tafelblad beschadigd bleek, maar fijn dat we dit snel kunnen oplossen door het om te ruilen voor een nieuw exemplaar. We wensen je alvast heel veel plezier met je nieuwe tuinmeubel en hopen dat je er weer jarenlang van kunt genieten.
Daan | Tuinmeubelshop ☀️
Wij hebben een hoekbank gekocht bij de tuinmeubelshop en zijn zeer tevreden over de levering. Alles netjes op tijd bezorgd en het monteren van het meubel liep ook gesmeerd prachtig resultaat en zeer tevreden.
Piet
Zoetermeer
Beste Piet,
Bedankt voor jullie mooie review! Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe hoekbank. Fijn dat de levering netjes op tijd was en dat het monteren soepel is verlopen.
Geweldig dat alles naar wens is gegaan en dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat. We wensen jullie heel veel comfortabele en gezellige momenten toe met jullie nieuwe tuinmeubel!
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal