Een snelle nette levering.

De bestelling word netjes verpakt en snel bezorgd.

Wat een geweldige winkel, een perfecte levering

Geweldig service

In de winkel geweldig geholpen , leuke man, leuke korting ,prachtig tuinstel gekocht .En de bezorging was ook top.De 2 bezorgers hebben het tuinstel zelfs via achterkant gebracht en bij de overkapping neergezet..top

Goed geholpen in alle rust.

Goed en mooi lounge set

Goed geholpen en snel bezorgd.

Blij met onze loungeset en tuinset! Prettig geholpen door medewerker in vesting te Zoetermeer. Ook snelle reactie na vraag!

Super geholpen andere dag bezorgd

Goede service blij mee

Correcte levering

Prima product tegen redelijke projs

Mooie showroom en goede info

Konden rustig rondneuzen. Bij vragen werden we kundig te woord gestaan. Uiteindelijk aankoop gedaan. Jammer genoeg werd er geen koffie aangeboden.

Super service!

Het winkelbezoek was zeer prettig, fijn geholpen en zeer klantvriendelijk. Alles was duidelijk en super geregeld.

Zeer correct geholpen en de levering was ook goed

Zeer vriendelijke eigenaar

Ik ben erg goed geholpen en heb eerlijk en deskundig advies gekregen. De eigenaar is vriendelijk en neemt de tijd voor je. De winkel zelf ziet er mooi en verzorgd uit, en er is echt veel keuze. Een aanrader om hier te komen winkelen!

Netjes

Chauffeur met assistentie mooi op tijd geleverd, vooral zo doorgaan

Goed geholpen in de winkel, snelle levering door nette bezorgers, dus helemaal too

Fijn geholpen en mooie tuinmeubelen

Leuk om voor de 2e keer een tuinset te kopen bij deze winkel

Goed geholpen

Fijne ervaring en advies bij maken van een keus. Bezorging volgens afspraak zonder aanbetaling wat ook prettig is.

Fijn contact, snel geregeld en vlot geleverd. Alles conform afspraak.

Mooooiiiieeee winkel

Mooie winkel, mooie spullen! Personeel dacht goed mee, wat ik zocht was niet aanwezig in de winkel, maar wel elders in het gebouw. Daar werd ik mee naar toe begeleid om te kijken of dat is wat ik zocht. En precies wat ik zocht stond daar dus. Levering na een dag of 3 (weekend zat er tussen) Ook perfect ! Product eenmaal in de tuin… perfect zoals ik het hebben wilde!

Zeer tevreden!

Waanzinnig mooie loungeset en ook nog eens met 2 dagen geleverd. Wij zijn helemaal happy!

Nieuwe eettafel buitenstoelen

We hebben een nieuwe set stoelen voor bij de tuintafel aangeschaft. De stoelen werden snel geleverd en keurig in de tuin neergezet. De doos was duidelijk beschadigd, nadat de doos uitgepakt was bleek een stoel zwaar beschadigd te zijn. Na contact te hebben opgenomen met de service afdeling was alles zo geregeld en wordt de nieuwe stoel snel geleverd. Het enige dat ik jammer vond is het leveren van een doos die zwaar beschadigd was (aan de buiten kant was al te zien dat de inhoud beschadigd was). De afhandeling was erg goed en heel snel. Het is een mooie winkel met vriendelijk personeel.

Supere levering!

Snel vriendelijk . En veel plezier al met onze aankoop!!

Goed geholpen in de winkel. Snel geleverd en gratis bezorgd. Product zoals beschreven en snel in elkaar gezet.

Alles perfect!!

Zeer vriendelijk personeel en goed advies over onze aankoop van een nieuwe dining set. Afhandeling en bezorging tot in de puntjes geregeld. Zeer snelle levering en nette chauffeurs. Alles bij elkaar een 10 waard.

Vriendelijk personeel en kwaliteit spullen

In de winkel een mooie loungebank met loungetafel besteld. Kon al snel geleverd worden. Helaas bij levering bleek er 1 onderdeel, rugleuning, niet in de doos te zitten. Na contact met klantenservice wordt het het onderdeel nageleverd. Helaas wel weer 3 werkdagen wachten.

Netjes geholpen in Sliedrecht.

Wij werden keurig geholpen in de zaak in Sliedrecht. De levering was goed geregeld en fijn dat de tijd steeds geüpdate werd. Prachtige stoelen en kussens waar we lang plezier van hopen te hebben.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA