Prachtig product, prettige service
Na de afgelopen weken een aantal keer teleurgesteld te zijn door (web)winkels met slechte communicatie en geannuleerde bestellingen was onze aanschaf bij de Tuinmeubelshop een warm bad.
We kregen de e-mailmelding dat een loungebank die wij mooi vonden weer op voorraad was. We zijn toen naar de showroom in Den Bosch gereden om te gaan proefzitten. Daar aangekomen bleek deze tuinset al niet meer op voorraad te zijn, maar waarom we toch een mail hadden gehad werd volledig uitgezocht door de medewerkers van de showroom, met excuses, koffie en uitleg.
Gelukkig was ons oog inmiddels op een andere, prachtige en robuuste loungeset gevallen, die binnen een paar dagen afgeleverd kon worden. Ook toen ik de dag erna mailde met een vraag over de kussens werd mijn vraag gelijk beantwoord, en dat op een zaterdag!
De communicatie over de verzending was tot op het uur nauwkeurig en de werkelijk gigantische doos werd zonder morren tot in onze achtertuin gedragen.
De hocker die bij de set hoort moet nog nageleverd worden, maar daar hebben we alle vertrouwen in.
Mooie producten kan iedereen verkopen. De loungebank die we kochten is dan ook prachtig.
Maar nu mensen door de coronacrisis meer online kopen en de tuinsets als warme broodjes uit de winkel vliegen vallen een heleboel webwinkels door de mand qua klantenservice. Well done Tuinmeubelshop!