Super tevreden en een vriendelijke service

De levering was super snel ( binnen 3 dgn) Alles wordt keurig geplaatst, geen doos of plastic gezien ( het werd uitgepakt in dr vrachtwacht) Bij levering waren de kussens van de hoek niet meegekomen?! Bij het nabellen, werd ik vriendelijk te woord gestaan en juist geholpen. Binnen 2 weken is het geleverd via de post! En nu genieten;)

Mooie winkel, aardige mensen die helpen. Leuke, ontspannen sfeer ondanks de drukte

Het advies in de winkel was uitstekend. Wij konden rustig alle opstelmogelijkheden testen. De levering was zoals afgesproken. Vlak voor aankomst netjes gebeld. Alle spullen heel professioneel ingepakt. We zijn erg tevreden.

Top service!

Onlangs onze nieuwe loungeset gekocht, bij bestelling ging het al heerlijk soepel, gewoon telefonisch mijn bestelling door kunnen geven! Deze binnen een week geleverd gekregen, keurig bij bezorging kunnen betalen, en een een geweldige service van de transporteur toen het pakket niet door het hek paste. Kortom, fantastisch geholpen en heel erg blij met mijn nieuwe loungeset!

Snel geholpen in de winkel, week later thuis bezorgd op de aangegeven tijd. Gewoon goed.

Fijne set gekocht, goede communicatie via mail en op tijd geleverd! Goede prijs kwaliteits verhouding

Voldoet aan onze verwachtingen

Zijn superblij met ons loungeset! Heel erg vriendelijk ontvangen, geholpen en geadviseerd! Zullen jullie zeker aanbevelen bij onze familie en vrienden!

Klantvriendelijk

Sinds lange tijd weer een bedrijf gevonden waar de klant centraal staat. En ondanks het corona virus en ondanks dat het op het moment dat wij er waren erg druk was zijn wij zeer goed geholpen en belangrijker hebben ze de tijd voor ons genomen. Deze verkoper luisterde goed naar wat wij wilde. Bezorgen doen ze gratis. Top service. Nu schrijf ik deze review op onze nieuwe loungebank die binnen een week al geleverd was.

Mooie zaak met betaalbare spullen. Of het nu een tafel is of een hele set. Vriendelijk geholpen

Naar de winkel geweest om informatie te vragen. Netjes antwoord gehad en goede informatie. Wij hebben ondertussen een lounge set met afdekhoes. Erg tevreden wachten nog op 2 tuinkrukken,die waren helaas uitverkocht. Maar zodra ze binnen komen worden die ook besteld. Wij genieten nu al met volle teugen.

Netjes geholpen in de winkel. Mailtje gekregen met de levertijd met een marge van een half uur!! Zo fijn zo'n kleine marge. Op de leverdag waren zij binnen de marge tijd, vriendelijk en kon met pin betalen. Ze leverde geheel corona proef ;)

Alles liep volgens plan en iedereen was erg behulpzaam

Super tuin set ben er blij mee super dervice!!

Alles Top Top goeie medewerkers goeie kwaliteit alles perfect yasskk

Prettige benadering

Zeer kundig maar bovenal prettig verkoopgesprek

Super blij mee

Snelle service en mooie kwaliteit

Goeie kwaliteit en geweldige service

Uitstekende service in de winkel, eerder bezorgd dan verwacht!

Ondanks alle beperkingen in deze tijd een zeer vriendelijke ontvangst in de winkel en duidelijke, consumentgerichte informatie over de verschillende opties. Tuinmeubelen werden eerder dan verwacht op zeer correcte geleverd, dus genieten maar met het heerlijke weer van deze dagen. De nabestelling zou zelfs eerder geleverd, maar is er nog niet..., máár dat ligt niet aan Tuinmeubelshop! Post.nl heeft het natuurlijk zeer druk in deze tijd en we kunnen we even zonder voetenbankje...

Klantvriendelijkheid is top

Echter bij de levering waren we beetje teleurgesteld omdat een deel nog in de showroom stond.

Behulpzaam

Er werd goed meegedacht, servicegericht, niets was te veel. Ook nog snel geleverd en toen bleek dat 1 onderdeel niet helemaal goed was, ook weer goede service en snel omgeruild.

Goed geholpen

Alles was goed

Prima tuinset met verrassend luxe kussens.

De meubels werden snel en op het afgesproken tijdstip geleverd en gemonteerd. Alles netjes opgeruimd en verpakkingsmateriaal mee teruggenomen. Op ons terras komt de set nog beter tot zijn recht als op de foto‘s op de website. Ik weet nu al dat we hier jarenlang plezier aan zullen beleven.

Mooi materiaal. Goede prijs

Jammer dat het niet door jullie in elkaar is gezet. Volgens de chauffeur doen jullie het in elkaar zetten voor 50 euro. Deze optie is ons in de winkel niet aangeboden.

Goed verlopen

Enkel levering kon vriendelijker en vooral voorzichtiger, dozen waren flink beschadigd met als gevolg wat krassen op de meubels

Levering sneller als verwacht!

Erg tevreden met de service, vandaar ook de tweede keer een tuinmeubel set gekocht. Goede kwaliteit!!

vlot en gemakkelijk met goede informatie

overzichtelijke website, gemak van bestelling en betaling, bijkomende telefonische informatie betreffende de levering aan huis in België

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA