Sorry , niets is verplicht

Goede service, mooie loungeset

De levering is tot aan het terras. Je hoeft alleen nog het plastic te verwijderen. De service is dus goed. De kwaliteit van de loungeset is heel goed.

Rondom tevreden

Van de vriendelijke verkoper tot de stipte levering op het aangegeven moment door vriendelijke chaffeurs alles helemaal naar tevredenheid!

Betaalbare kwaliteit

Winkel in Den Bosch ziet er netjes uit en alles is ruim opgezet. Hebben onze keuze in de winkel gemaakt en uiteindelijk via de website besteld. We wilde nl een andere combinatie van set met tafel dan in de winkel stond en daar zouden we duurder uit zijn dan via de website. Enige minpuntje was dat we niet wisten hoe laat ze op de gekozen bezorgdag zouden komen en ze stonden dan ook al om 07.00 uur aan de deur, gelukkig waren we wel al wakker en konden ze de set afleveren. Verder prima service en vriendelijke jongens.

Super!!

Ik had net een slechte ervaring gehad met een andere webshop, ik wachtte al sinds 8 april op mijn lounge! Ik heb deze uiteindelijk vorige week geannuleerd en bij deze site een andere besteld. Deze werd zeeer correct geleverd op de afgesproken datum. Alles zat super verpakt en makkelijk in elkaar te steken. Het is uitstekende kwaliteit en ik heb er al veel genot van gehad! Ik bestel hier zeker opnieuw!

De bestelling word geleverd volgens afspraak. Top!

De afbeelding op de site klopt met de werkelijkheid. Ondanks de Coronacrisis was de bestelling op de afgesproken dag. Jullie site kreeg ik van een andere tevreden klant.

Top klasse!

Een geweldige mooie tuintafel en goede services.

Super blij met de set ,netjes afgeleverd

Alles volgens afspraak geleverd en prima geholpen in de winkel in gouda

Nette service.

De dozen werden netjes in de achtertuin gezet. De tuinset was netjes en goed verpakt.

Erg mooie stoelen en kussens! Ik ben er blij mee!

Een TOP service met zeer vriendelijke medewerkers, goede prijs, snelle levering en omruilservice!

Zowel de medewerkers van de winkel, de klantenservice als de bezorger waren allen heel vriendelijk en dachten met ons mee. We hebben een mooie deal qua prijs gekregen en stonden er versteld van dat de bezorger de tafel die we wilde omruilen kosteloos mee terugnam en diezelfde middag de voetenbankjes daarvoor in de plaats nog kwam brengen. Kortom wij zijn meer dan tevreden en super blij met de geleverde loungeset waar we veel plezier van zullen gaan hebben en we bevelen jullie nu al aan na de complimenten die we hebben gekregen over deze mooie set.

De service in de showroom was goed! De levering was nog sneller dan verwacht.

Prachtige tuinset voor een goede prijs.

Mooie ruime winkel/showroom in Sliedrecht. Ook tijdens Corona tijd is er genoeg afstand om te shoppen. Mooie kwaliteits meubelen, zien er goed uit. Set is netjes afgeleverd door Vlot logistics service.

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Duidelijke website, mooie prijs en snelle vriendelijke bezorging.

Wat een tuin-make over! Dankzij de meubels van de Tuinmeubelshop!

Mijn tuin was een ongezellig deel van mijn woning. Maar gisteren de prachtige Yovita lounge-set ontvangen: wat een verschil! Ik ben er superblij mee. De tuin is nu een aantrekkelijk en gezellig onderdeel van mijn huis geworden. Top gedaan, Tuinmeubelshop! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜˜

Ik was al lang op zoek naar een hangstoel voor in de tuin. Ik kwam via de zoek functie bij jullie terecht en was direct verkocht. Daar stond de stoel op de site die helemaal aan mijn verwachtingen voldeed. Na eerst nog even navraag te hebben gedaan via de mail met een van jullie nedewerkers de stoel gekocht. Zowel contact via de mail als de levering waren super. Binnen een week had ik de stoel in huis. Netjes verpakt en hij voldeed aan mijn verwachtingen. Mijn dochter is er niet meer uit te krijgen en is ook helemaal verzot op de stoel. Die gaat dus vaak gebruikt worden en ik ben bang dat ik er weinig in mag zitten omdat het nu al favoriet van mijn dochter is.

Zeer goed, professionele bezorgservice ook

Mooie, klantvriendelijke website. Goede kwaliteit en prijs. Bezorging snel en professioneel.

Slechte ervaring

Ik heb vier stoelen besteld en krijg er twee geleverd. Ik mail en bel direct. Telefonisch onbereikbaar en op de mail krijg ik dag later pas reactie dat het uitgezocht wordt! Nu zijn we bijna twee weken na mijn bestelling van vier stoelen die ik ook al betaald heb en ik weet nog steeds niet wanneer de andere twee worden geleverd!

kwalitatieve meubels, goede prijs, snelle en efficiente order afhandleing,

kwalitatieve meubels, goede prijs, snelle en efficiente order afhandleing,

Prachtige lounge set, vriendelijk personeel in de winkel, snelle levering. Zeer tevreden. Nu nog een beetje mooi weer ;-)

top

De tuinset is zoals omschreven. Netjes op de afgesproken dag bezorgt en zorgvuldig verpakt om beschadigingen te voorkomen.

Perfecte Levering alles OK!

net op tijd zoals vooropgesteld tijdens bestelling!

Op tijd en keurig geleverd

In eerste instantie zou de loungeset dezelfde week geleverd worden. Een uurtje later na de aankoop kregen we echter een telefoontje dat de laatste set net via een ander filiaal was verkocht en dat het drie weken kon duren. Maar een weekje later was er toch weer voorraad en is de loungeset keurig volgens afspraak geleverd. Alles ook keurig in dozen beschermd verpakt.

Top set

Mooie tuinset van tuinmeubelshop. Wij gebruiken deze dan als inrichting voor de voortent. Menigeen heeft al aangeven jaloers te zijn en het meer Glamping is geworden. Is het met deze set ook. ๐Ÿ™ƒ

Correct geleverd.

Op het afgesproken uur geleverd

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA