Bestelling binnen de beloofde 3 dagen in huis. Een prachtig loungeset, ontzettend blij mee.

Hele goede ervaring zou tuinmeubelen shop aan bevelen

Goede service en aardige en vriendelijke mensen

Vlotte en probleemloze levering

Prima product, goeie levering. Factuur kwam pas na telefoontje.

Ziet er goed uit. Netjes af gehandeld.

Prachtige loungehoek, mooie kwaliteit en prijs

Prima verkoop

Ruime keuze en goede, snelle levering.

Ruim de tijd om zelf rond te neuzen in de winkel. Prettige hulp. Grote sortering.

Oude tafel kapot, pijlsnel weer een nieuwe.

Wat doe je als je tuintafel kapot is. Snel een nieuwe bestellen. Want 4 tuinstoelen zonder tafel is geen gezicht. Nooit gedacht zoiets via internet te bestellen. Ik wil alles voelen, erop kloppen enz. De tafel die wij bij Tuinmeubelshop hebben besteld is super. Dat ging reuzesnel. Dus vanaf nu weer lekker aan de tuintafel buiten eten.

mooi tuin meubel set

snel geleverd

Corona proef en vriendelijk geholpen, levering stipt en vriendelijk.

Corona proef en vriendelijk geholpen in de showroom. Het tijdstip van de levering was binnen een halfuur van de planning, door net en behulpzaam personeel.

zeer tevreden

Mooie set en doet aan de verwachting

Mooie loungeset

prima (koop) advies en keurige afhandeling

Fijn Tuinset netjes geleverd Al heerlijk van kunnen genieten met de mooie dagen

Naar volle te vredenheid

Vrijheid in de winkel geen opdringend personeel, goed advies keurige bezorging klein foutje dat de tafel er niet bij was, zou binnen 3 uur geleverd worden maar werd 5 uur.Ook 2 schroeven voor de tafel niet aanwezig vlg dag naar winkel en ja 2 schroeven hoera wij zijn klaar voor de zomer

Prima product en uitstekende voorlichting door personeel

We hebben ons eerst georiënteerd in de winkel te Bergen op Zoom, alwaar we onze wensen hebben kenbaar gemaakt. Dat werd door het personeel aldaar vertaald naar het product: goede voorlichting! Binnen enkele dagen na de bestelling werd het terrasmeubilair afgeleverd. Een minpunt hierbij was dat de tafel (graniet 2.20 x 1.00) niet in de lift paste; dit werd door onszelf opgelost en niet door de vervoerder.

Mooie overzichtelijke winkel met enorm veel diversiteit in tuinmeubelen.

Mooie overzichtelijke winkel met enorm veel diversiteit in tuinmeubelen. We waren opzoek naar een comfortabele loungeset. Bij onze zoektocht werden we goed geholpen door het aanwezige personeel. Ook tijdens de corona crisis werd kundig en professioneel geholpen. Daarbij kregen we een verrassend mooie prijs aangeboden èn was de loungeset binnen een week geleverd. Top service! Zeker een aanrader.

Prachtige tuinset

1e keer in de winkel wezen kijken in gouda. Zeer vriendelijk geholpen. De tuinset is prachtig en staat mooi in onze tuin. Ik wilde er nog 2 stoelen bij hebben, dus deze besteld via de internet site. Bezorging werd geleverd op de datum die ik graag wilde. Perfect dus! Nu wil ik nog een tafeltje tussen de 2 stoelen in dus die ga ik nog bestellen via de site! Zeer blij met de mooie tuinset!

Goede service en mooi product

Goed en vriendelijk geholpen in de winkel. Mijn bestelling, een mooie tuinbank, was binnen 3 dagen binnen. Heel fijn!

Mooie collectie, prettige verkopers.

Echter als dan de meubels worden bezorgd, kom je in een andere wereld terecht.

Helemaal volgens verwachting! Top!

Levering en producten helemaal naar wens en precies zoals omschreven op de website. Zou hier de volgende keer zo weer bestellen.

Keurige bezorging.

Top bank!!!

Snelle levering en goede, vriendelijke service

De bestelling kwam beschadigd aan, maar binnen 2 dagen had ik de nieuwe bestelling binnen + uitgepakt en in elkaar gezet. Super snelle service en erg snelle levering!!! Helemaal top!

Mooie producten, zeer klantvriendelijk (zowel in de winkel als aan de telefoon), goeie service, levering was keurig op tijd en telefonisch goed bereikbaar.

Vriendelijke en snelle service

IK ben erg tevreden over het tuinmeubel en de adviezen die we hebben gekregen. Het contact verliep ook erg prettig!

Een frisse nieuwe look!

Leuke transparante tuinset, heerlijke zit. Mooie uitstraling: niet pompeus. We zijn er zeer content mee.

geweldig goede service

Mooie kwaliteit tegen een goede prijs Gratis aan huis afgeleverd prima service :-)

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA