Pluspunten

Goede communicatie omtrent het katen bezorgen van de spullen. Goed systeem om een afspraak te maken.

Pluspunten

Goede afspraken. Net personeel

Verpakkingsmaterialen meenemen als service. Administratie kan beter

Pluspunten

Prettig geholpen bij aankoop. Snelle levering, alleen jammer dat de vervoerders geen wisselgeld bij zich hadden. Derhalve vervoerders €1 geschonken.

Bij contante betaling dient vervoerder in bezit zijn van wisselgeld.

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd. Goede tuinmeubelen gekocht en tevreden met de levering.

N.v.t.

Pluspunten

PRETTIGE ONTVANGST EN NADAT WE WAT MAATGEGEVENS HEBBEN DOORGENOMEN WERDEN ER IN MIJN PRIJSKLASSE WAT LOUNGE HOEKBANKEN GETOOND. mIJN KEUZE VIEL NATUURLIJK DUURDER UIT EN NA WAT ONDERHANDELEN WERD HET PRECIES MIJN MAXIMUM BEDRAG. dAAR WAS IK HEEL BLIJ MEE DOCH WAT IK LATER HOORDE IS DAT IK GEEN PARASOL KREEG . dUS HET ONDERHANDELEN HAD IK NET ZOGOED NIET KUNNEN DOEN. jAMMER, TOCH EEN MINPUNTJE.

Pluspunten

Tijdens mijn zoektocht naar een mooie tafel ben ik een aantal grote concurrenten langs geweest, maar nergens werd ik zo warm en hartelijk ontvangen als bij Van der Garde. Deskundig, enthousiast en meedenkend. Ik ga voortaan eerst naar Van der Garde!

Pluspunten

Potjandosie! Wat een weer! Eigenlijk niet van plan een set te kopen, maar met de huidige temperaturen binnen NL, moet je wel. Dus wij naar Van der Garde op een blauwe (letterlijk) maandag en ja hoor! Voorzien van goed advies en een persoonlijke touch, gingen wij naar huis met een bestelde tuinset, welke (al) met 8 werkdagen bij ons in de tuin stond. Inmiddels al een week verder en 10.000 euro plezier van gehad. (Je kunt er zelfs lekkere tukjes op doen joh, hihi). Ik zou het zeker aanbevelen om hier eens een kijkje te nemen!

De medewerker gaf aan dat de levering binnen 3 tot 5 dagen (geen werkdagen) mogelijk te zijn. Dat bleek in de agenda van de leverancier helaas onmogelijk om te behalen. Dus als ik iets moet noemen is het een stukje verwachtingen managen. Echter, wij gingen al uit van 2-6 weken, en is het uiteindelijk na 8 werkdagen geleverd....dus waar hebben we het over. Verder zou het prettig zijn als de leverancier ook het karton mee zou kunnen nemen. Dat was in dit geval niet mogelijk.

Pluspunten

Zeer groot assortiment, derhalve grote keuzemogelijkheid. Correcte benadering door de verkoper. Zeer snelle bezorging van de tuinstoelen.

Pluspunten

Goed geholpen, snelle levering.

Pluspunten

Zeer goed geholpen door de Hr. Bert Smit . Prettig en vakkundig. De bezorging was een stuk minder. Ik ben door de Hr. Bert Smit toch zeer positief over uw bedrijf.

Bezorging door meer gemotiveerde mensen

Pluspunten

Goede advisering door verkoopster. Aflevering ook netjes verzorgd.

Afval meenemen

Pluspunten

levering klopt netjes wordt alle gecommuniceerd, wij hebben na enige tijd schade gemeld aan het meubel en ook dit is meer dan correct afgehandeld, ik zou zeggen een warme douch!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We zijn zeeeeeeer goed geholpen bij dit bedrijf. Goede uitleg gekregen over platte of bolle gevlochten wricket draad. Een super mooie loungeset gevonden en ook nog een heerlijk kopje koffie gekregen. Wat wil een mens nog meer

Ik zou geen verbeterpunten weten. Hou zo vol. We geven vele vrienden jullie adres door.

Pluspunten

Prachtige stoelen, zonder proef zitten gekocht, en zitten prima, bezorging zoals afgesproken tyd

Gaat prima zo

Pluspunten

Erg vlotte en correcte levering

Pluspunten

Snelle en deskundige service in de winkel. Goede aftersales..! Bij melding van schade, direct en adequaat gehandeld. Top!

Levering op details checken!

Pluspunten

cijfer 10, geen op/aanmerkingen

geen

Pluspunten

Snel en vakkundig geholpen. Levering perfect op tijd. Zelfs iets vroeger dan afgesproken, maar vooraf gebeld of dit akkoord was. Een verademing tov andere bedrijven welke ik bezocht haf

Geen. Probeer dit niveau vast te houden.

Pluspunten

- mooi assortiment lounge banken van hoge kwaliteit - persoonlijke service - afspraak is afspraak - prima levering

- geen

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke site! Zeer flexibel omdat we de levering op ins verzoek zo een dag konden verschuiven

Pluspunten

Netjes en snel geleverd.

Extra contante kosten voor uitpakken zou ik inclusief doen i.p.v. extra bij aflevering.

Pluspunten

Snelle reactie via de e-mail, goede service en snelle levering, erg tevreden!

Pluspunten

De spullen die we gekocht hebben zijn helemaal geweldig we zijn al 3 jaar klant en zijn altijd tevreden ook over de service het wordt in elkaar gezet en het afval wordt meegenomen. Mensen zijn heel vriendelijk.

Ik heb dit jaar 2x dingen gekocht en bij allebei de keren heeft het een maand geduurd voordat ik mijn spullen in de tuin had staan. Dat was de vorige keren een stuk sneller maar goed even wachten maar dan heb je ook wat.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA