Pluspunten

Erg vriendelijk en prima geholpen

Pluspunten

kwamen binnen had gelijk een goed gevoel. Vriendelijk ontvangen en zeer fijn geholpen. We waren zeer tevreden over onze aankoop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed advies over tuinstoelen

Tafel van Life Style Garden Furniture is niet netjes afgewerkt. Dat is erg jammer, want hij was duur genoeg.

Pluspunten

liep allemaal vlot zeer tevreden

geen ga zo door

Pluspunten

Goed advies en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers, ze dringen zich niet op maar zijn wel aanspreekbaar als je vragen hebt. Niets is teveel, er wordt meegedacht aan de wensen van de klant

Geen, top bedrijf

Pluspunten

Perfect op tijd geleverd, zelfs sneller dan de afspraak was. In de winkel perfect geholpen.

Pluspunten

We werden erg leuk geholpen. Lekker kopje koffie erbij. Alles werd goed uitgelegd tussen de verschillen van andere lounge set. Gewoon een privé gesprekje kon er ook nog van af. Bij de bezorgen was de Footlocker niet goed, even een mailtje gestuurd en hadden binnen 10 minuten een reactie terug. Nu komen ze hem van de week gratis om ruilen. Goed geregeld en zonder problemen.

Pluspunten

iets niet goed kon gelijk geruild worden

geen

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit, snelle levering

Pluspunten

Duidelijke communicatie over de levering

Pluspunten

Fijn geholpen en winkel Cruqius.Wilde geen heel zet maar alles was mogelijk.Op tijd bezorgd en ook op de dag dat mij het beste uitkwam

Had graag in de winkel willen horen dat het met doos en al in de tuin wordt gezet .maar dat er ook een andere optie was.Als alleenstaande oudere was het een hele klus

Pluspunten

Rustige hulp in de winkel Goed contact/ informatie via mail Snelle reactie

Na het opgeven van bezorgdagen, moet je tot de dag ervoor wachten op een info mailtje over de exacte tijd. Het maakt dat je nog vrij lang die drie dagen 'vrij' moet houden. Het zou al helpen als je in je aanvraag onderscheid kunt maken tussen morgen of middag. Je pakt zelf het pakket uit, waarbij er veel karton achterblijft. T zou n mooie service zijn als dit meegenomen wordt. ( is een idee)

Pluspunten

De verkoper komt niet gelijk naar je toe zodat je even kan rondkijken! Geven goed advies over de producten. Snelle levering binnen een week helemaal top!!

Pluspunten

Pluspunten

Goed advies, juiste levering top

Pluspunten

Vorige week een loungeset uitgezocht in de vestiging in Bergen op Zoom. Ruime keus, behulpzaam personeel, luisterden goed naar onze wensen en hadden voor ons de perfecte set staan, en vanmorgen is onze Houston loungeset daadwerkelijk geleverd. Snelle levering, super vriendelijke bezorgers, uiteraard een prachtige set. Bij het uitpakken ontdekten we kleurverschil in 1 element en beschadigingen aan een ander element (kan gebeuren), mailtje met foto’s naar het service center gestuurd en binnen het uur ! een mailtje terug gekregen dat de elementen snel gewisseld gaan worden. SUPER SERVICE !!! Prachtige set waar we veel plezier aan gaan beleven. Ik kan (en zal) ook aan iedereen die op zoek is naar tuinmeubelen van der Garde tuinmeubelshop van harte aanbevelen!

Geen, top service, prachtige tuinmeubelen en top bedrijf!

Pluspunten

Mooie showroom, leuk geholpen en mooie producten.

Bezorging verliep wat stroef. Onervaren jongens kwamen het keveren. Waren gereedschap en pinautomaat vergeten en stonden te klunzen met het granieten blad. Verder hele aardige jongens.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze en goed geholpen

Sneller reageren op vragen via de mail. Na 6 dagen nog geen reactie kan echt.

Pluspunten

Correct en betrouwbaar.

Pluspunten

Nette en correcte behandeling van koop tot aflevering

Pluspunten

Prima service. Snelle levering..

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA