Pluspunten

Perfect geholpen door Ria. Heel fijn contact gehad en bestelling snel geplaatst. Wij hebben diverse zaken bezocht maar jullie sprongen eruit!

Niets.

Pluspunten

niet opdringerige verkooptechnieken alles vlg. afspraak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer mooie loungeset, netjes geleverd en op tijd

had er telefonisch een stoel en afdekzeil bijbesteld maar helaas verkeerde maat zeil geleverd. heb er duidelijk bij verteld welke ik nodig had. misschien is deze niet meer voorradig geweest? deze week naar den bosch om hem proberen te ruilen. sonde van de tijd helaas. heb hierover gebeld maar nog geen antwoord gehad.

Pluspunten

Klantvriendelijke geholpen, en een snelle levering

Als de bezorging meer als een 1 uur uitloop ( in ons geval 5 uur) graag de klant even op de hoogte brengen hoelaat de bezorging ongeveer plaats zal vinden. Hoeft de klant niet onnodig thuis te zijn en hoeft zich niet af te vragen of de levering nog wel plaats vind

Pluspunten

Verkoopster in Gouda, was uitermate vriendelijk en in de showroom bleek dat de loungeset die wij op het op oog hadden, niet bij ons zou passen. levering was oke, vriendelijke jongens. Klachtafhandeling prima. (er zat een deuk in de twee zits) er werdt ondanks de drukte snel gereageerd en een goede oplossing geboden.

Het lever software systeem kan iets beter en duidelijker. (werkte ook niet goed op de smartfone)

Pluspunten

Klantgericht Uitgebreid assortiment Vriendelijke medewerkers

Snellere levering tijdens drukke periode

Pluspunten

Verbindingstukken om te bank aan elkaar te zetten zat er niet bij maar wordt netjes nageleverd.

Het zou mooi zijn als je meer kon combineren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Hallo, Het zou beter zijn als alle collega's samen op 1 lijn zitten en dat er bij prijsopgave geen prijsverschillen zijn! Komt bij mij een beetje raar over,net alsof je besodemieterd wordt met de prijs.. Ik heb prijsopgaaf gedaan bij jullie, kreeg 1 week bedenktijd wat heel fijn was maar bij bestelling definitief maken kreeg ik een andere prijs op,(voor mij gunstiger) maar er wordt door een andere verkoper gezegd" ze heeft toch geen duurdere prijs gegeven? Neeh dat zal ze toch niet gedaan hebben? Toen ik dit hoorde was ik eigenlijk helemaal niet meer van plan om mijn order te plaatsen bij jullie. Vind dit wel schandalig.dit is geen manier van verkopen. Het is mooie en goede kwaliteit maar wel een hoop geld, en als jullie zo zaken doen is dit de laatste keer dat ik iets gekocht heb bij jullie, terwijl ik nog meer dingen op zoek bent. Mvg j langenberg

Pluspunten

ruime sortering, leuk personeel.

de levertijd die op de site staat vermeld is niet haalbaar.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering.

Zijn er nu niet

Pluspunten

Goede service, het personeel heeft tijd voor je en laat verschillende mogelijkheden en opties zien in de showroom.

Pluspunten

Rustig rond kunnen kijken hele goed Advies gekregen Vakundige mensen die helpen Ze hebben de tijd. Ruime keuze Geen te hoge prijzen. Zelf de bezorger data uit kunnen kiezen Snelle bezorging Bezorging op tijd vlgs afspraak Nette bezorging Alles keurig beschermd Vriendelijk personeel En een kopje koffie Conclusie: zeer tevreden

Pluspunten

Ruime keuze, vriendelijk en meedenkend personeel, eenvoudig zelf een bezorgdag kiezen en nette levering.

Pluspunten

Uitermate goede ervaring met deze grote tuinmeubelwinkel in Veenendaal. Ik heb hier reeds mijn tweede tuinset gekocht, en ben zeer tevreden over de producten, de bediening en de afhandeling. Vooral de service bij de vorige aankoop deed mij besluiten wederom naar dit familiebedrijf te gaan. Ik had namelijk door eigen fout een van de stoelen laten vallen waardoor de coating beschadigd was. Eigenlijk kwam ik terug om een nieuwe stoel te kopen, waarbij de verkoper aangaf wel een nieuw onderdeel te kunnen bestellen. Dit was binnen een week geregeld, en geheel gratis! Voor mij reden om goede reclame te maken, wat al veel mensen in de buurt en collega's naar Veenendaal heeft laten gaan. Nu bij de tweede aankoop hoop ik wederom een goede aankoop gedaan te hebben en de aankomende jaren vooruit te kunnen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie keus in kwaliteitsmeubelen. goed advies gekregen de eerste keer

de tweede keer toen we gingen kopen werden we niet helemaal perfect geholpen. er werd een veel te hoge prijs gegeven. en op een laconieke manier.... ik denk dat de verkoper niet had verwacht dat we wilden kopen maar dat we kwamen kijken.....

Pluspunten

Je wordt erg vriendelijk en leuk geholpen door mensen die er verstand van hebben, de levering word ook op tijd aangegeven hoe laat ze komen, topzaak!

Pluspunten

Snelle levering nabestelling

Minder reclame maken op diverse websites. Blijft ook na aankoop overal verschijnen.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen. Goed advies.Goede service.

Pluspunten

vriendelijk geholpen,en snelle levering !! veel plaatsen in Nederland te bezoeken. p.s.Dubbele werking:net verhuist en de meubels nog niet geleverd, zolang de lougeset in de kamer gezet.

merkplaatjes zaten bijna allemaal op kop aan de meubels geschroefd.

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar. Helpen goed. Kwalitatief goede spullen

Email contact liep mis. De gratis haard werd niet meegeleverd. Wees zorgvuldig!

Pluspunten

netjes geholpen in de winkel. dit gebeurde met gepaste afstand. na een klacht snelle reactie gehad.

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke site, klantvriendelijke bezorgers. Makkelijk om zelf een bezorgmoment te kiezen. Informatie op de site komt goed overeen met de werkelijkheid.

In de showroom ter oriëntatie gaan kijken. Slecht geholpen door de man die daar hielp. Vandaar niets gekocht en het uiteindelijk via de site besteld. Waren toen goedkoper uit dan in de winkel.

Pluspunten

Ken je die winkels waar je meteen een verkoper aan je hebt hangen die je nooit meer kwijtraakt? Dit is niet zo’n winkel! Netjes vragen of het allemaal lukt, daarna lekker rustig kunnen kijken. Op een gegeven moment hadden we een vraag, meteen een goed antwoord, kopje koffie erbij (op een leuke manier en niet direct dat verkoopachtige) Blij met de service, de loungeset die we hebben gekocht en het contact!

Koekje bij de koffie ;)

Pluspunten

Werd prettig te woord gestaan. wat bezorgen betreft, ik vond het fijn dat er een uur werd aangegeven voor het bezorgen. Geen ochtend of middag.Alles werd netjes in de tuin gezet.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA