Een perfecte aankoop is deze tuinset.

Vanaf het eerste bezoek aan de Tuinmeubelshop in Gouda tot aan de aflevering door een zeer aardige chauffeur, was alles perfect geregeld. Heb jullie naam inmiddels al een aantal keren genoemd bij vrienden en familie. Perfect en zeer tevreden.

Alles keurig volgens afspraak

Helemaal prima

Mooie prijs kwaliteit verhouding en zeer vriendelijk geholpen in Den Bosch

Fijne overzichtelijke winkel

Prima geholpen in Sliedrecht. Geleverde meubels waren goed verpakt en geleverd volgens afspraak. Laat de zomer maar beginnen.

Super relaxed, heel kundig

Een fijne ervaring, kundig personeel, heel relaxed. Prima prijs en gewoon thuisbezorgen is inclusief de prijs, ....wanneer wilt U het bezorgd? Waar gebeurd dat nog.

Super snelle levering goed bedrijf om tuinmeubelen te kopen

Top winkel

Wij zijn erg fijn geholpen in de winkel in Almelo. Een fijne dame lichte ons in over de verstelbare tuinstoellen die vol doen aan onze wensen. Ook ging er nog 10 procent van de prijs af. Dat was een mooie mee valler we waren dan ook gauw eens met de prijs die ons erg mee viel! Een winkel die wij aanraden! Ook werden de stoelen gebracht in Goor zonder kosten wat een service!! Gr. Fam ten berge

Geweldige service

Zaterdag een louncheset gekocht goede service en advies in de winkel en woensdagochtend al in de tuin super blij mee.

Super service

Zeer vriendelijk geholpen in de winkel

Hele goede service, mooie kwaliteit.

Wij zijn heel blij met onze aankoop. We werden ontzettend vriendelijk geholpen in de winkel, de tuinmeubelen zijn van hele goede kwaliteit, maar ook de jongens die de levering deden zijn uiterst beleefd en vriendelijk. De levering was ook héél stipt.

Heel fijn geholpen.

Ik twijfelde tussen verschillende sets, ben in de winkel heel fijn geholpen met advies en kon daarna heel relaxed uitproberen.

Goede spullen en goede service

Mooie spullen voor een prima prijs, granieten tafel onder andere, die perfect op locatie neergezet is. Dank

Mooi tuinset gekocht in winkel Eindhoven, vriendelijk personeel, nemen al de tijd voor je , snelle levering keurig in de tuin afgeleverd

Kwaliteit

Tuinstoelen besteld , zelfs nog met 10% korting . Paar dagen later ontvangen . Stoelen waren prima verpakt en zien er prachtig uit , en zitten heerlijk . Bezorgers waren vriendelijk en netjes. Zeker weten dat ik hier volgende keer weer iets koop en het is echt een aanrader .

Alles klopt

Geweldig bedrijf, nu al 4 dingen gekocht, met aparte bestellingen, keurige duidelijke emails. Nette bezorgers die op tijd komen, en vragen waar zeten we het neer. in dozen verpakt, meteen per mail de verkoopbon, duidelijke instructies. Dus dit is een zer tevreden klant

Ik ben erg blij met ze!

Duidelijke communicatie en sneller dan verwacht was de vervoeder meer dan mooi op tijd!

Prima aankoop, correcte bezorging

De stoelen zijn zoals verwacht van een goede kwaliteit. De bezorging was uitermate correct uitgevoerd. De zon werd niet meegeleverd , dus nog even wachten voor we ze gebruiken.

We werden goed ontvangen in de winkel en kregen uitgebreid uitleg waardoor we een weloverwogen keuze konden maken. Verkoopster was erg attent en aardig. De levering van de tuinmeubels was precies volgens afspraak. Ondanks het slechte weer was de chauffeur heel behulpzaam en vriendelijk. Dus alles is vlekkeloos en helemaal naar wens verlopen. Enige minpuntje was het gebrek aan een lift. Mijn partner heeft een handicap en had nogal moeite om de trap op te komen. Maar we begrepen dat er een lift in aantocht was.

Geweldige ervaring.

Dit jaar mijn eerste appartement gekocht en zocht een mooie tuin set voor op het balkon. Ik kwam uit bij Tuinmeubelshop door de scherpe prijzen. Bezorging was ook nog eens gratis! Bezorging was super snel en vriendelijk. Top service en top producten. Ik ga hier zeker vaker winkelen!

Zaterdag zag ik schade aan de stoel en wat denk je maandag ging Pieter gelijk mee aan de gang. En alles wordt hersteld plus dat er een monteur komt. Dus kan niet anders zeggen dan top top

Heel goede levering op de afgesproken tijd.

Wordt goed op de hoogte gehouden van levering. Goede communicatie em informatie.

Ruime keuze, mooie prijzen.

Via een reclame in een media bij tuinmeubelshop terecht gekomen. Geen spijt van gehad. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeker een aanrader.

Gewoon top

Keurig geleverd

Prima geholpen in de winkel Crucius en snelle levering

Prima geholpen in de winkel Crucius en snelle levering

Alles correct gedaan geen grote belofte en weinig doen prima ga zo door

Alles netjes en correct thuisgebracht

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA