Pluspunten

Super geholpen! Veel keus. Zeer vriendelijk en geduldig personeel, zodat we een weloverwogen keus konden maken. Werden attent gemaakt op aanbiedingen en mogelijkheden. Zijn reuze blij met onze aankoop, ook qua prijs!!

ga zo door

Pluspunten

- Keurige medewerkers - Beleefd en behulpzaam Alles volgens afspraak afgewikkeld

Pluspunten

Top zaak! Klankgerichtheid,nemen alle tijd voor je!

Pluspunten

Mooie uitgebreide winkel, ruim opgezet. We waren er op een zaterdag, dus best druk, maar de service was goed, personeel kwam rustig over. Bestellling kon snel geleverd worden.

Pluspunten

Leuke collectie, prettig verkoop team Goede communicatie rond aflevering

We hebben €35 betaald voor geplaatste levering maar dat is wat snel, snel gegaan. We moesten uiteindelijk zelf het plastic, de labels an alles eraf halen. Dat is dan wat snel verdiend.

Pluspunten

Puntueel

Uitpakken en verpakking materiaal meenemen zou een verbetering zijn

Pluspunten

Grote showroom, veel keuze. Behulpzaam personeel. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de bestelling en levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-duidelijke website -goede service via een chat -overzichtelijke winkels - mooie en kwalitatief goede tuinset voor goede prijs

- in de winkel in Sliedrecht was het jammer dat er veel personeel was(ik denk kinderen van de eigenaar) alleen zij hielpen geen mensen! Liepen maar wat in de rondte maar stonden geen mensen te woord -ik vond de levering wat lang duren maar dit lag meer aan het bedrijf wat de tuinset levert en niet echt aan jullie

Pluspunten

Heel goed geholpen door dit bedrijf en de spullen zijn perfect afgeleverd.

Pluspunten

Fijn geholpen in Utrecht. Mooie winkel met veel keus. De tuinmeubelen werden netjes op tijd bezorgd.

Bij bezorging van te voren even bellen als ze bij het vorige bezorgadres weggaan.

Pluspunten

levering volgens afspraak binnen een week bij ons aan huis.

Pluspunten

Klantvriendelijk en geen opdringerige verkopers.

Pluspunten

Komen afspraken na. Showroom met veel opstellingen waardoor goede keuze mogelijkheden. Behulpzaam personeel, geen moeite teveel.

Terugkoppeling, bevestiging over bezorg moment. Wel op voorkeur naar trvredenheid geleverd.

Pluspunten

op een fijne wijze geholpen. Ondanks dat het druk was. Keurig netjes thuis bezorgd. incusief barbeque

vraag: hoe kom ik aan een slang vanaf gasfles naar babeque. waar kan ik die kopen??

Pluspunten

prettige service en goede telefonische bereikbaarheid.

afmeldbericht naar klant bij niet (tijdige) levering om welke reden dan ook.

Pluspunten

Goede ontvangt van vriendelijke verkopers.kwalitijd tuinmeubelen en snel leverbaar.

Pluspunten

Komt de gemaakte afspraken netjes na.

Pluspunten

Fijne winkel! Goed geholpen!

Pluspunten

Goede service en goede tuinstoelen

Pluspunten

Goed en prettig ontvangst, neemt ruim de tijd en onder genot van een bak koffie leer je wat over de bedrijfsfilosofie. Goede prijs-kwaliteit. Een bezoek(in Sliedrecht) is zeker de moeite waard!

geen

Pluspunten

Heel klantvriendelijk en meedenkend.

Aangeven dat de bezorger de dozen niet meeneemt dat daar anders €35,- voor in rekening wordt gebracht.

Pluspunten

Goede service, grote showroom en goede bezorging.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA