Pluspunten

Klantvriendelijk, meedenkend en hoge servicegraad!!

Pluspunten

Goede verkoopservice en ondanks de langere levertijd zeer tevreden. Laat de zomer maar komen, dan kunnen wij volop gebruik maken van onze nieuwe loungeset

Pluspunten

Vriendelijke verkoper die goed advies gaf. Mooie presentatie van de producten. Snelle levering van de aankoop en adequate reactie op het ontbreken van een kussen, deze wordt nu nagezonden.

Geen.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, goed advies en snelle levering!

Pluspunten

Groot aanbod. Leuk contact met verkoper. Keurig afgeleverd en in elkaar gezet.

Pluspunten

Dat je lekker rustig door de showroom kunt en allerlei combinaties uit kunt proberen zonder lastig gevallen te worden door het personeel.

Pluspunten

Vriendelijke personeel,goed advies en goede brengservice.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus, ondanks onze problemen toch goed afgehandeld

Zorg dat de site up-to-date is, kleuren, artikel nummers etc. kloppen met wat er in de winkel staat en andersom. Kortom zorg voor duidelijkheid zodat er geen verwarring ontstaat. Zorg dat je verhaal klopt (verkoop praatje), er kan weleens iemand komen die er net zoveel (meer) vanaf weet.

Pluspunten

granieten tafel is netjes geplaatst door mede werkers. goede service precies tussen de afgesproken tijd afgeleverd Je hoeft niet hele ochtend of middag thuis te zijn

Pluspunten

Grote showroom, uitgebreid assortimeny

Pluspunten

Alles is positief!! Personeel in de winkel (Sliedrecht) de afhandeling, de betaling, de opslag, de aflevering. Gewoon Top allemaal!!

Pluspunten

Gratis bezorgen en plaatsen. Adval wordt mee retor genomen. Goede service

Pluspunten

Ik heb deze keer via de website gekocht en dat ging allemaal heel soepel. Zelf datums doorgeven wanneer het afleveren het beste uitkomt, echt super

Pluspunten

Super service

Pluspunten

Denken met je mee. Vervoerder wilde eventueel nog extra moeite doen om het tuinmeubelset op de juiste plek te krijgen. Keurig geregeld. Goede communicatie. Net personeel.

geen.

Pluspunten

Kwaliteit en klantvriendelijkhjeid

Pluspunten

Mooie showroom. Aardige verkoper.

Pluspunten

Een hartelijke ontvangst bij binnenkomst. Daarna op ons gemak de verschillende loungesets bekeken, waarna we vriendelijk en professioneel door Anneke geholpen werden. Eindelijk na vijf jaar rondzoeken de juiste set gevonden voor onze tuin!

Pluspunten

Goed advies van de verkoper van het filiaal op Kanaleneiland. Nam rustig de tijd om ons goed te informeren. De tuinset was op voorraad en is heel snel geleverd.

De showroom meer inrichten met leuke accessoires, b.v. mooie kussens en in dezelfde kleur decoratie op de tafel. Dit geeft nog meer sfeer.

Pluspunten

Zeer servicegericht bedrijf en afevering van product is uitstekend verzorgd via Brink.

Opmerking: de aangeboden korting van 25 procent bleek ook verkregen te kunnen worden via een eventuele online bestelling.

Pluspunten

Ruime winkel Overzichtelijk Veel licht Goede parkeervoorziening vriendelijk personeel Ruime collectie

Pluspunten

We kregen in de winkel een heldere en eerlijke uitleg over de diverse loungesets. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar een duidelijke toelichting van de voor- en nadelen van de materialen en de bijbehorende prijsverschillen. Na onze aankoop werden we goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Heel handig dat je zelf aan kunt geven wanneer je geleverd wilt krijgen. Dit doe je in dagdelen, maar in de mail van de definitieve levertijd werken ze met bloktijden van een uur. Heel fijn! Na ontvangst van de set hebben we deze 's middags gemonteerd en 's avonds onder het genot van een wijntje uitgeprobeerd. Heerlijk! Laat de zomer maar komen!

Pluspunten

Goede kwaliteit Tuinmeubels erg te reden mee en je wordt vriendelijke en professioneel geholpen.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA