Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam

Meer folderen

Pluspunten

zeer klant vriendelijk goede service 2 stoelen en voeten bankje beschadigd word verholpen

geen

Pluspunten

Groot assortiment ,en goede hulp bij het uitzoeken van een tuinstel

Pluspunten

goede service en prima prijs voor het geleverde

Pluspunten

De mensen die ons hebben geholpen waren zeer vriendelijk. we vonden de showroom prachtig.

geen

Pluspunten

Behulpzaam en meedenkend personeel

Pluspunten

we werden erg vriendelijk te woord gestaan en kregen ook goede uitleg zijn erg tevreden

bezorg dienst zou ook kunnen uitpakken en in elkaar zetten nu moet je tekenen wat je nog niet hebt gezien of er iets mee aan de hand is

Pluspunten

Snelle levering en klantvriendelijk zowel. In showroom als bij de levering van de meubels

Hou dit vast Wel.slecht telefonisch bereikbaar. Misschien daar iets meer naar n kijken. Ik heb 22 en 24 april.gebeld maar niemand te pakken gehad.

Pluspunten

Hele goede service in de winkel, hele leuke vriendelijke jonge man. Duidelijk en wat we wilde hebben

Het bezorgen mag wat beter gecommuniceerd worden, we hadden afspraakbevesting gehad tussen 14.45u en 15.45u als het zou veranderen zou ik daar over gebeld worden. Ik was niet thuis om 13.45u reed net mijn straat in zie ik een vrachtwagen staan voor mijn voordeur en toen werd ik gebeld (dat is dan niet de afspraak en maar goed dat ik in de buurt was want voor het zelfde geld was ik verder weg dan hadden ze moeten wachten, en dat vind ik dan weer vervelend)

Pluspunten

Bedrijf doet wat het zegt en goed contact met de bezorger ook deze kwam perfect op tijd. Ook vragen worden snel en correct beantwoord. Was onze eerste aankoop bij dit bedrijf en zeer goed bevallen. We kregen zelf een buitenhaard meegeleverd!

Pluspunten

netjes te woord gestaan. meegeholpen goede keuze te maken

Pluspunten

correct, stipt op tijd met de levering, vriendelijk

Pluspunten

Super blij met onze bartafel met krukken. Staat prachtig in onze tuin!! Vriendelijk personeel!!

Pluspunten

Snelle service via de telefoon en daarna snelle levering en op tijd.

Prima zo.

Pluspunten

Goede service, vriendelijke verkoper. Bij levering bleek een onderdeel beschadigd, dit werd goed opgelost.

Pluspunten

Snelle levering, goede service en prettige verkopers. Goede bereikbaarheid met auto, telefoon en internet. Kortom: uitstekend!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Producten zijn goed en werd netjes op de plaats neergezet. Het zit ook erg lekker.

De levertijd viel erg tegen veel langer dan op de site stond aangegeven. Zeker een maand langer gewacht op tuin meubelen.

Pluspunten

Behulpzame en eerlijke verkoper. Nette bezorging, alles op zn plek gezet en uitgepakt. Verpakkingsmaterialen gescheiden en allemaal weer mee terug genomen! Erg tevreden!!!

Pluspunten

Doen wat ze beloven

Pluspunten

Prima voorlichting over de diverse artikelen en mogelijkheden. Goede service voor wat betreft levering. Tevens transport-mensen vriendelijk en behulpzaam.Zeker een aanrader.

Nvt

Pluspunten

keus genoeg

geen idee

Pluspunten

Mooie ruim opgezette showroom, vriendelijk personeel. Voor elke portemonnee is er wat. Kortom een breed assortiment.

Prijskaartjes aan de parasols. Deze ontbraken nl tijdens ons bezoek en men wil toch graag weten wat iets kost.

Pluspunten

Waren al in veel winkels geweest. Bij van der Garde meteen geslaagd. Vriendelijke verkoper. Ook binnen een week geleverd. Prijs kwaliteit goed.

Pluspunten

Mooie overzichtelijke winkel. Goed geholpen.

Pluspunten

Een super bedrijf geen opmerkingen Een aanrader voor iedereen Echt klant gericht

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA