Pluspunten

Keurig geleverd.

Geen.

Pluspunten

Gezellige sfeer, prettig geholpen en klacht naar tevredenheid opgelost dat siert dit bedrijf

Geen verbeterpunten, als tip blijf vooral op deze manier doorgaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prachtig tuinstel voor een leuke prijs.

zouden tussen 18.00 uur en 18.30 leveren. Maar kwamen pas om 21.30 beetje laat.

Pluspunten

Een positieve beoordeling dankzij een zeer positieve medewerker van Van der Garde Buitenleven, een jonge man werkzaam in de showroom in Eindhoven. Goede en eerlijke adviseur. Toch ging het met mijn order mis op de afdeling logistiek. Ik kreeg geen bevestigingsmail met daarin een keuzedatum voor levering zoals afgesproken. Nadat ik telefonisch contact heb opgenomen werd deze alsnog nagezonden. Afspraak gemaakt voor levering. Op de dag van levering kreeg ik op het allerlaatste moment een telefoontje dat de levering niet op de afgesproken tijd kon plaatsvinden (vergeten in te plannen). Voor niets een vrije middag opgenomen. In de avonduren kwam de jonge verkoper uit Eindhoven zelf de tuinmeubelen afleveren. Hij wist dat ik een plus-levering (inclusief monteren en plaatsen) had besteld. Met name de tafel is heel zwaar. Hem was verteld dat op de plaats van bestemming voldoende mankracht aanwezig zou zijn om hem te helpen, helaas, slechts de dame die niet voor niets het plus-pakket had besteld. De jonge man brak het klamme zweet uit........ dat ging hem alleen niet lukken. Uiteindelijk heb ik zelf hulp kunnen inroepen en konden de meubels alsnog gelost, gemonteerd en geplaatst worden. De verkoper heeft zich meermaals bedankt en verontschuldigd terwijl hij er uiteindelijk niets aan kon doen. Met name zijn houding en gedrag, naast de mooie meubels, maken de keuze voor Van der Garde voor mij goed.

Planning/logistiek is voor verbetering vatbaar. Een misser op dit vlak kan door de vingers worden gezien, drie missers bij dezelfde klant komt slordig en onprofessioneel over.

Pluspunten

klantgerichtheid,vriendelijkheid.service

Het opmaken van de factuur

Pluspunten

Super klantvriendelijk kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen!

Geen zijn heel erg tevreden komen voor een nieuwe aankoop graag terug

Pluspunten

Grandioos goed geholpen .

Eerder vragen of iemand koffie wil, vooral als men van ver komt.

Pluspunten

Prima prijs/kwaliteit verhouding Snelle en zeer correcte levering Zijn erg tevreden over de geleverde producten.

Pluspunten

Goede mooie meubels

Pluspunten

Zeer klant vriendelijk en men neemt de tijd voor een ieder. Daarnaast zijn de filialen erg overzichtelijk met zeer ruime keuze.

Wij hadden een behoorlijke bestelling geplaatst en dan is het in de regel vaak wachten voor wat er niet bij zit. Zo ook hier, de 'big corner' en wat pootjes waren niet meegekomen, maar werden wel onmiddellijk de dag erna nageleverd. Voor ons zeer snel opgelost, dus niet zo'n probleem, maar ik kan me voorstellen dat als de kwaliteit julliezijds ietwat wordt opgehoogd, er in vele gevallen dubbele transport kosten voor jullie bedrijf kan worden bespaard!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig geholpen bij het uitzoeken van een tuinset.

geen

Pluspunten

Netjes thuisbezorgd dat pinnen niet lukte (geen bereik) was geen probleem mocht alsnog overgemaakt worden

Pluspunten

Prima waar voor redelijke prijs. Alle afspraken zijn nagekomen. 100% Set staat geweldig op ons balkon; zijn er erg blij mee.

Gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

Goede advies Snelle en correcte levering

Pluspunten

Een fijne en warme verkoop medewerker die de tijd nam en de mogelijkheden showde door opstellingen die ook mogelijk waren te laten zien. Ook veel informatie gaf over de loungeset.

Misschien een zaak in Den Haag??

Pluspunten

Top bedrijf !! Supper goed advies en service gekregen van Gerrit van der Garde. Echt aanrader voor iedereen die nog tuinmeubels nodig heef. Dankzij Gerrit van der Garde ziet onze tuin er supper uit. Bij deze Gerrit van der Garde ontzettend bedankt !!

Pluspunten

Netjes en klant vriendelijk

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst in de showroom

Voor ons niet alles is naar tevreden heid gegaan blij met mijn nieuwe lounche set

Pluspunten

Klantvriendelijk Goede service

Pluspunten

Goede kennis van assortiment Goed luisteren naar wensen en meedenken Ruimte geven om na te denken en te twijfelen Snelle afhandeling

Kop koffie erbij doet wonderen... Verlichting in zaak mag 'zonniger'. De bezorgmethode is niet goed uitgedacht. Je moet heel veel dagen vrijhouden en hoort pas 2 dagen ervoor welke optie het wordt.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, ze nemen echt even de tijd voor je. Mooie showroom. Ruime keuze. Flexibel.

Laat de chauffeur een uurtje langer slapen... 7:00 is erg vroeg voor het afleveren van een tuinset.

Pluspunten

Zeer fijn contact gehad met zowel de winkel, de mail en telefoon. Snel in antwoorden en leveren. De tuinset bevalt ons erg goed. Hij zit heerlijk en is keurig bij ons afgeleverd. Grote voordeel is dat we in de winkel de set alvast konden bekijken en hierdoor een goed beeld hadden van wat er geleverd ging worden.

Pluspunten

Goede, vriendelijke hulp in de winkel en vriendelijke bezorgers!

Tafels van graniet van 3 meter dan zijn betere hulpmaterialen voor de chauffeurs geen overbodige luxe.

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel .klacht na aflevering kras op tafel werd heel goed op gelost nieuwe tafel toppie!!

Bezorg tijden misschien iets ruimer nemen bij ons 2 uur later dan laatst geven tijd zonder bericht was bij ons gelukkig geen probleem!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA