Pluspunten

Goed te bereiken per telefoon. Makkelijk te bestellen online en daarna snelle aflevering.

Bij brengen verkeerde loungeset meegenomen. Week daarna werd de goede geleverd. Voor het ongemak zou het b.v. leuk geweest zijn als er een kleine attentie meegenomen was. Bos bloemen b.v. Ik zat die dag wel klaar en eigenlijk voor niets. Het kan iedereen gebeuren hoor, maar toch een blijk van..........

Pluspunten

goede service

geen

Pluspunten

Pluspunten

- Geweldig mooie zaak - Geweldig mooi tuinstel - Heerlijke stoelen

- Misschien een extra hulp bij het plaatsen van onze ontzettende zware tafel. Ik moest nu zelf mee dragen.

Pluspunten

Goed assortiment, veel keuze. Bij ons moest iets omgewisseld worden en dat is zonder discussie snel en perfect geregeld, en ook coulant vwb de extra kosten

Meer keuzemogelijkheid in hout: meer mogelijkheden losse modules bij te kopen en ook meer keuze in goedkoper 'zachthout' , grenen etc

Pluspunten

Nette bediening, netjes op afgesproken tijd geleverd.

Pluspunten

Klantvriendelijk. Afspraak is afspraak. Prima afhandeling van klacht.

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijkheid personeel. De bezorgers waren ook erg vriendelijk.

De afspraak in de winkel was dat de bezorgers al het afval mee zouden nemen. Dan is het handig om dit e.v.t op de bon te vermelden, want de bezorgers waren hiervan niet op de hoogte.

Pluspunten

Snelle levering, aardige/vriendelijke bezorgers. Zeer tevreden over onze lounge set.

Pluspunten

Juiste info en snelle levering

Pluspunten

Goede winkelservice, vroege levering.

Geef eerder door wanneer iets geleverd kan worden.

Pluspunten

Keurige behandeling zowel in de winkel als bij de bezorging. Alles zoals afgesproken op tijd afgeleverd.

Pluspunten

We hebben een mooi Tuinsets hoor super blij mee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering op aanvraag

Maten van internet kloppen niet met wekelijke maten Ik koop een lounche bank van 280x240 maar de maten zijn 240x240 voor dezelfde prijs

Pluspunten

Prima service.

Zo'n mee leveren? :)

Pluspunten

Goede winkel waar je rustig kan rondkijken zonder te worden lastig gevallen door verkopers. Maar ze zijn er als je advies wilt of je keuze hebt gemaakt. Stipte bezorging door keurig personeel dat heel behulpzaam is met het plaatsen van de meubels. Ze nemen alle karton en plastic mee. Keurig.

Pluspunten

Goede service en goede levering. Ruim assortiment

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In de winkel ben ik zeer vriendelijk geholpen! Daarvoor krijgt de winkel 5 sterren maar de bezorger krijgt geen 1 ster..

Bij levering van de meubels werd er een tafel met spullen omver gestoten. Dit is op zich niet erg want dat kan per ongeluk gebeuren. Maar alles viel op de grond, de tafel was stuk en de lamp die erop stond ook, de bezorger liep echter gewoon door en gaf geen kick, hij zei geen eens sorry.. nu is mijn tafeltje stuk en mijn lamp is kapot..

Pluspunten

Grote collectie en stipte levering

Pluspunten

Snell afgehandeld/ bezorgd

Pluspunten

Vriendelijke en behulpzame medewerkers. De service-lijn neemt de telefoon vrijwel direct op. Bij het melden van een klacht wordt er direct gereageerd. Service en klachtafhandeling is top.

Geen enkel verbeterpunt te verzinnen.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA