Pluspunten

Goed geholpen in de winkel. Keurige aflevering, netjes op zijn plaats gezet en alle verpakking weer meegenomen.

Pluspunten

Veel keuze. Goede rondleiding waardoor ik makkelijker een keuze kon maken.Goede service met een lekker bakje koffie er bij. Ontbrekende stoelschroeven netjes toegestuurd.

geen

Pluspunten

hele goede service levertijd is heel vlug en ze pakken alles uit en monteren alles heel tevreden over het bedrijf.

Pluspunten

Aardige medewerkers, in de winkel een praktische/leuke speelhoek voor kleine kids, snelle service

Pluspunten

Goed geholpen. Levering Ok.

Pluspunten

Pluspunten

Mooie producten

Levertijd

Pluspunten

Vriendelijk en hulpzaam

Bestelling direct digitaal maken zodat er geen overneem fouten gemaakt worden.

Pluspunten

Betreft locatie Veenendaal. Grote zaak waar alles overzichtelijk opgesteld staat. Netjes geholpen.

Waren er tijdens etenstijd en er was op dat moment geen verkoper in de winkel zichtbaar. Het was niet helemaal duidelijk dat we op een bel moesten drukken om de verkoper te "activeren".

Pluspunten

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Niets is ze teveel.

Voor het magazijn: goed opletten welke kussens bij welke tuinset horen. Er was bij mij een verkeerd kussen geleverd maar dit is prima opgelost.

Pluspunten

Pluspunten

netjes behandelt en onderhandeling is mogelijk top houw ik van

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke klantenservice en bij problemen wordt er meegedacht over een oplossing. Kortom ze doen wat ze beloven.

Pluspunten

Mooie site met veel keuze. Snel geleverd en product is naar wens !

Pluspunten

Goede informatievoorziening in de winkel. Tuinset wordt op afgesproken tijd geleverd en vakkundig geplaatst

geen

Pluspunten

zeer veel keus met een goede prijs, goede service, supersnelle levering

Pluspunten

Heel prettig geholpen. Voldoende tijd om zelf rond te kijken. Heerlijke koffie gekregen. Alles positief

tot nu toe NIETS

Pluspunten

Goede service.

Pluspunten

Fijne verkoper

Pluspunten

De personeel in de winkel waren heel aardig en kan goed zaken doen met dit bedrijf... top

Pluspunten

Zeer klantvriendelijke bediening die bereidt is mee te denken. Wens om een andere tafel te verkrijgen bij een set die in de aanbeiding is werddirect ingewilligd en door berekend in de aanbiedings prijs

Als er een verzoek tot terugbellen ingesproken is, dan ook terugbellen. Afspraak met de verkoper was om dezelfde dag nog te bellen. Door drukte op het hooftkantoor doorverbonden met een antwoordapparaat met verzoek naam en telefoonnummer achter te laten en garantie dat er teruggebeld zou worden. Ingesproken maar er is niet teruggebeld. Wij vonden dit vooral vervelend omdat we de afspraak met de verkoper hadden gemaakt hoe dan ook dezelfde dag nog terug te bellen. Nadat wij zelf maandag weer belde is dit gelukkig wel goed hersteld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed geïnformeerd door het personeel. Kennis van zaken.

thuisbrengen en alles deponeren in de tuin is niet zo netjes. Misschien even neerzetten zoals het gewenst is, nu moest ik zelf de spullen verplaatsen en de tafel in elkaar zetten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed benaderbaar personeel

Zou ik 123 niet weten

Pluspunten

Zeer Vriendelijk en vlot geholpen in vestiging eindhoven, snelle en correcte levering naar Belgie, goeie materiaal goeie prijs !

Niks om op te noemen

37 Groeneveldselaan A