Pluspunten

goede adviseur, ook al koop je een goedkoper product dan eerder bedacht. Correcte en tijdige levering.

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Verkopers laten je met rust als je hier om vraagt. Veel kennis van zaken. Er staat in de showroom in elke prijsklasse het nodige uitgestald. Snelle uitlevering van de aangekochte goederen.

Kan er zo geen bedenken. Misschien iets meer parasols aanbieden. Die keuze was erg beperkt.

Pluspunten

Goed advies

Duidelijkere afspraken over levering

Pluspunten

klantvriendelijk, goed advies, snelle levering. En ik had een krasje op tafelblad, werd meteen opgelost met vervangend tafelblad.

Pluspunten

Ruim assortiment, vriendelijk personeel, snelle en zorgvuldige levering

Informatie geven over de diverse sets qua verschil in kwaliteit, of als er een set niet compleet leverbaar meer is wat er dan voor mogelijkheden zijn. Of te wel en beter verkoopadvies en sneller aangesproken worden door het personeel als men ziet dat klanten zoekende zijn...(actievere verkoop)

Pluspunten

Levering zeer op tijd. Goede kwaliteit producten en meedenkend personeel!!

Het enige wat we kunnen bedenken.....een geprinte/officiële orderbon (uitdraai uit computer) i. P.v. een handgeschreven bon...komt net iets professioneler over. En sommige handschriften zijn nauwelijks te lezen. Dan heb je dat probleem ook niet. Verder niks aan te merken. !

Pluspunten

geruime keuze,s en zeer leuk opgesteld allemaal .en vriendelijk personeel .jan .en meneer verwoert bedankt

ik weet ze niet

Pluspunten

Snelle levering,prima service

Pluspunten

Nemen de tijd voor je, luisteren naar je wensen, komen met oplossingen, zijn ongelofelijk klantgericht en vriendelijk, snelle leveringen, komen hun afspraken zeer stipt na. Wat mij betreft de beste klantgerichte onderneming van Nederland.

Pluspunten

- Goede kwaliteit - Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus in showroom en prima geholpen. Men nam de tijd voor je.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijke chauffeurs. Snelle levering Op email word snel gereageerd

Als klant klacht heeft laat deze dan niet zelf zijn stoel terugbrengen maar haal deze bij hem thuis op. Wees duidelijk in kwaliteitsonderscheid van diverse producten. In de zaak zelf> snellere service,wij moesten erg lang wachten totdat er hulp kwam.

Pluspunten

ik vind het zeer uitgebreid en veel keus ,en ik ben zeer goed geholpen . Ik ben ook zeer tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

Goede service, snelle levering

Pluspunten

Verkoper gaf goede en duidelijke informatie zonder opdringerig te zijn. Levering conform afspraak en goederen werden uitgepakt en op juiste plaats gezet.

Pluspunten

Leveren op zaterdag. Goede showroom, prima uitleg Goed assortiment en veel keus

Rekening was betaald in de winkel. De bezorger wist dit niet. IS uiteindelijk wel goed gekomen omdat we de bon konden laten zien.

Pluspunten

Ruime keuze. Goed geholpen door een jonge verkoper, Jan-Willem, met veel kennis van zaken!

Pluspunten

Levering en plaatsing prima verlopen.

Pluspunten

snelle levering goede prijs/kwaliteit verhouding ruim assortiment

locatie 's-Hertogenbosch bevindt zich op 1e verdieping. geen lift aanwezig.

Pluspunten

Voldoende keuze in alle prijsklassen, prima advies en vriendelijk geholpen. Na bestelling nieuwe tuinset binnen 2 weken geleverd volgens afspraak. Groot compliment voor de heren die onze bestelling bij ons thuis hebben afgeleverd! Alles netjes uitgepakt, karton en plastic afgevoerd en erg vriendelijk!

Winkel in Sliedrecht kan misschien een beetje gezelliger worden aangekleed...

Pluspunten

prettige service in winkel; snelle levering

internetsite open op zondag, al is het alleen maar om te bekijken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service in de winkel en vriendelijk personeel. Goede prijs/kwaliteit

Betere communicatie vanuit het hoofdkantoor over de bezorging.

Pluspunten

Vriendelijke mensen die helpen in de winkel

Lastig dat je niet gelijk naar de winkel kunt bellen waar je het gekocht hebt.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA