Pluspunten

- Ruim assortiment! - Goed geholpen met het maken van een keuze.

Pluspunten

Goede service. Vriendelijk personeel. Snelle levering en op de afgesproken tijd.

Pluspunten

goed geholpen in de winkel snelle levering goede aflevering, alles uitgepakt en op zijn plaats gezet en verpakkingsmateriaal meegenomen.

Pluspunten

goed en vriendelijk

nvt

Pluspunten

Goede kwaliteit, fijne begeleiding.

Toen ik het kocht was het in voorraad. Toen het bezorgd werd, was er toch gedeeltelijk een nalevering. Mijn tuin is nog niet klaar maar anders had ik het jammer gevonden.

Pluspunten

Nvt

Nvt

Pluspunten

Snelle levering en een ruime keuze. Daarnaast werd de tijd genomen ons alle opties door te spreken.

Pluspunten

Mooie showroom, overzichtelijk assortiment en snelle levering als het op voorraad is

Pluspunten

Vriendelijk, snelle levering, verpakkingen worden netjes meegenomen. Je kunt meteen gaan genieten van je aankoop. Gewoon top!

Ik kan er geen verzinnen!

Pluspunten

Groot en overzichtelijk opgesteld assortiment. Prettige, rustige verkoper die alle tijd nam. Punctuele levering.

Pluspunten

Erg klantvriendelijk, denken mee en adviseren goed.

geen

Pluspunten

-prettig dat je kunt pinnen dat je dus niet alleen nog maar iets kunt bestellen als je een computer hebt en met I deal of creditcard kunt betalen -snel en op het juiste tijdstip bezorgd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Slecht telefonisch te bereiken wordt niet teruggebeld dus bij deze nogmaals contact opnemen 06 42 024 024

Pluspunten

Beste mensen. ons tuinstel is keurig afgeleverd.

Die hebben we niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering.

Door drukte in de showroom even moeten wachten op personeel.

Pluspunten

Mooie spullen en zeer klantvriendelijk. Nette aflevering van de bestelling en de klacht die we hadden werd buitengewoon kundig en klantvriendelijk opgelost. Niets dan lof.

Ondanks Telefoontje in eerste instantie geen actie door bedrijf op een klacht. . Echter na tweede telefoontje kwam de directie zelf inactie en loste de problemen snel, efficiënt en uitermate kundig en klantvriendelijk op. Proficiat. Werkelijk een buitengewoon staaltje service.

Pluspunten

Scherpe prijzen, goede levering en hoefde zelf vrijwel niets te doen om de tuinset in elkaar te zetten.

Pluspunten

Snelle levering, klantvriendelijk en niet opdringerig.

Pluspunten

Tijd voor de klant, aandacht voor de klant. Koffie is prima Alles wordt in het werk gesteld om de klant te helpen. Dus alle combinaties mogelijk. Bezorg service zeer correct. Heel erg aardig, voorzichtig en voornemend.

Ga door op deze weg. Houdt de aandacht voor de klant vast.

Pluspunten

Goed en uitgebreid assortiment om uit te kiezen en het in het weekend afleveren van de bestelde set.

Pluspunten

We werden goed en netjes geholpen tijdens onze keuze voor een tuinset

Pluspunten

Service was super door de filiaalmanager Jan Pul in Sliedrecht. Daarnaast correcte en vriendelijke aflevering door de bezorgers.

Pluspunten

fijne samenwerking vriendelijk geholpen en de spullen hadden we binnen een paar dagen al !!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA