Pluspunten

+ Verkoper neemt tijd om uitleg te geven en vergelijken van verschillende modellen. + Ruime keuze in winkel. + Gelegenheid om op gemak modellen uit te proberen.

Pluspunten

Super goede service!

Pluspunten

Ruime winkel, veel opstellingen en typen.

Pluspunten

we zijn erg klantvriendelijk geholpen! je kunt lekker rondkijken zonder dat een verkoper meteen naar je toe komt lopen, en achter je aan blijft komen. goede uitleg over het tuin set en de kwaliteit. er werd rekening gehouden met onze wensen! snelle levering. ook daar werd al het mogelijke aan gedaan om dit te bezorgen wanneer het voor ons prettig uit kwam!! mooie en goede kwaliteit tuinmeubels! onze tuin was al mooi maar het is nu helemaal af!! de stoelen zitten heel comfortabel voor lang zit plezier! en daar maken we ook goed gebruik van!! ik zeg: een dikke 10!!!

Pluspunten

Goed geholpen in filiaal gouda en mooi op tijd geleverd

kan ik niet bedenken

Pluspunten

Netjes geholpen in de winkel. Goede afspraak wat betreft levering. De chauffeur heeft de Tuinset uitgepakt, in elkaar gezet en heeft alle verpakkingsmaterialen meegenomen, zodat wij niet met de rommel bleven zitten.

Chauffeur was iets later dan afgesproken. Hij had eigenlijk even moeten bellen om ons te informeren.

Pluspunten

vriendelijk personeel die je goed helpen en goed advies geven

geen

Pluspunten

Snelle en correctie levering. Chauffeur en bijrijder netjes. Heel vriendelijk. Hebben alles op zijn plaats gezet en al het karton en plastic meegenomen

Online zichtbaar maken wanneer er wordt geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle klantenservice. Klacht werd serieus genomen. Er werd meteen een oplossing aangeboden en die werd met een paar dagen geleverd.

Niet door de verkoper laten zeggen dat ze gemonteerd thuis afgeleverd worden. Chauffeur was alleen en had een zeer strak schema. Dus dat ging niet door.

Pluspunten

Keurig bestelling telefonisch kunnen plaatsen na advies en direct bevestigingsmail, binnen de twee gestelde weken ook daadwerkelijk geleverd en ondanks dat de chauffeur alleen was, heeft hij nog geholpen met uitpakken en het afvalmateriaal meegenomen..

Nog niet tegengekomen, wellicht bij service nodig, maar verwacht dat dat dan ook wel zonder problemen zal verlopen..

Pluspunten

Veel keus in goede kwaliteit tuinmeubelen. Goede service ook na de koop.

Pluspunten

Vriendelijk personeel en goede uitleg over materialen. Snellle bezorging.

Mooi weer :-)

Pluspunten

Erg goed geholpen door een vriendelijke verkoper. We kregen de ruimte om door de winkel te lopen en bij vragen de verkoper te benaderen. Aangegeven wanneer het bij mij het beste uit kwam als de loungeset geleverd zou worden. Dit ivm mijn werk. Hier is ook erg goed rekening mee gehouden en de set werd geleverd op die dag die voor mij het beste uit kwam. Ik zou zeker nog een keer iets bij van der Garde aanschaffen.

Pluspunten

Goede service. en behulpzaam. snelle reactie op mail.

eerder bellen als de levering later wordt dan afgesproken.

Pluspunten

Afspraak is afspraak. Nemen de dozen mee bij aflevering. Hoop karton en dat is fijn.

Pluspunten

- levering prima - goed verpakt - mooie set

- wij missen een verbindingsset (hier een aparte mail over gestuurd). Waarschijnlijk omdat we een extra tussenstuk erbij hebben genomen en bij levering niet aan gedacht. Hoop dat deze zonder problemen wordt nageleverd.

Pluspunten

Vriendelijke uitstraling. Alle tijd nemen ze voor je. Lekker bakje koffie. Uitgebreide assortiment voor verschillende prijzen. Snelle bezorging. En nu volop genieten van onze heerlijke lounge set. We willen het nooit meer kwijt en krijgen super leuke reakties!!

Pluspunten

Pluspunten

zeer snelle en nette levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle service.

Product kwaliteit minder dan gedacht. (stoelen texileen buigt snel door).

Pluspunten

Mooie zaak Ruim op gezet Aardig personeel Goede snelle levering!

Vooral zo doorgaan! Ik ga jullie aan iedereen aan bevelen!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA