Wij kwamen binnen met een budget in ons hoofd en zagen in de shop nergens iets staan wat daar binnen viel. De verkoper heeft ons geholpen en het bleek dat er gewoon volop keus voor ons was. We konden zelfs proef zitten. Er werd niet gepusht om iets duurders te kopen, dat was erg fijn. Er werd met ons meegedacht en gelijk gekeken wanneer het gratis bezorgd kon worden. Er werd zelfs nog een korting gegeven. De loungeset die we gekocht hebben zit voortreffelijk. De kussens zijn van een speciaal materiaal die tegen een spatje water kunnen. Werd keurig op tijd bezorgd in prima dozen, netjes in plastic verpakt. Ik geef een tien!
Eerst de winkel in Eindhoven bezocht. Daarna via mail met de verkoopster de order geplaats. Op en neer gemaild, voor de laatste details besproken Alles duidelijk. Verder alles volgens afspraak afgehandeld. Top
Wij hebben een mooie set gevonden en hebben daar al heerlijk van genoten. De tuinset kwam op de afgesproken tijd en was mooi en er mankeerde niets aan.
Zeer goed geholpen, zowel in Den Bosch als in Veenendaal. Vriendelijk en van hoge kwaliteit. Loungeset en tuintafel staan prachtig
Zeer positief, goede communicatie.
In Zaanstad de tuinset gezien. Wij werden vriendelijk geholpen zonder koop druk. Kleine korting op de actieprijs kunnen afdwingen, wat ook mooi meegenomen is. De set werd snel en netjes geleverd. Kortom dik tevreden met jullie!
Komen afspraken perfect na Gratis bezorging en vriendelijk personeel en bezorgers.
Zit goed.
Prima kwaliteit meubelen, makkelijk kunnen bestellen en erg behulpzaam bij een vraag aan de klantenservice. Duidelijke communicatie over aflevering en keurig op tijd geleverd. Aanbevolen!
We kwamen de keurige winkel in Den Bosch binnen, en werden vriendelijk begroet door het personeel, we kregen de kans om rustig rond te kijken. Met het uitkiezen van onze tuinmeubelen werd met ons meegedacht. En ook de bezorgdienst was keurig op tijd..kortom de 5 sterren voor de tuinmeubelshop zijn dik verdiend!
In de winkel tijdens onze vakantie in Heerlen heel fijn en niet opdringerig geholpen. Daarna via de webshop thuis besteld. Kwaliteit prijs verhouding heel prima, snelle en duidelijke communicatie en levering.
Gezien worden als klant met alle tijd om te zien te kijken en te zitten. Dat is top.
Mooie set. Tafel makkelijk te monteren, stoelen kant en klaar. voelt en ziet er stevig uit.
Bij onze zoektocht naar een nieuwe tuin loungeset kwamen we bij de Tuinmeubelshop in Utrecht terecht. Ze hebben een mooie showroom, met voldoende keuze in betaalbare tuinmeubelen. Na rustig rondkijken werden we prettig geholpen bij de uiteindelijke keuze en bestelling. Het was later ook geen probleem om de bezorging op een andere dag dan afgesproken te laten plaatsvinden. En betaling pas bij bezorging, geen aanbetaling nodig.
In de winkel ,Cruquius, goed geholpen bij het uitzoeken van een mooie tuinzet. Snelle levering door een zeer vriendelijke bezorger. Helaas bleken de bevestigingsgaten niet goed te zitten waardoor het tafelblad niet juist op het onderstel kon worden vastgemaakt en het blad zelf was ook beschadigd. Toen begon het gedoe. Klantenservice was slecht bereikbaar, werden niet teruggebeld door degene die onze zaak in behandeling had, Wisselende informatie. Dit allemaal leidde niet tot enig resultaat . Na een uitvoerige mail van onze kant met alle dagen en tijden en info ontvingen wij alleen een mail waarin wij een datum konden aangeven voor omruiling van de set. Bezorger had alles bij zich maar dat was weer wat overdreven dus hij heeft alleen het tafelblad voor ons vervangen. Hulde voor deze bezorger maar ik zou de klantenservice geen service noemen.
Na een negatieve ervaring bij een andere tuinmeubelwinkel kwam ik bij Tuinmeubelshop terecht. Na op de site te hebben gekeken zat ik met een vraag die ik vervolgens via de chat stelde en binnen 5 minuten was ik eigenaar geworden van een prachtige set. Later realiseerde ik mij dat ik een hoes vergeten was er bij te bestellen en U raad het al...2 tellen later was de hoes toegevoegd bij mijn bestelling en alles is binnen en staat geweldig op mijn terras. Nogmaals: top service!
Zoals gezegd, tuinmeubelen zien er goed uit, waren goed verpakt en bezorgt door een vriendelijke chauffeur. Bij sommige meubels zijn wel veel montagewerkzaamheden vereist.
Beste Gabriel, Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de tuinmeubelen, de verpakking en de levering door onze chauffeur! 😊 We begrijpen dat het monteren soms wat werk kan zijn, bedankt voor jullie feedback hierover. Heel veel plezier gewenst met de nieuwe meubels! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Die Lieferung ist auch sehr gut verlaufen
Beste Mario, Wie schön zu hören, dass die Lieferung so gut verlaufen ist! 😊 Vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrung mit uns geteilt haben. Sonnige Grüße, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Het lange wachten is beloond met een mooie loungeset. Fijne communicatie met het filiaal in Heerlen.
Beste Melissa, Wat fijn om te horen dat het wachten is beloond en jullie nu kunnen genieten van een prachtige loungeset! 😊 Bedankt ook voor het compliment aan ons team in Heerlen. Heel veel plezier gewenst met de nieuwe set. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Gemakkelijke website om bestelling te plaatsen De levering perfect door 2 vriendelijke en behulpzame mensen. Op deze manier zal het online bestellen blijven bestaan Bedankt van van in het begin van de bestelling tot aan de levering Vriendelijke groeten Fons
Beste Alfons, Wat geweldig om te horen dat alles – van het bestellen via de website tot en met de levering – zo soepel en prettig is verlopen! 😊 Bedankt voor jullie vertrouwen en de mooie woorden, hier doen we het voor. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Jammer dat de spullen binnengezet worden, en niet nagekeken. Zelf spullen uit moeten pakken, wat blijkt is de tafel stuk. Nu moeten ze weer terugkomen wat in een keer had kunnen gebeuren. De service in de winkel is prima, aan huis minder.
Beste Annie, Wat vervelend om te horen dat de levering niet helemaal naar wens is verlopen en de tafel beschadigd bleek te zijn. Dat had natuurlijk in één keer goed geregeld moeten worden. We begrijpen jullie teleurstelling en nemen deze feedback serieus om onze service aan huis verder te verbeteren. Fijn dat jullie wel tevreden zijn over de service in de winkel. Bedankt dat jullie dit met ons delen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De tuintafel die ik via Tuinmeubelshop heb besteld is een mooie stijlvolle tuintafel van zeeg goede kwaliteit. Werd snel geleverd!! Kortom heel blij mee
Beste Leon, Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de stijlvolle tuintafel en dat de levering snel en soepel is verlopen! 😊 We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe aanwinst. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
ruime keuze.
Beste Jan, Wat leuk om te horen dat de ruime keuze in onze collectie zo goed bevalt! 😊 Bedankt voor jullie positieve reactie. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Erg tevreden met mijn bestelling, zijn hele mooi stoelen die prachtig bij onze nieuwe tuintafel passen. Bezorgers waren vriendelijk.
Beste Jesse, Wat fijn om te horen dat de stoelen zo mooi bij jullie nieuwe tuintafel passen en dat alles naar wens is verlopen! 😊 Bedankt ook voor het compliment aan onze bezorgers. Heel veel plezier gewenst met de nieuwe set. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goed geholpen en fijn dat je achteraf gewoon thuis kan betalen erg fijn
Beste Louisa, Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en het als prettig hebben ervaren om achteraf thuis te kunnen betalen! 😊 Bedankt voor jullie positieve reactie. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.