Mooi en goed product

Loungeset van Lifestyle gekocht en netjes bezorgt aan huis. Kussens zitten heerlijk en zijn mooi stevig.

Mooie showroom, goede service

Mooie showroom in Den Bosch. Veel keus in verschillende prijs/kwaliteit klasses. Uiteindelijk online besteld en snel en netjes bezorgd.

Top service.

Klantvriendelijk. Zowel in de winkel, alsmede bij de bezorging.

Met de tuinmeubels uit jullie shop is onze tuin top!

De vriendelijkheid in de winkel, al, de service van de bezorger, de kwaliteit van de meubels zijn we super blij. Onze heerlijke tuin om in te werken en te relaxen heeft sfeer gekregen en is nu helemaal af.

De service en voorlichting bij het bestellen was zeer goed. Jammer dat de verkoper niet op de hoogte was van hoe het aangeleverd werd. Hij zei dat de meubels gemonteerd kwamen, maar dat was niet zo. De optie om ze te laten monteren is dus ook niet geopperd. De levering was op tijd en goed geregeld. Verder zeer tevreden.

Super mooie tuinset gekocht , en super goed geholpen !!!!!

Supergoede service!

Uitzonderlijk goede service niet alleen in de winkel in Sliedrecht maar ook door de bezorgers. Kan niet anders zeggen dan dat deze ervaring ervoor zorgt dat ik bij een toekomstige aankoop weer deze winkel kies. Aanrader!

Fantastico

In 's-Hertogenbosch geweest, een warm welkom door de twee dames en je kunt rustig op je gemak rondkijken zonder dat de verkoper bij je staat. Je krijgt de tijd die jezelf nodig hebt en als je vragen hebt laat je het even weten. Fijne uitleg goed geholpen en een mooi lounge set gescoord. Een echte aanrader mooie sets goed materiaal en betaalbaar daar gaat het om. Een oase als je boven komt echt een wauw gevoel. Bedankt voor de fijne winkelervaring, oja bijna vergeten je spullen worden netjes thuis afgeleverd, geweldig. Groetjes van ons

Bestelling geplaatst via de telefoon! Daan van klantenservice heeft mij heel goed geholpen met de bestelling plaatsen en drie dagen later stond tuinmeubelshop voor mijn deur! Het pakket was vrij groot dus heeft de chauffeur het in mijn tuin gezet! Wat een service! Bedankt. Volgende bestelling voor mijn tuin zal zeker bij tuinmeubelshop zijn

Prettig bedrijf

Verkoopster zeer vriendelijk en netjes en duidelijk zonder poespas of verkooppraatjes Bezorging was ook erg prettig..leuke nette jongens

Goede kwaliteit, verpakking, levering en hulpvaardige bezorgers.

Het bestellen ging makkelijk en ik via een mail kon goed bijhouden hoe laat de bezorging zou zijn. Ook prettig dat ik zelf een datum van bezorgen kon uitkiezen . Hulpvaardige, vriendelijke bezorgers brachten de stoelen tot in de tuin. De stoelen waren gestapeld, maar erg goed verpakt, zodat er geen beschadiging kon ontstaan tijdens vervoer. Ik ben zeer tevreden.

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Een mooie grote showroom met vriendelijke medewerkers. We hebben een mooie tuinset gekocht die snel geleverd kon worden. Alleen jammer dat het verpakkingsmateriaal niet meegenomen wordt. Voor ons niet zo’n probleem omdat we de mogelijkheid hebben om het zelf af te voeren maar als je dit niet hebt kan dat best lastig zijn.

Zeer fijne hulp in de winkel Utrecht

We hebben een mooie set in Utrecht gekocht bij Jurjan Drost. Echt een hele fijne kundige adviseur De reden dat ik niet meteen 5 sterren geef is vanwege het feit dat het even duurde dat hetgeen we afgesproken hadden ook bevestigd kon worden door het hoofdkantoor en de meubels ingepakt in dozen werden afgeleverd. Ik moest ze zelf in elkaar zetten wat voor mij een verassing was. Maar echt een fijne set!

Alles was naar wens.

Fijne sfeer, veel keus en goed geholpen. Wij hebben een prachtig tuinset gekocht!

Super!!!

We hebben op zaterdag 7 februari een loungeset gekocht in Dordrecht. Door Jochem werden we vakkundig geholpen, al onze vragen werden naar tevredenheid beantwoord en hij gaf ook ongevraagd advies. Op ons verzoek werd de loungeset op de 18e bezorgd. Toen we de dozen leeggehaald hadden en de set in de tuin stond bleek een kussen te ontbreken. Meteen een mail gestuurd en dezelfde dag kregen we antwoord dat er een kussen opgestuurd werd. Gisteren werd deze bezorgd. Super snelle actie van tuinmeubelshop dus!! Al met al is alles geweldig en snel gegaan, we hebben tuinmeubelshop reeds bij vrienden en kennissen aanbevolen en zullen dit zeker blijven doen. Hartelijk bedankt!

Geholpen zoals een specialist het betaamt.

Goed en vriendelijk geholpen. In geen geval opdringerige verkoop. Geen enkel probleem niet direct te beslissen en later terug te komen. Er wordt zelfs meegedacht hoe je bepaalde plaatsings situaties kunt aanpassen en welk meublement dan het beste zou passen.

Goed advies mooie meubels

We hebben goed advies gekregen en hebben daar ook een mooie tuinset gekocht. Hellaas was er een defect aan een tafelpoot dat werd snel ingepland en de reparateurs die kwamen vondt ik niet zo technisch helaas kregen het ook niet gemaakt maar uit eindelijk is er snel een nieuwe poot besteld en aan huis geleverd dus eind goed al goed.

Vriendelijk in de winkel en snel geleverd

Donderdag 12 februari in de winkel in Utrecht geweest, en direct naast de ingang stond dan de tuinset waar we al maanden naar aan het zoeken waren, precies wat we wilden. Personeel in de winkel was vriendelijk en kon deskundig antwoord geven op de vragen en twijfels die ik had bij de stof. Uiteindelijk diezelfde middag de order geplaatst, en die is woensdag 18 februari geleverd. Voor een tuinset minder dan een week levertijd? Fantastisch! Ik kan de TuinMeubelShop iedereen van harte aanbevelen!

Nette prijs, vlotte levering.

Gekocht via de website

De website is prima. Alles is niet goed aangevuld met de info over de artikelen. Door te chatten met een personeel lid heb ik de goede info gekregen. Als dit niet had gekunt had ik niet online mijn aankoop gekocht. De gene die mij geholpen heeft wilde het voor mij bestellen, maar gaf een vage rede waarom. Het is omslachtig om via die manier te bestellen. Op de site gaat sneller. Dus ben gewoon eerlijk dat je provincie er over verdient. Verder heel tevreden.

Een vriendelijke verkoper (Jason) en aardige bezorgers.

Handelen volgens afspraak en geven goede adviezen.

Goed geholpen in de winkel door aardig personeel.

We hebben eerst rustig door de winkel in Veenendaal gelopen en alles kunnen bekijken. Daarna konden we met onze vragen terecht bij een vriendelijke verkoopster die ons goed heeft geholpen.

Afgelopen voorjaar een tuinbank met kussens gekocht. Snelle levering en voldeed helemaal aan onze wensen.

Uitstekende service

We werden zeer vriendelijk geholpen en de bestelling werd al een week later keurig netjes geleverd. Top bedrijf en aanbevelings waardig.

goede advisering en soepele afhandeling

Al enige tijd op zoek naar een lounge set van beperkte afmeting om in de tuin onder het afdak te plaatsen. In tegenstelling tot andere winkels waar ik geweest ben kwam verkoper niet opdringerig vragen wat we zochten maar toonde interesse en wees op 2 mogelijke sets. uiteindelijk keuze gemaakt, afhandeling, bezorging en betaling bij bezorger zijn perfect gelopen. Niet onbelangrijk: de loungset voldoet volledig aan de verwachtingen. dit is een zeer tevreden klant!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA