Zeer klant vriendelijk en fijn geholpen

Prachtige stoelen

Prachtige stoelen. Goed en redelijk snel geleverd.

Zeer net bedrijg

Goede service snelle levering goede prijs en nette bezorgers

We zijn in de Cruquius geweest om een tuintafel te zoeken Wat een mooie zaak , vriendelijk geholpen. En heel mooi geslaagd voor een polywood tafel. Gaan er straks de hele zomer van genieten.

Goede service en goede prijs

Wij zijn netjes geholpen in de winkel, werd direct hulp aangeboden maar geen opdringerige verkoper. Levering was snel en de verkoper in de winkel heeft zelfs in de stromende regen in zijn overhemd geholpen met tillen. Wij zijn zeer tevreden over deze service! De prijs was ook normaal vergeleken met andere winkels.

Goede service aardige mensen

Mijn bestelling duurde maar een paar dagen en het was al binnen ....de bezorgers waren lekker optijd en super aardig.... en me bestelling was helemaal heel en goed verpakt en precies zoals op foto stond kortom zeer tevreden

mijn ervaring is positief

De levering is bezorgd op het juiste adres en de juiste dag.

Vriendelijk personeel, ook de chauffeurs! Prachtig loungeset!

Zeer aan te bevelen. Deskundig en betrouwbaar!

Ik vind dat ik een hele goede aankoop heb kunnen doen. Hierdoor ga ik en mijn gezin nog vele zomers.

Ik heb via de webshop mijn aankopen gedaan. Want ik woon in België en het lag, wegens omstandigheden, niet voor de hand om naar een van jullie winkels te komen. Het is een zeer aangename webshop. Gemakkelijk om in te bladeren/ zoeken. Je kan filteren in wat je zoekt. Prijs/ kwaliteit, moet ik nog afwachten. Maar ik vond de prijzen algemeen redelijk in vergelijking met andere webshops. Ook veel meer keuzes. Mijn gezin en ik hebben besloten een buiten loungeset en een buiten dinerset van bij de outlet te kopen. Afspraak wanneer ze kwamen leveren en zo geschiede het. Een heel goede service gehad. Bedankt alvast en ik raad de webshop ook aan andere mensen aan.

Persoonlijke hulp in de winkel en transportafspraken en levering dik voor mekaar!!!

Goed en niet onbelangrijk……..Vriendelijk

Goed en vriendelijk geholpen

Super mooie winkel goed geholpen.

Vlot en goed geholpen. Verkoper heeft ons zeer goed geadviseerd. Levering volgens afspraak. Goed en vriendelijke bezorger. Top bedrijf.

We zijn goed geholpen in de winkel in Bergen op Zoom

Mijn ervaring geef ik het cijfer 8, ben tevreden over de levering en de afwikkeling van een artikel wat niet mee geleverd was.

Klantvriendelijkheid ten top!

Super mooie tuin/loungeset gekocht met 2 relax stoelen. Het werd zeer netjes afgeleverd. We zijn weer klaar voor jaren liefdevol genieten samen met deze set.

Uitmuntende service

Op de heldere website alvast georiënteerd op een tuinset (tafel met 4 stoelen) en daarna de XXL Experience Store Gouda bezocht. Grote zaak, veel keus. Nadat onze keuze geleverd was, was het onderstel instabiel. Zodanig dat het niet te verhelpen was met de stelknop. Omdat we geen zin hadden in gedoe met garantie/omruiling etc, zijn er onder één poot maar wat plastic passtukjes gelegd. Fraai is anders, maar vooruit... Toen na enkele maanden ook nog het polywood blad aan twee zijden begon krom te trekken, toch maar een beroep op de garantie voor beide onderdelen gedaan. Sander van de klantenservice heeft de zaak vlot behandeld en op adequate wijze de communicatie verzorgd. Dat maak je niet vaak meer mee tegenwoordig..

Prima service, mooie kwaliteit voor een prima prijs

In de winkel snel tot een keuze gekomen. Stond een mooie aanbieding met een leuke korting. Werd snel geleverd en geplaatst. Ben er erg blij mee. Vriendelijke verkoper die de tijd nam en goede informatie gaf over de producten.

Hele lieve aardige jongen hielp ons

Eerst rondgelopen toen kwam de man vragen of hij moest helpen. Wij nog rond kijken en kwam weer naar ons. Leuk geholpen en een fijne winkel, en blij met de tafel, misschien ooit nog nieuwe stoelen erbij. Fijne dag

Super geholpen, snel antwoord, mooie producten

Super geholpen. Hele mooie teakhouten tuinbank gekocht. Telefonisch ook erg behulpzaam en snel antwoord via de mail.

Topservice en hele fijne medewerkers!

Wij zijn in meerdere vestigingen van Tuinmeubelshop geweest om de perfecte loungeset te vinden. In alle vestigingen werden wij zeer goed geholpen. Even een stoel meenemen om te kijken of het goed staat in het totaalplaatje maar toch niet tevreden? Geen probleem, zonder problemen weer te retourneren. De medewerkers denken echt met je mee en zijn zeer begripvol ook telefonisch. De meubels zijn van een goede kwaliteit en de prijzen ook leuk. We kunnen niet wachten de hele zomer in de loungeset te zitten! Wij raden het zeker aan en zullen ook in de toekomst weer terugkomen!

Snel geregeld

Snel geregeld en netjes op tijd geregeld. Ook omdat onze locatie lastig te beteiken is

Professioneel geholpen prettige sfeer ruim assortiment en mooie zaak en prijzen te betalen voor de stoelen die we gekocht hebben Dank jullie Frans en Margan

Gezellig

Leuke spontane verkoopster

Snel en betrouwbaar

Snelle levering, betrouwbare partij!

Mooie meubels

Duidelijke site, mooie meubels. En correcte levering.

Werkelijk fantastisch

Super geholpen nemen alle tijd , denken mee , laten andere combi’s en kleuren zien , vriendelijk en geven je echt nog het klant is koning gevoel !! Prachtige tuinmeubels , en grote collectie !! Zeer tevreden .

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA