Zeer klant vriendelijk en fijn geholpen
Prachtige stoelen. Goed en redelijk snel geleverd.
Goede service snelle levering goede prijs en nette bezorgers
We zijn in de Cruquius geweest om een tuintafel te zoeken Wat een mooie zaak , vriendelijk geholpen. En heel mooi geslaagd voor een polywood tafel. Gaan er straks de hele zomer van genieten.
Wij zijn netjes geholpen in de winkel, werd direct hulp aangeboden maar geen opdringerige verkoper. Levering was snel en de verkoper in de winkel heeft zelfs in de stromende regen in zijn overhemd geholpen met tillen. Wij zijn zeer tevreden over deze service! De prijs was ook normaal vergeleken met andere winkels.
Mijn bestelling duurde maar een paar dagen en het was al binnen ....de bezorgers waren lekker optijd en super aardig.... en me bestelling was helemaal heel en goed verpakt en precies zoals op foto stond kortom zeer tevreden
De levering is bezorgd op het juiste adres en de juiste dag.
Zeer aan te bevelen. Deskundig en betrouwbaar!
Ik heb via de webshop mijn aankopen gedaan. Want ik woon in België en het lag, wegens omstandigheden, niet voor de hand om naar een van jullie winkels te komen. Het is een zeer aangename webshop. Gemakkelijk om in te bladeren/ zoeken. Je kan filteren in wat je zoekt. Prijs/ kwaliteit, moet ik nog afwachten. Maar ik vond de prijzen algemeen redelijk in vergelijking met andere webshops. Ook veel meer keuzes. Mijn gezin en ik hebben besloten een buiten loungeset en een buiten dinerset van bij de outlet te kopen. Afspraak wanneer ze kwamen leveren en zo geschiede het. Een heel goede service gehad. Bedankt alvast en ik raad de webshop ook aan andere mensen aan.
Goed en vriendelijk geholpen
Vlot en goed geholpen. Verkoper heeft ons zeer goed geadviseerd. Levering volgens afspraak. Goed en vriendelijke bezorger. Top bedrijf.
Mijn ervaring geef ik het cijfer 8, ben tevreden over de levering en de afwikkeling van een artikel wat niet mee geleverd was.
Beste J, Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en dat de afwikkeling van het ontbrekende artikel naar wens is verlopen. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Super mooie tuin/loungeset gekocht met 2 relax stoelen. Het werd zeer netjes afgeleverd. We zijn weer klaar voor jaren liefdevol genieten samen met deze set.
Beste Wilma en Dick, Wat een heerlijke review, bedankt! Fantastisch om te horen dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe tuin- en loungeset én relaxstoelen. We wensen jullie heel veel liefdevolle en ontspannen momenten samen in de komende jaren! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Op de heldere website alvast georiënteerd op een tuinset (tafel met 4 stoelen) en daarna de XXL Experience Store Gouda bezocht. Grote zaak, veel keus. Nadat onze keuze geleverd was, was het onderstel instabiel. Zodanig dat het niet te verhelpen was met de stelknop. Omdat we geen zin hadden in gedoe met garantie/omruiling etc, zijn er onder één poot maar wat plastic passtukjes gelegd. Fraai is anders, maar vooruit... Toen na enkele maanden ook nog het polywood blad aan twee zijden begon krom te trekken, toch maar een beroep op de garantie voor beide onderdelen gedaan. Sander van de klantenservice heeft de zaak vlot behandeld en op adequate wijze de communicatie verzorgd. Dat maak je niet vaak meer mee tegenwoordig..
Beste IPS, Bedankt voor je uitgebreide review! 🌟 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze winkel in Gouda en dat Sander van de klantenservice je zo goed en snel heeft geholpen — dat geven we zeker aan hem door! Jammer dat je in eerste instantie wat ongemak hebt ervaren, maar goed om te weten dat het uiteindelijk netjes is opgelost. We wensen je veel plezier van je tuinset! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
In de winkel snel tot een keuze gekomen. Stond een mooie aanbieding met een leuke korting. Werd snel geleverd en geplaatst. Ben er erg blij mee. Vriendelijke verkoper die de tijd nam en goede informatie gaf over de producten.
Beste Martin, Bedankt voor je fijne review! 🌟 Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de service, de aanbieding en de snelle levering. Goed om te weten dat onze verkoper je prettig heeft geholpen en duidelijk advies heeft gegeven. Geniet van je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Eerst rondgelopen toen kwam de man vragen of hij moest helpen. Wij nog rond kijken en kwam weer naar ons. Leuk geholpen en een fijne winkel, en blij met de tafel, misschien ooit nog nieuwe stoelen erbij. Fijne dag
Beste Nannet Verlaat, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen en tevreden bent met je nieuwe tafel. We hopen dat je er veel plezier van hebt — en wie weet helpen we je in de toekomst graag met die nieuwe stoelen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Super geholpen. Hele mooie teakhouten tuinbank gekocht. Telefonisch ook erg behulpzaam en snel antwoord via de mail.
Beste Marlene, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en tevreden bent met je nieuwe teakhouten tuinbank. Leuk ook dat onze telefonische en mailservice naar wens was! Geniet van je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij zijn in meerdere vestigingen van Tuinmeubelshop geweest om de perfecte loungeset te vinden. In alle vestigingen werden wij zeer goed geholpen. Even een stoel meenemen om te kijken of het goed staat in het totaalplaatje maar toch niet tevreden? Geen probleem, zonder problemen weer te retourneren. De medewerkers denken echt met je mee en zijn zeer begripvol ook telefonisch. De meubels zijn van een goede kwaliteit en de prijzen ook leuk. We kunnen niet wachten de hele zomer in de loungeset te zitten! Wij raden het zeker aan en zullen ook in de toekomst weer terugkomen!
Beste Sandrine, Wat een geweldige review, bedankt daarvoor! Wat leuk om te horen dat jullie in meerdere vestigingen zo goed geholpen zijn en uiteindelijk de perfecte loungeset hebben gevonden. Fijn dat jullie onze service, kwaliteit en klantvriendelijkheid zo waarderen — daar doen we het voor! We wensen jullie heel veel zonnige en ontspannen momenten in de nieuwe loungeset en kijken ernaar uit jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Snel geregeld en netjes op tijd geregeld. Ook omdat onze locatie lastig te beteiken is
Beste Cor van den Berg, Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat alles snel en netjes is verlopen, ondanks de lastige bereikbaarheid van jullie locatie. We wensen je veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Professioneel geholpen prettige sfeer ruim assortiment en mooie zaak en prijzen te betalen voor de stoelen die we gekocht hebben Dank jullie Frans en Margan
Leuke spontane verkoopster
Beste Cors, Bedankt voor je leuke reactie! Wat fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring had met onze verkoopster — dat waarderen we enorm. We geven je compliment graag aan haar door! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Snelle levering, betrouwbare partij!
Beste Verrips, Bedankt voor je fijne review! 🌟 Wat leuk om te horen dat alles vlot is verlopen en dat je tevreden bent over onze service. We wensen je veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Duidelijke site, mooie meubels. En correcte levering.
Beste Astrid Manders, Bedankt voor je mooie review! 🌟 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website, meubels en levering. We wensen je veel plezier met je nieuwe tuinmeubels en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Super geholpen nemen alle tijd , denken mee , laten andere combi’s en kleuren zien , vriendelijk en geven je echt nog het klant is koning gevoel !! Prachtige tuinmeubels , en grote collectie !! Zeer tevreden .
Beste Marion, Bedankt voor je prachtige review! 🌟 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en collectie. We vinden het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel én het perfecte tuinmeubel naar huis gaan. Geniet van je aankoop en hopelijk tot ziens in één van onze winkels of online! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.