Super mooie tuinset. Online besteld. Ging makkelijk. Bezorging ging goed .Werd duidelijk aangegeven wanneer het geleverd werd.
Op twee verschillende locaties (Nunspeet en Hoogeveen) gekeken naar een nieuwe loungeset. Op beide locaties was het personeel heel vriendelijk en nam het de tijd om vragen te beantwoorden. Uiteindelijk hebben we de loungeset ‘Boretti’ gekocht. Waar we heel blij mee zijn.
Mooie winkel met mooie tuinmeubels. Vriendelijk personeel wat niet niet opdringerig was.
Beste Moniek, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze winkel en het assortiment zo waardeert. Ook leuk dat u ons personeel als vriendelijk en niet opdringerig heeft ervaren – zo helpen we u graag! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
We zochten al twee jaar naar een hedendaagse vervanging van ons oude tuinmeubelbank. We werden niet warm van de aanbiedingen die we in de afgelopen tijd zagen bij diverse tuincentra. Puur toevallig liepen we tegen een advertentie aan van Tuinmeubelshop. De scherpe prijzen en de mooi foto's van de meubels op de website lokte ons naar de showroom in Utrecht. Daar werden we uiterst vriendelijk en deskundig geholpen door het personeel en ter plekke hebben wij een prachtige eettafel met bijbehorende (verstelbare) stoelen gekocht. Nu drie dagen later staan ze te pronken in onze tuinkamer en hebben we er ook al aan kunnen eten. Wij zijn heel gelukkig met de aanschaf en de service.
Beste Joany, Bedankt voor uw prachtige en uitgebreide review! Wat leuk om te horen dat u na een lange zoektocht bij ons precies heeft gevonden wat u zocht. Fijn dat onze website u heeft aangesproken en dat u vervolgens in onze showroom in Utrecht zo vriendelijk en deskundig bent geholpen. Geweldig dat u zo snel al kunt genieten van uw nieuwe eettafel en stoelen in de tuinkamer! We wensen u nog heel veel gezellige en smakelijke momenten aan uw nieuwe set. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Een winkel met heel veel keuze, zowel uit modellen als samenstellingen en prijsklasses. Er was veel personeel aanwezig, zij waren niet opdringerig maar wel snel beschikbaar. We zijn vriendelijk en deskundig geholpen. De loungeset wordt al snel geleverd en betalen hoeft pas bij de chauffeur. Tijdens het bestellen bleek de medewerker ook nog eens exact dezelfde voor- én achternaam als ikzelf te hebben, waardoor er een leuk gesprek over onze familielijn ontstond. Al met al een zeer prettige ervaring!
Beste Ruth, Bedankt voor uw prachtige en uitgebreide review! Wat leuk om te horen dat u onze ruime keuze en het brede assortiment zo waardeert. Fijn dat u het personeel als behulpzaam en niet opdringerig heeft ervaren en dat u deskundig bent geholpen. Ook mooi dat de levering snel gepland kon worden en dat de betaalmogelijkheid bij aflevering als prettig is ervaren. En wat een bijzonder toeval met dezelfde naam – dat maakt de ervaring natuurlijk extra leuk! We wensen u heel veel plezier met uw loungeset en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Prima ervaring, heel veel keus en al heel snel de vraag of wij hulp nodig hadden, en ja dat hadden wij. En we zijn heel goed geholpen door Aniek Krale. Ze was deskundig en heel behulpzaam en vriendelijk. Met vriendelijke groet, Anja en Niek Noppert.
Beste Anja en Niek, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo’n prettige ervaring heeft gehad en dat u goed bent geholpen toen u daar behoefte aan had. Geweldig dat Aniek u zo deskundig, behulpzaam en vriendelijk heeft geadviseerd – we geven uw compliment zeker aan haar door! We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Naar volle tevredenheid geholpen. Verkoper wist duidelijk de voor en nadelen van zijn producten te vertellen. En met zijn advies een mooie loungeset uitgezocht wat spoedig geleverd is door vriendelijke bezorgers.
Beste Bart, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u naar volle tevredenheid bent geholpen en dat de verkoper u duidelijk heeft kunnen adviseren over de verschillende mogelijkheden. Geweldig dat u met dit advies een mooie loungeset heeft uitgezocht en dat deze snel is geleverd door onze vriendelijke bezorgers! We wensen u heel veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Fijn geholpen in de winkel, heel vriendelijk personeel. Prachtige showroom met artikelen voor ieders budget.
Beste Els, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u prettig bent geholpen in de winkel en dat u ons personeel als vriendelijk heeft ervaren. Geweldig dat u onze showroom en het brede aanbod voor ieder budget waardeert! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Fijne winkel, mooie spullen, fijn niet opdringerig personeel.
Beste Martie, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren en tevreden bent over ons assortiment. Mooi dat u ook het niet-opdringerige karakter van ons personeel waardeert – zo helpen we u graag! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Aardige, niet opdringerige verkopers. Snelle sevice en mooie producten.
Beste Nicole, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze verkopers als vriendelijk en niet opdringerig heeft ervaren. Geweldig dat u tevreden bent over de service en onze producten! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Op het internet op zoek naar een mooie lounche set kwam ik terecht op de uitgebreide webshop van Tuinmeubelshop. Heel fijn dat we onze keuzelijst in een van de megastores konden uitproberen. Dan blijkt dat het zitcomfort zwaarder weegt dan de uitstraling waarop je je achter de PC vaak baseert. Uiteindelijk de keuze gemaakt voor de Coco Sevilla lounche set. Een erg mooie set die perfect past in onze tuin. In overleg met de verkoper gekozen voor de iets kleinere vierkante tafel. 4 werkdagen later keurig binnen het afgesproken tijdvak afgeleverd. Het was nog even wat uitpakwerk maar we kunnen nu heerlijk onder de overkapping zitten. Kortom helemaal tevreden. Een echte aanrader Tuinmeubelshop.
Beste Jan, Bedankt voor uw prachtige en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u via onze webshop bij ons bent uitgekomen en vervolgens in de megastore uw keuze goed heeft kunnen testen. U zegt het mooi: zitcomfort is uiteindelijk doorslaggevend – en geweldig dat u bent uitgekomen op de Coco Sevilla loungeset die perfect in uw tuin past. Fijn ook dat u samen met de verkoper tot de juiste samenstelling bent gekomen. Mooi dat de levering snel en volgens afspraak is verlopen en dat u inmiddels heerlijk kunt genieten onder uw overkapping! Dank voor uw aanbeveling en we wensen u nog heel veel ontspannen momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
11 jaar geleden al een mooi tuinset gescoord. Ook nu weer een loungeset naar smaak gevonden. Mede dankzij het advies in de winkel.
Beste Jan Pieter, Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in ons! Wat leuk om te horen dat u 11 jaar geleden al bij ons bent geslaagd en nu opnieuw een loungeset naar uw smaak heeft gevonden. Fijn dat ons advies in de winkel u weer heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze! We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe loungeset en weer vele mooie jaren buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Ik had stoelen nodig voor mijn balkon en de manager heeft mij uitstekend geholpen. Daardoor heb ik mijn keuze kunnen maken. Ben superblij met mijn stoelen en tafeltje. Gr. Tineke
Beste Tineke, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze manager en dat u daardoor de juiste keuze heeft kunnen maken. Geweldig dat u zo blij bent met uw stoelen en tafeltje – helemaal klaar om van uw balkon te genieten! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Na een middagje ons te oriënteren in verschillende winkels was de Tuinmeubelshop de laatste op ons lijstje. Eigenlijk waren zij uiteindelijk ook de enige winkel die precies het soort set hadden dat we wilden, en ook nog in de prijsklasse die we voor ogen hadden. Beslissing snel gemaakt, levering binnen een paar dagen. Chauffeur kwam om tijd en heeft de set netjes naar de achtertuin verplaatst. We zijn heel erg tevreden!
Beste Mischa, Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u na uw zoektocht bij ons precies de set heeft gevonden die aan al uw wensen voldeed – zowel qua stijl als prijs. Geweldig dat de levering zo snel is verlopen en dat onze chauffeur de set netjes op de juiste plek heeft gezet. Daar doen we het voor! We wensen u heel veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Op een zaterdag er naar toe gegaan goed geholpen en een mooi tuinset uitgekozen deze werd binnen een week geleverd wat ik zeer snel vond.
Beste Paul, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen en een mooie tuinset heeft kunnen uitkiezen. Geweldig dat de levering zo snel is verlopen, dat horen we graag! We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Na ontvangst van de stoelen bleek er een niet in goede orde. Na een email van ons is dit direct opgepakt en werd aangegeven dat er nieuwe onze kant op kwam. Helemaal top.
Beste Peter, Bedankt voor uw review! Wat vervelend dat één van de stoelen niet in goede orde was, maar fijn om te horen dat dit direct is opgepakt en opgelost. We doen er alles aan om dit soort situaties snel en netjes af te handelen, dus mooi dat u dit zo heeft ervaren! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Betrokken personeel die echt met je meedenken!
Beste Eimert, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze betrokkenheid en het meedenken zo heeft gewaardeerd. Daar doen we het voor! We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Duidelijke foto’s en uitleg. Lounge bank overtrof onze verwachtingen qua look and feel. Snel geleverd en nette prijzen.
Beste Benny, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de foto’s en uitleg duidelijk waren en dat de loungebank uw verwachtingen zelfs heeft overtroffen. Geweldig dat ook de levering snel is verlopen en dat u tevreden bent over de prijs! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Heel fijn geholpen door Coralie in de winkel in Den Bosch! Goed geadviseerd en we hebben 4 mooie stoelen gekocht. Snelle levering door eigen transport en inmiddels genieten we heerlijk van de mooie stoelen! Dankjewel!
Beste Marijke, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Coralie in onze winkel in Den Bosch en dat u tevreden bent met het advies. Geweldig dat de levering snel is verlopen en dat u inmiddels heerlijk kunt genieten van uw nieuwe stoelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Op de site werd een tuinbank van 150cm breed getoond, echter bleek na levering 120cm breed. Na melding, foute afbeelding toegegeven en de mogelijkheid werd geboden om een ander product te leveren. De omwisseling van de producten werd gratis en goed en snel uitgevoerd. Kortom fouten kunnen voorkomen, echter deze firma maakt de service naar de klant zoals service hoort te zijn. Top, een vertrouwd adres om tuinmeubels te kopen. Houden zo!
Beste Frans, Bedankt voor uw mooie en eerlijke review! Wat vervelend dat er in eerste instantie een fout stond bij de productinformatie, maar goed om te lezen dat dit snel is erkend en netjes is opgelost. Geweldig dat de omruiling soepel en kosteloos is verlopen en dat u onze service zo positief heeft ervaren. Daar doen we het voor! Dank voor uw vertrouwen en mooie woorden – we blijven ons best doen om dit niveau vast te houden. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Zowel in de winkel als de chauffeur die de spullen bracht waren bijzonder vriendelijk. En uiteraard zijn de tuinmeubelen ook heel mooi.
Beste Ada, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zowel in de winkel als bij de levering zo vriendelijk bent geholpen. Geweldig dat u ook zo tevreden bent over uw tuinmeubelen – daar doen we het voor! We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Goede producten, goede service en komen afspraken na. Zeer tevreden!
Beste Marije, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten, service en dat we onze afspraken zijn nagekomen. Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Super blij met onze nieuwe Coco Voyage Dining tafel. Mooie, grote stevige tafel. Aardige meneer aan de telefoon en prima chauffeur. Verpakking van de tafel was niet helemaal in tact, gelukkig was de tafel onbeschadigd. Tot nu toe erg tevreden.
Beste Wally, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw Coco Voyage dining tafel en dat deze helemaal naar wens is. Goed om te lezen dat het contact prettig is verlopen en dat onze chauffeur een goede indruk heeft achtergelaten. Jammer dat de verpakking niet helemaal intact was, maar gelukkig is de tafel onbeschadigd aangekomen. We wensen u veel plezier met uw prachtige tafel en mooie momenten buiten! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Super vriendelijke juffrouw in de winkel in Elst. Wist duidelijk waar ze het over had. Snelle levering en vriendelijke jongens die het afleverden. Top zaak!
Beste Ingr, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk en deskundig bent geholpen in onze winkel in Elst. Geweldig dat ook de levering snel is verlopen en dat onze bezorgers een goede indruk hebben achtergelaten. Daar doen we het voor! We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Shop is Heerlen was helpful. And the online there was a large selection. After the delivery, the assembly was very easy. Very happy with the purchase. Would recommend.
Dear Darryl, Thank you for your great review! How nice to hear that you had a good experience in our store in Heerlen and that you appreciated the wide selection online. Great that the assembly was easy and that you’re so happy with your purchase – that’s exactly what we aim for! Thank you as well for your recommendation. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.