Reinier heeft ons fantastisch geholpen. Hij kon al onze vragen perfect beantwoorden. Koffie met appelgebak maakte de aankoop compleet. Ondertussen heeft de levering plaats gevonden en staat de parasol erg mooi in de tuin.
Ik kwam de showroom binnen met al een vrij goed idee van wat ik zocht (vanwege online zoektochten), en kwam in de winkel al snel een tuinstoel tegen die hier perfect bij aansloot. Hier stond ook een voetenbankje bij, wat het plaatje helemaal compleet maakte. De keuze om deze combinatie te kopen, aangevuld met een tuintafel die ik op de website had gevonden, was snel gemaakt. De verkoper die uiteindelijk de bestelling registreerde en verder verwerkte was heel vriendelijk, en zorgde ervoor dat mijn ervaring met de Tuinmeubelshop enorm positief was.
Zeer vriendelijke en hulpvaardige jongedame in showroom die alle tijd nam en ons uitstekend adviseerde. Snelle levering en door n uiterst correcte en vriendelijke vezorger thuis gebracht!
Onder het genot van een kopje koffie en een lekker stukje appeltaart, zijn wij een mooie tuinmeubelset gaan uitzoeken. Veel keus in een grote showroom.Voor de kinderen een speelhoek.Fijne, vriendelijke verkoper die ons goed advies gaf, maar ook alle ruimte om zelf rustig te zoeken. Dat is gelukt! We hebben een prachtige teakhouten set gevonden met heerlijke stoelen er bij. Top. Laat nu maar komen dat voorjaar!
Wij waren op zoek naar twee tuinstoelen die bij onze bestaande set zouden passen. Het moest dus wicker zijn. Jochem heeft ons verschillende stoelen laten zien. En heeft uitgelegd wat het verschil tussen de verschillende stoelen was. Ook heeft hij er een paar naast elkaar in de zaak gezet, zodat wij konden proef zitten. Er viel er een af vanwege een tekorte zitting. Ook was er een die wij in eerste instantie hadden uitgezocht, maar die in de relax stand niet goed zat bij de armleuningen dus hebben wij een heerlijk kopje koffie gedromken in de stoelen die het geworden zijn.
Zeer goede en snelle service. Bezorging was ook zeer vlot. We hadden een kleine beschadiging bij levering en ook dat is zeer goed opgepakt en afgehandeld. Medewerkers zeer vriendelijk, behulpzaam en een kop koffie en wc bezoek was geen probleem.
Wij werden geholpen door een uiterst vriendelijke man, bakje koffie met warme appeltaart ( echt lekker ook). Mooie set uitgezocht in de overzichtelijke winkel, stoelen versleept om voor ons de beste combinatie samen te stellen. Snel geleverd, erg tevreden met het geheel.
Mooie showroom om proef te zitten. Snel geholpen. Er werd verteld dat de tuinset gratis werd thuisbezorgd en al heel vlot. Fijn. Ook werd verteld dat bij de tuinset die wij hadden besteld geen montage nodig is. Het wordt in elkaar geleverd, alleen de tafel moesten de poten dan gedaan worden. Helaas toch moeten monteren. Was niet heel moeilijk maar we hadden toch gerekend op meubels die al klaar waren. De set zit heerlijk en heel blij mee.
Prettige en vakbekwame service in de winkel, uitgebreid assortiment, top kwaliteit, snelle en vakkundige levering.
Die beiden Mitarbeiter waren sehr freundlich und haben tolle Arbeit geleistet. Der Tisch ist perfekt. Ich bin gespannt ob er tatsächlich auch im Winter so problemlos ist. Vielen Dank
Hebben onze loungeset in nunspeet gekocht. Erg vriendelijk personeel, zeer behulpzaam. Maakte alle beloftes waar. Klantenservice prima bereikbaar en snelle levering door transporteur. Zou tuinmeubelshop iedereen aanraden.
Mooie showroom met vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam en uiterst correct. Bij een tweede bezoek nog meer aandacht en tijd en zelfs een lekker kopje koffie. Ze komen afspraken na. Kortom een en al lof.
Ruim assortiment en keuze mogelijkheden, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Zeer tevreden met onze nieuwe tuinmeubels.
Ik vond de winkelervaring ontzettend fijn. Wat een vriendelijk personeel en goede hulp. Ook een mooie overzichtelijke showroom met veel keus. De bestelling werd keurig geregeld en de bezorging ging in goed overleg. Een uitermate vriendelijke chauffeur kwam de producten bezorgen. Er ging iets fout bij de bezorging maar dat werd snel en goed opgelost
Mooi afgewerkte loungeset van aluminium met superluxe dikke kussens om heerlijk in weg te zakken. Top!
Hele mooie meubels. Vriendelijke personeel. En snelle bezorging. Wij zijn blijven met ons nieuwe tuinset.
Onze bestelling werd snel geleverd. Volledig in orde. Degelijke kwaliteit. Je werd ook heel goed op de hoogte gehouden over het leveringsmoment. Mijn vrouw heeft al uitgebreid genoten van haar nieuwe hangzetel.
Fijne winkel, denken mee en een prachtige tuinset uitgezocht. Ook het thuisbezorgen werd zeer netjes gedaan!
Goed geholpen in de winkel en volgens verwachting geleverd. We zijn er erg blij mee!
Snel bezorgd vriendelijk en heel mooi goed ingepakt zeker de moeite waard
Heel erg klantvriendelijk en ze namen gelijk de oude mee. Bezorging was goed en vriendelijke jongens die ook hielpen
Beste Rick, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze service als zo klantvriendelijk heeft ervaren en dat het meenemen van de oude set goed is bevallen. Mooi dat ook de bezorging en hulp van onze collega’s naar wens waren! We wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Heel erg tevreden.
Beste Gaston, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de begeleiding bij uw aankoop en de afhandeling. Daar doen we het voor! Veel plezier gewenst met uw aankoop. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Het was al een plezier om in de uitgebreide showroom in Sliedrecht rond te lopen om een keuze te maken. Totdat we een adviesgesprek kregen en de voor onze wensen juiste tuinmeubelset kozen. Mooie kwalitatief goede aankoop gedaan.
Beste Jan, Bedankt voor uw mooie review! Wat leuk om te horen dat u het bezoek aan onze showroom in Sliedrecht als zo prettig heeft ervaren. Fijn dat het adviesgesprek u heeft geholpen om de juiste tuinmeubelset te kiezen en dat u tevreden bent met de kwaliteit van uw aankoop. We wensen u heel veel plezier met uw tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Mooie tuinset voor een mooie prijs De bezorgers hebben het zelfs via de achterom in de achtertuin gezet .
Beste Jan, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw tuinset en de prijs. Mooi dat onze bezorgers het zelfs netjes via de achterom in uw tuin hebben geplaatst — dat stukje extra service doen we graag! We wensen u heel veel plezier met uw aankoop. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Na een prettig bezoek in Gouda waar Ik op mijn gemak alle banken en stoelen uit heb kunnen testen, ben ik daarna super geholpen door Anneke. Ze dacht goed mee met mijn wensen en ideeën en zo ontstond er een mooi plan voor mijn tuin. De bezorging was point on en nu vlak voordat de lente echt gaat beginnen staat alles klaar. Ik kijk er onwijs naar uit !
Beste Louise, Bedankt voor uw mooie en enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u in alle rust uw keuze heeft kunnen maken in onze winkel in Gouda en dat Anneke u zo goed heeft geholpen met het meedenken. Geweldig dat dit heeft geleid tot een mooi plan voor uw tuin! Mooi dat ook de levering precies volgens afspraak is verlopen — nu kan het genieten bijna beginnen. We wensen u alvast heel veel plezier van uw tuin zodra de lente echt van start gaat! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.