Wij zijn prettig geholpen, afsrpaken wordne goed nagekomen en de meubeken zijn van goede kwaliteit
Goede prijzen en top kwaliteit Snelle levering
Goed geholpen in de winkel, niet tevreden over levering als wordt in dozen geleverd niks wordt uitgepakt, onderstel tafel zelf moeten monteren , niet wat ik verwacht had bij een aankoop van 2700,-
Verkoper was deskundig, volgde goed welke producten wel/niet in onze interesse hadden. Hij was hierbij subtiel aanwezig zonder opdringerig te zijn
Sehr geehrter Tuinmeubelshop-Team, ich möchte mich herzlich bei Ihnen für die schnelle und unkomplizierte Bearbeitung meines Anliegens bedanken. Ich habe Ihren freundlichen und zuvorkommenden Service sehr geschätzt. Besonders hervorheben möchte ich die schnelle Reaktionszeit sowie die professionelle Abwicklung – das hat bei mir einen äußerst positiven Eindruck hinterlassen. Gerne werde ich Ihr Unternehmen weiterempfehlen und auch in Zukunft wieder bei Ihnen einkaufen. Mit freundlichen Grüßen Mireille
stoelen zijn van goede kwaliteit en de bezorging was netjes
We received our lovely loungeset and was very pleased with the quality of the materials ! Unfortunately one if the chairs had a couple if damaged bits. I contacted them the same day as the delivery via email and was delighted to receive an email straight back informing me that I would receive a replacement chair ! Very efficient and customer service friendly company ! Would totally recommend !!
Na online onderzoek te hebben gedaan naar een passende loungeset, zijn we gaan kijken bij Tuinmeubelshop in Bergen op Zoom. Ruime winkel, veel verschillende opties en uitgekomen bij de set die we online gezien hadden. De verkoper hielp op een prettige manier bij onze aankoop!
Ik ben goed geholpen met mijn bestelling. Prachtige loungeset, heel blij.
Alles volgens afspraak qua bestelling en aankoop nagekomen en materiaal zoals verwacht. Prima vestiging in Sliedrecht een bezoek zeker waard.!
De stoelen zitten heerlijk en zijn een aanwinst voor onze tuin.
We wilde alleen lekkere loungestoelen. Na rustig rondkijken. Vonden we een leuk setje en zagen ook mooie stoelen om de tafel. Het werd snel thuis bezorgd. Helaas paste de stoelen niet mooi bij de tafel. Via internet een nieuwe tafel besteld. Alle tuinmeubels vervangen. Zowel de winkel als bezorgen echt TOP.
Na het bekijken en test zitten van diverse sets in Tuinmeubelshop Wormerveer hadden we een duidelijke voorkeur en konden we goede keuze maken, ook qua kleur kussens. De set was op voorraad en werd snel en gratis later die week geleverd. De vriendelijke bezorgers waren netjes op tijd en brachten de set naar de achtertuin. In elkaar zetten was eenvoudig en we zijn erg blij met onze keuze.
In Wormerveer dachten wij een bepaalde parasol te kunnen zien, op de site stond immers dat het model, en in de juiste kleur van zowel doek als mast daar in de showroom zou staan. Dit was echter niet het geval, toch jammer omdat wij nu eigenlijk voor niets naar de vestiging zijn gereden. De site is helaas niet up to date, jammer. Wij zijn uiteindelijk vriendelijk geholpen en is de parasol die wij op het oog hadden nu bij ons bezorgd. Eind goed al goed.
De service in de tuinmebelshop verliep soepel en gemakkelijk. De brengservice was transparant. Door vooronderzoek wisten we wel al wat we wilden hebben. De beschrijving is kloppend met het resultaat. Nu maar genieten van het zonnetje.
Goed en netjes geholpen. Prima sortering voor prima prijs
Super mooie tuinset. Online besteld. Ging makkelijk. Bezorging ging goed .Werd duidelijk aangegeven wanneer het geleverd werd.
Op twee verschillende locaties (Nunspeet en Hoogeveen) gekeken naar een nieuwe loungeset. Op beide locaties was het personeel heel vriendelijk en nam het de tijd om vragen te beantwoorden. Uiteindelijk hebben we de loungeset ‘Boretti’ gekocht. Waar we heel blij mee zijn.
Bij het binnenkomen werd ik vrij snel aangesproken. Wist eigenlijk al wat ik hebben wilde dus was het snel klaar. Ben ook uiterst correct en vriendelijk geholpen. Fijne ervaring.
Mooie winkel met mooie tuinmeubels. Vriendelijk personeel wat niet niet opdringerig was.
Beste Moniek, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze winkel en het assortiment zo waardeert. Ook leuk dat u ons personeel als vriendelijk en niet opdringerig heeft ervaren – zo helpen we u graag! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
We zochten al twee jaar naar een hedendaagse vervanging van ons oude tuinmeubelbank. We werden niet warm van de aanbiedingen die we in de afgelopen tijd zagen bij diverse tuincentra. Puur toevallig liepen we tegen een advertentie aan van Tuinmeubelshop. De scherpe prijzen en de mooi foto's van de meubels op de website lokte ons naar de showroom in Utrecht. Daar werden we uiterst vriendelijk en deskundig geholpen door het personeel en ter plekke hebben wij een prachtige eettafel met bijbehorende (verstelbare) stoelen gekocht. Nu drie dagen later staan ze te pronken in onze tuinkamer en hebben we er ook al aan kunnen eten. Wij zijn heel gelukkig met de aanschaf en de service.
Beste Joany, Bedankt voor uw prachtige en uitgebreide review! Wat leuk om te horen dat u na een lange zoektocht bij ons precies heeft gevonden wat u zocht. Fijn dat onze website u heeft aangesproken en dat u vervolgens in onze showroom in Utrecht zo vriendelijk en deskundig bent geholpen. Geweldig dat u zo snel al kunt genieten van uw nieuwe eettafel en stoelen in de tuinkamer! We wensen u nog heel veel gezellige en smakelijke momenten aan uw nieuwe set. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Een winkel met heel veel keuze, zowel uit modellen als samenstellingen en prijsklasses. Er was veel personeel aanwezig, zij waren niet opdringerig maar wel snel beschikbaar. We zijn vriendelijk en deskundig geholpen. De loungeset wordt al snel geleverd en betalen hoeft pas bij de chauffeur. Tijdens het bestellen bleek de medewerker ook nog eens exact dezelfde voor- én achternaam als ikzelf te hebben, waardoor er een leuk gesprek over onze familielijn ontstond. Al met al een zeer prettige ervaring!
Beste Ruth, Bedankt voor uw prachtige en uitgebreide review! Wat leuk om te horen dat u onze ruime keuze en het brede assortiment zo waardeert. Fijn dat u het personeel als behulpzaam en niet opdringerig heeft ervaren en dat u deskundig bent geholpen. Ook mooi dat de levering snel gepland kon worden en dat de betaalmogelijkheid bij aflevering als prettig is ervaren. En wat een bijzonder toeval met dezelfde naam – dat maakt de ervaring natuurlijk extra leuk! We wensen u heel veel plezier met uw loungeset en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Prima ervaring, heel veel keus en al heel snel de vraag of wij hulp nodig hadden, en ja dat hadden wij. En we zijn heel goed geholpen door Aniek Krale. Ze was deskundig en heel behulpzaam en vriendelijk. Met vriendelijke groet, Anja en Niek Noppert.
Beste Anja en Niek, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo’n prettige ervaring heeft gehad en dat u goed bent geholpen toen u daar behoefte aan had. Geweldig dat Aniek u zo deskundig, behulpzaam en vriendelijk heeft geadviseerd – we geven uw compliment zeker aan haar door! We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Bij aankomst heel vriendelijk ontvangen met een bak koffie. Goeie uitleg gehad en een mooie deal gesloten voor een loungeset.
Naar volle tevredenheid geholpen. Verkoper wist duidelijk de voor en nadelen van zijn producten te vertellen. En met zijn advies een mooie loungeset uitgezocht wat spoedig geleverd is door vriendelijke bezorgers.
Beste Bart, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u naar volle tevredenheid bent geholpen en dat de verkoper u duidelijk heeft kunnen adviseren over de verschillende mogelijkheden. Geweldig dat u met dit advies een mooie loungeset heeft uitgezocht en dat deze snel is geleverd door onze vriendelijke bezorgers! We wensen u heel veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.