Prachtige tuinset, die perfect in onze tuin past. Ismail van de vestiging in Eindhoven was erg behulpzaam. De levering verliep zeer vlot, met de meest vriendelijke bezorgers (Adnan en zijn collega) ooit.
Geleverd zoals afgesproken. Alles wordt op tijd gecommuniceerd. En ook in de winkel een prima service.
We zochten een betaalbare tuinset en die vonden we bij tuinmeubelshop, moet echt zeggen er is nergens wat op aan te merken. De bezorg jongen waren zeer vriendelijk en behulpzaam. de set klopte helemaal en er was niks beschadigd.
Beste Menno, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u bij ons een betaalbare tuinset heeft gevonden en dat alles helemaal naar wens is verlopen. Mooi dat de bezorging goed is gegaan en dat onze bezorgers zo’n positieve indruk hebben achtergelaten. We wensen u veel plezier met uw nieuwe set! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Heel fijn geholpen, laten je rustig door de zaak rond kijken, niks op dringen. Stonden klaar als je raad nodig had. Bezorgjng ging ook snel. Heel tevreden. Dank jullie wel
Beste Alice, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u rustig kon rondkijken en dat onze collega’s voor u klaarstonden wanneer u advies nodig had. Mooi dat ook de bezorging snel is verlopen en dat u zo tevreden bent. Daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Prijs: marktconform en gratis levering. Tijdige en correcte trace&track Vriendelijk bij aflevering. Tuinbank alleen kleine verpakking verwijderen en kon gelijk heerlijk in het zonnetje zitten, genieten! Tuinmeubelshop, netjes gedaan.
Beste Asad, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs, de levering en de duidelijke track & trace. Mooi dat de tuinbank zo snel gebruiksklaar was en u er direct van kon genieten in het zonnetje. Daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Fijne winkel ervaring gehad, goed geholpen en namen, ook al was het druk in de winkel, echt de tijd voor je. Er was een fout gemaakt met de wat de prijs zou zijn, hier werden we over gebeld en dit is ook netjes opgelost.
Beste Naomi, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u een prettige winkelervaring heeft gehad en dat er, ondanks de drukte, echt de tijd voor u werd genomen. Jammer dat er een fout is gemaakt in de prijs, maar goed om te lezen dat dit netjes is opgelost. Daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
We zijn inmiddels vaste klanten. Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid
Beste Yolanda, Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen! Wat leuk om te horen dat u inmiddels vaste klant bent en zo tevreden bent over onze service en klantvriendelijkheid. Daar zijn we erg blij mee! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
De Tuinmeubelshop levert moderne, mooie producten van hoge kwaliteit. De begeleiding in de winkel is goed, de prijs passend en de artikelen worden netjes afgeleverd. Wij zijn heel blij met onze nieuwe loungeset en zweefparasol, het staat fantastisch en zit geweldig: Top Tuinmeubelshop!
Beste Sandra, Bedankt voor uw geweldige review! Wat mooi om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel de kwaliteit van onze producten als de begeleiding in de winkel en de levering. Fantastisch dat uw nieuwe loungeset en zweefparasol zo goed bevallen en er prachtig bij staan. Daar gaat u ongetwijfeld veel van genieten! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Mooi en degelijk tuinset, prima geholpen in de showroom. Snel geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten.
Beste Henri, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de tuinset en dat u goed bent geholpen in de showroom. Ook mooi dat de levering snel was en het monteren eenvoudig ging. We wensen u veel plezier met uw aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Geweldig goed geholpen door zeer deskundig personeel in uw winkel in Heerlen. Men dacht met ons mee en samen kwamen wij tot een prima keuze en de koop van een topproduct.
Beste Car, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u in onze winkel in Heerlen zo goed en deskundig bent geholpen. Mooi dat er met u is meegedacht en dat jullie samen tot een passende keuze zijn gekomen. We wensen u veel plezier met uw topproduct! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
In de winkel werden we warm verwelkomt en kregen we kop koffie aangeboden. We werden verder prima geholpen en hebben meteen een tuinset gekocht en 3 dagen later werd deze volgens afspraak netjes bezorgd.
Beste Oui, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zich zo welkom voelde in onze winkel en dat u goed bent geholpen. Mooi dat de tuinset snel en volgens afspraak bij u is bezorgd. We wensen u veel plezier met uw aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Heerlijke tuinset, luxe uitstraling en zit erg lekker! Vele tuinsets geprobeerd maar veruit de lekkerst zittende
Beste Elisa, Bedankt voor uw enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent en dat deze tuinset er voor u echt uitspringt, zowel qua comfort als uitstraling. Daar gaat u ongetwijfeld veel fijne momenten in doorbrengen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Los van de kwaliteitsvolle tuinset dat ik mocht ontvangen, wil ik bij deze een shoot out doen naar de leveranciers. 2 supervriendelijke kerels. Nog nooit werd iets bij mij geleverd met zoveel sympathie. TOP!
Wij hadden al eerder een paar barkrukken gekocht. Wat problemen gehad met montage, maar dat werd prima opgelost. Klantenservice was ook goed bereikbaar. Omdat we bij dat bezoek ook een loungeset hadden gezien die heel goed zat, kochten we die ook. Levering was snel en netjes. Enorme doos, werd netjes bij de deur gezet op een manier zodat we deze zelf snel konden uitpakken. Het zat heel netjes verpakt en kwaliteit is goed. We zijn er heel tevreden over.
Verkoop: top Levering: top Parasol: top Monteren: appeltje eitjes
Wij zijn prettig geholpen, afsrpaken wordne goed nagekomen en de meubeken zijn van goede kwaliteit
Goede prijzen en top kwaliteit Snelle levering
Goed geholpen in de winkel, niet tevreden over levering als wordt in dozen geleverd niks wordt uitgepakt, onderstel tafel zelf moeten monteren , niet wat ik verwacht had bij een aankoop van 2700,-
Verkoper was deskundig, volgde goed welke producten wel/niet in onze interesse hadden. Hij was hierbij subtiel aanwezig zonder opdringerig te zijn
Beste Gerjan, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze verkoper als deskundig en prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk om goed aan te voelen waar de interesse ligt, zonder opdringerig te zijn, dus mooi dat dit zo is overgekomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Sehr geehrter Tuinmeubelshop-Team, ich möchte mich herzlich bei Ihnen für die schnelle und unkomplizierte Bearbeitung meines Anliegens bedanken. Ich habe Ihren freundlichen und zuvorkommenden Service sehr geschätzt. Besonders hervorheben möchte ich die schnelle Reaktionszeit sowie die professionelle Abwicklung – das hat bei mir einen äußerst positiven Eindruck hinterlassen. Gerne werde ich Ihr Unternehmen weiterempfehlen und auch in Zukunft wieder bei Ihnen einkaufen. Mit freundlichen Grüßen Mireille
Beste Mimi, Vielen Dank für Ihre freundliche Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserem Service und der schnellen Abwicklung so zufrieden sind. Ihr positives Feedback zu unserer Reaktionszeit und unserem Service bedeutet uns viel. Schön, dass Sie uns weiterempfehlen – das wissen wir sehr zu schätzen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
stoelen zijn van goede kwaliteit en de bezorging was netjes
Beste Joop, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de stoelen en dat de bezorging netjes is verlopen. Daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
We received our lovely loungeset and was very pleased with the quality of the materials ! Unfortunately one if the chairs had a couple if damaged bits. I contacted them the same day as the delivery via email and was delighted to receive an email straight back informing me that I would receive a replacement chair ! Very efficient and customer service friendly company ! Would totally recommend !!
Dear Sharon, Thank you for your great review! We’re happy to hear that you’re pleased with the quality of your loungeset. Of course, it’s unfortunate that one of the chairs arrived damaged, but we’re glad to hear that this was resolved quickly and to your satisfaction. Providing efficient and friendly service is very important to us, so your feedback means a lot. Thank you for your recommendation! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Na online onderzoek te hebben gedaan naar een passende loungeset, zijn we gaan kijken bij Tuinmeubelshop in Bergen op Zoom. Ruime winkel, veel verschillende opties en uitgekomen bij de set die we online gezien hadden. De verkoper hielp op een prettige manier bij onze aankoop!
Beste Annemieke, Bedankt voor uw mooie review! Wat goed om te horen dat uw online zoektocht zo mooi is aangevuld met een bezoek aan onze winkel in Bergen op Zoom. Fijn dat u daar de set in het echt kon bekijken en dat onze collega u prettig heeft geholpen bij de aankoop. We wensen u veel plezier met uw loungeset! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Ik ben goed geholpen met mijn bestelling. Prachtige loungeset, heel blij.
Beste Lincy, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen en zo blij bent met uw prachtige loungeset. Daar gaat u ongetwijfeld veel plezier van hebben! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Alles volgens afspraak qua bestelling en aankoop nagekomen en materiaal zoals verwacht. Prima vestiging in Sliedrecht een bezoek zeker waard.!
Beste Paul, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat het materiaal aan uw verwachtingen voldoet. Ook leuk dat u onze vestiging in Sliedrecht aanbeveelt – daar zijn we blij mee! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.