Prettige ervaring in winkel

Meneer had een goede uitleg en liet ons in alle rust de meubels uitproberen Vragen werden netjes beantwoord Levering liep ook heel goed

Keurig stevig verpakt, bezorger enorm vriendelijk, heeft alles in de stromende regen keurig netjes alles binnen gezet.

Voldoet aan alle wensen.

Ideeën opgedaan via internet en daarna naar de winkel. Werden daar keurig ontvangen, kregen koffie aangeboden. Netjes en vakkundig geholpen. De gratis bezorging was al net zo goed, kreeg zoals afgesproken een dag vooraf mail met tijdsblok Ze stonden keurig aan het begin daarvan op de stoep en hebben alles netjes in de garage gezet.

Zeer prettig en vriendelijke verkoper.

Fijn geholpen en wordt geen druk gedaan voor aankoop. Fijne en overzichtelijke winkel.

Erg blij met onze nieuwe tuinmeubels,geen aanbetaling nodig en keurig bezorgd op de tijd dat het ons goed uitkwam Staat prachtig in onze nieuwe tuin.

Personeel vriendelijk en meedenkend

Netjes verpakt en snel geleverd

Precies volgens afspraak en door de chauffeur goed afgeleverd!

Goed geadviseerd !

Mooie tuintafel

De door ons bestelde tuintafel en voetenbankjes werden keurig door de bezorger op 1 hoog bezorgd. Na uitpakken de mooie voetenbankjes op ons balkon gezet samen met een prachtige tafel. Helaas nog even wachten op de stoelen en dan is het compleet en kunnen we genieten. Joop en Wim

Geweldig!!

Snelle leveringen vriendelijke bezorging. Brachten ons meubel tot in de achtertuin. Loungebed zeer naar tevredenheid en zoals beschreven op de site.

Super geholpen

Wist niet wat ik moest verwachten maar ben aangenaam verrast ik zal jullie zeker aanbevelen top winkel met top vriendelijk personeel

Een tuin vol meubelen

We begonnen met 2 relax tuinstoelen en een tafel van tuinneubelshop. Daarna volgde een eettafel met 6 stoelen (alle met kussens), nog een set van 2 relaxstoelen en een tafeltje, 2 hockers en als laatste aankoop nog 2 hockers erbij. We komen graag in de winkel om dingen live te zien, maar als je weet wat je wilt kan je net zo goed online bestellen. Alles wordt gratis thuisbezorgd en je kiest zelf een datum. 1 dag van te voren krijg je te horen rond welke tijd ze komen. Alles netjes verpakt. Kortom wij zijn neer dan tevreden.

Prachtige tuintafel

Ik ben zeer tevreden over de aankoop van de tuintafel. Bezorging goed verpakt en gemakkelijk zelf te monteren . Nu heerlijk genieten!!!

Een top ervaring

Van online bestellen tot aan mijn deur Is het gemak zonder gezeur. En nadat het tuinset was uitgepakt en bekeken Wisten we dit word genieten vele weken. De kwaliteit is prachtig En het zitten ook waarachtig.

Super vriendelijk in de winkel, snelle en nette bezorgers

Fijn geholpen en snel en goed afgeleverd

Wij zijn ontzettend prettig geholpen door het personeel in Cruquius, meerdere keren geweest en aldoor vriendelijk te woord gestaan. Uiteindelijk is alles op tijd afgeleverd en zijn wij blij met de tuinset

Prima prijs en snelle levering

Ik ben erg blij met mijn aankoop

Een hele fijne mooie tuintafel

Een grote tuintafel, die makkelijk in elkaar te zetten is. Ook is hij praktisch en mooi.

Zeer tevreden!

Goede kwaliteit tuinset voor een degelijke prijs. Producten komen volgens afspraak binnen en zijn zeer goed verpakt. Er wordt een dag van te voren een mail gestuurd over de aflever tijd en je kunt op de dag zelf de chauffeur volgen. Pinnen bij aflevering dus allemaal goed geregeld.

snelle levering en duidelijke administratieve handeling !! TOP

Zeer vlotte en correcte verwerking van order alsook de levering.

Top levering.

Na telefonisch contact met het hoofdkantoor bleek het toch mogelijk te zijn dat de gehele bestelling op dinsdag 24 juni geleverd kon worden. Top chauffeur die, samen met zijn collega, er voor zorgde dat gehele bestelling netjes gelost werd bij ons chalet ipv bij ingang van het park. Fijne service!

Wij waren Niet thuis Tafel gebracht neergezet geen verpakkings materiaal meer gezien. Top

Mooie meubels, voor een goede prijs

Vriendelijk geholpen, keurige levering. Mooie meubels voor een goede prijs...

Alles top

In de winkel goed geholpen en de communicatie betreft het afleveren verliep uitstekend. Chauffeur was mooi op tijd .

Nette jongens die de spullen kwamen brengen

Prima verzorgde aflevering

Keurig op afgesproken tijdstip geleverd. Goed verpakt.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA