Meneer had een goede uitleg en liet ons in alle rust de meubels uitproberen Vragen werden netjes beantwoord Levering liep ook heel goed
Beste Oma P, Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat jullie prettig geholpen zijn in de winkel en de tijd kregen om in alle rust de meubels uit te proberen. We vinden het belangrijk dat al jullie vragen duidelijk beantwoord worden en de levering net zo soepel verloopt. Fijn dat alles naar wens is gegaan! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Keurig stevig verpakt, bezorger enorm vriendelijk, heeft alles in de stromende regen keurig netjes alles binnen gezet.
Beste Grietje, Hartelijk dank voor je mooie review! Geweldig om te horen dat alles stevig verpakt was en dat onze bezorger – zelfs in de stromende regen – met een vriendelijke glimlach alles netjes binnen heeft gezet. We vinden het belangrijk dat onze service tot aan de voordeur (en soms zelfs daar voorbij) klopt! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Ideeën opgedaan via internet en daarna naar de winkel. Werden daar keurig ontvangen, kregen koffie aangeboden. Netjes en vakkundig geholpen. De gratis bezorging was al net zo goed, kreeg zoals afgesproken een dag vooraf mail met tijdsblok Ze stonden keurig aan het begin daarvan op de stoep en hebben alles netjes in de garage gezet.
Beste Anton, Wat leuk dat jullie via internet al inspiratie hadden opgedaan en vervolgens de weg naar onze winkel vonden! Fijn om te horen dat jullie het bezoek als prettig en professioneel hebben ervaren — met een warm welkom en een kop koffie erbij. We streven ernaar om het hele proces, van advies tot bezorging, zo soepel en zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. Mooi dat alles naar wens is verlopen, precies zoals afgesproken. Daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Fijn geholpen en wordt geen druk gedaan voor aankoop. Fijne en overzichtelijke winkel.
Beste Hanneke, Bedankt voor je mooie woorden! Wat goed om te horen dat je onze service en winkel als prettig en overzichtelijk hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat iedereen in alle rust en zonder druk een keuze kan maken die écht bij hen past. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Erg blij met onze nieuwe tuinmeubels,geen aanbetaling nodig en keurig bezorgd op de tijd dat het ons goed uitkwam Staat prachtig in onze nieuwe tuin.
Beste Martin, Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe tuinmeubels! We vinden het belangrijk dat alles soepel en zonder gedoe verloopt — van bestellen tot bezorgen. Wat mooi dat het ook nog eens perfect staat in jullie nieuwe tuin, daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Netjes verpakt en snel geleverd
Beste Julia, Bedankt voor je positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat de bestelling netjes verpakt en snel geleverd is. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goed geadviseerd !
Beste Ine, Wat fijn om te horen dat alles precies volgens afspraak is verlopen en dat onze chauffeur de levering goed heeft verzorgd. Bedankt voor je mooie terugkoppeling! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De door ons bestelde tuintafel en voetenbankjes werden keurig door de bezorger op 1 hoog bezorgd. Na uitpakken de mooie voetenbankjes op ons balkon gezet samen met een prachtige tafel. Helaas nog even wachten op de stoelen en dan is het compleet en kunnen we genieten. Joop en Wim
Beste Wim, Wat fijn om te horen dat de tuintafel en voetenbankjes netjes zijn afgeleverd en al een mooie plek hebben gekregen op jullie balkon. We hopen dat de stoelen snel volgen, zodat jullie helemaal compleet kunnen genieten van jullie nieuwe set. Veel plezier met de aankomende zomer! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Snelle leveringen vriendelijke bezorging. Brachten ons meubel tot in de achtertuin. Loungebed zeer naar tevredenheid en zoals beschreven op de site.
Beste Sheila, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je loungebed en onze service! We vinden het belangrijk dat de levering snel en vriendelijk verloopt, en dat het meubel netjes tot in de achtertuin wordt gebracht. Veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wist niet wat ik moest verwachten maar ben aangenaam verrast ik zal jullie zeker aanbevelen top winkel met top vriendelijk personeel
Beste Jean, Wat fijn om te horen dat je aangenaam verrast bent door je ervaring bij ons! We doen ons best om iedereen vriendelijk en deskundig te helpen. Heel erg bedankt voor je aanbeveling – dat waarderen we enorm! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We begonnen met 2 relax tuinstoelen en een tafel van tuinneubelshop. Daarna volgde een eettafel met 6 stoelen (alle met kussens), nog een set van 2 relaxstoelen en een tafeltje, 2 hockers en als laatste aankoop nog 2 hockers erbij. We komen graag in de winkel om dingen live te zien, maar als je weet wat je wilt kan je net zo goed online bestellen. Alles wordt gratis thuisbezorgd en je kiest zelf een datum. 1 dag van te voren krijg je te horen rond welke tijd ze komen. Alles netjes verpakt. Kortom wij zijn neer dan tevreden.
Beste Miranda, Wat geweldig om te lezen dat jullie al zo’n mooie en gevarieerde collectie bij ons hebben samengesteld! We vinden het fijn dat jullie graag in de winkel komen om de meubels live te bekijken, maar ook blij dat het online bestellen goed bevalt wanneer je precies weet wat je wilt. Dat alles gratis en netjes bij je thuis wordt bezorgd, vinden wij ook heel belangrijk. Bedankt voor jullie vertrouwen en mooie woorden – we wensen jullie nog veel plezier met alle tuinmeubels! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Ik ben zeer tevreden over de aankoop van de tuintafel. Bezorging goed verpakt en gemakkelijk zelf te monteren . Nu heerlijk genieten!!!
Beste Gerard, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe tuintafel! Goed om te weten dat de bezorging netjes en goed verpakt was, en dat het monteren makkelijk ging. Geniet heerlijk van je aankoop en de mooie momenten buiten! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Van online bestellen tot aan mijn deur Is het gemak zonder gezeur. En nadat het tuinset was uitgepakt en bekeken Wisten we dit word genieten vele weken. De kwaliteit is prachtig En het zitten ook waarachtig.
Beste Jacquieline, Wat fijn om te lezen dat het bestellen en leveren zo soepel en makkelijk is verlopen. We zijn blij dat je zo geniet van de prachtige kwaliteit en het zitcomfort van je nieuwe tuinset. Dat is precies waar we het voor doen! Geniet van vele fijne weken buiten. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Super vriendelijk in de winkel, snelle en nette bezorgers
Beste Elisa, Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen in de winkel en dat de bezorgers snel en netjes waren. Bedankt voor je positieve reactie! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij zijn ontzettend prettig geholpen door het personeel in Cruquius, meerdere keren geweest en aldoor vriendelijk te woord gestaan. Uiteindelijk is alles op tijd afgeleverd en zijn wij blij met de tuinset
Beste Corien, Wat geweldig om te lezen dat je zo prettig bent geholpen in onze winkel in Cruquius! Fijn dat je meerdere keren met een goed gevoel bent teruggekomen en dat alles op tijd is geleverd. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe tuinset! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Ik ben erg blij met mijn aankoop
Beste Marisa, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop! We wensen je veel plezier ermee. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Een grote tuintafel, die makkelijk in elkaar te zetten is. Ook is hij praktisch en mooi.
Beste Willie, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je grote tuintafel! Goed om te weten dat het in elkaar zetten gemakkelijk ging en dat je de tafel zowel praktisch als mooi vindt. Geniet ervan in je tuin! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goede kwaliteit tuinset voor een degelijke prijs. Producten komen volgens afspraak binnen en zijn zeer goed verpakt. Er wordt een dag van te voren een mail gestuurd over de aflever tijd en je kunt op de dag zelf de chauffeur volgen. Pinnen bij aflevering dus allemaal goed geregeld.
Beste Domnick, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de tuinset en de goede prijs-kwaliteitverhouding. We vinden het belangrijk dat alles volgens afspraak verloopt, van goede verpakking tot duidelijke communicatie. Fijn dat je ook onze service rondom de levering en betaling hebt gewaardeerd. Veel plezier met je nieuwe tuinset! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Zeer vlotte en correcte verwerking van order alsook de levering.
Beste Pieter, Hartelijk dank voor je positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat de verwerking en levering vlot en correct zijn verlopen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Na telefonisch contact met het hoofdkantoor bleek het toch mogelijk te zijn dat de gehele bestelling op dinsdag 24 juni geleverd kon worden. Top chauffeur die, samen met zijn collega, er voor zorgde dat gehele bestelling netjes gelost werd bij ons chalet ipv bij ingang van het park. Fijne service!
Beste Els en Jaap, Wat fijn om te horen dat we samen tot een snelle leverdatum konden komen en dat onze chauffeurs zo goed hebben geholpen met het lossen bij jullie chalet. We doen ons best om het onze klanten zo gemakkelijk en prettig mogelijk te maken. Geniet van je bestelling! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij waren Niet thuis Tafel gebracht neergezet geen verpakkings materiaal meer gezien. Top
Beste Jan, Wat fijn om te horen dat de levering soepel is verlopen, ook toen jullie niet thuis waren. We zorgen er graag voor dat alles netjes wordt achtergelaten, zonder rommel achter te laten. Geniet van jullie nieuwe tafel! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Vriendelijk geholpen, keurige levering. Mooie meubels voor een goede prijs...
Beste Johanna, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen en tevreden bent met de keurige levering. Geniet van je mooie meubels en de goede prijs! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
In de winkel goed geholpen en de communicatie betreft het afleveren verliep uitstekend. Chauffeur was mooi op tijd .
Beste A, Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent in de winkel en dat de communicatie rondom de levering soepel verliep. Ook fijn dat de chauffeur netjes op tijd was! We wensen je veel plezier met je aankoop. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Nette jongens die de spullen kwamen brengen
Beste Hans, Fijn om te horen dat onze bezorgers een goede indruk hebben achtergelaten. We zorgen altijd voor een vriendelijk en professioneel team! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Keurig op afgesproken tijdstip geleverd. Goed verpakt.
Beste Jeroen, Bedankt voor je positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat de levering keurig op tijd en goed verpakt is verlopen. Zo doen we dat graag! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.