Echt een top winkel, een goeie verkoper en vriendelijke en behulpzame bezogers. Jan Brouwer
Beste Jan, Bedankt voor je geweldige review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de service in de winkel als de bezorging. We wensen je veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Werden uitstekend geholpen, niets was te veel. Dan die stoel of die stoel erbij. Er werd echt aandacht aan besteed voor wat wij wilden. Eindresultaat: 2 prachtige sets en voor een prima prijs! Levering was snel en ook hier werd alles keurig in de achtertuin gezet. Chapeau!
Beste Wim, Wat een geweldige review, dank je wel! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen en met zorg de juiste sets hebben kunnen uitzoeken. Geniet van de prachtige tuinsets en bedankt voor het mooie compliment! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
zeer vriendelijke verkoopster.
Beste Piet-Wim, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen in de winkel. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Het bestellen en hulp in de winkel was soepel en prettig. Bezorging was dramatisch. Er kwamen 3 hele grote dozen. Die passen niet door de poort van de tuin. Dan laten ze deze achter en wensen je succes. Oplossing van Martijn was dit drama te compenseren. Dankjewel Martijn
Beste Dennis Huisman, Bedankt voor je eerlijke review. Jammer om te horen dat de bezorging niet is verlopen zoals gewenst, maar fijn dat Martijn het goed heeft kunnen oplossen. We waarderen je begrip en hopen dat je alsnog kunt genieten van je aankoop. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Nog niet gebruikt, herfst, maar komt goed in het voorjaar!! Heb de operatie dan gehad, dan genieten!!
Beste Herma, Bedankt voor je bericht en je positieve woorden! We wensen je alvast een goed herstel na de operatie, zodat je in het voorjaar volop kunt genieten van je aankoop. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Beste DJ, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je zo netjes bent geholpen. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Keurig geholpen op lokatie Den Bosch, duidelijke afspraken over product en levertijd, exact op tijd geleverd, product nagekeken en ziet er prima uit. Kortom een TOP ervaring
Beste AD, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat alles – van het advies in onze winkel in Den Bosch tot aan de levering – helemaal naar wens is verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij waren eerst de loungeset gaan bekijken in Wormerveer. Mooie lounge set, stevig en straalt kwaliteit uit. Ook na de bestelling snel in huis. Eenmaal aan huis werd het voor ons netjes in de tuin gezet. Ik keek er wel een beetje tegenop omdat erbij stond dat ik het zelf in elkaar moest zetten. Dat was echt een makkie. niks ingewikkelds. Wii zijn er echt super blij mee. Ik beveel jullie dan ook Tuinmeubelshop aan.
Beste Juan, Wat een geweldige review, dank je wel! Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de loungeset én over het hele proces van bestelling tot bezorging. Fijn dat het monteren zo eenvoudig ging en dat alles naar wens is verlopen. Geniet van jullie nieuwe loungeset! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Vriendelijke service en advies. Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Beste Hugo, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, het advies en de snelle levering. We wensen je veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Tijdens het bezoek aan de winkel zeer goed geholpen door de verkoper. De levering was ook netjes op de afgesproken dag en volledig en onbeschadigd.
Beste Henk, Bedankt voor je mooie review! Wat goed om te horen dat je in de winkel zo prettig bent geholpen en dat de levering netjes en volgens afspraak is verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Prima geholpen via de chat. Duidelijke uitleg van de extra korting actie. Goede afspraken over de bezorging en mogelijkheden om te betalen. Duidelijke en zakelijke mails over alles. Bezorging conform de afspraken. Nette en vriendelijke chauffeur. De tuinstoelen werden netjes achter het huis onder de overkapping gezet. Ik ben zeer tevreden. Van harte aanbevolen!
Beste Stineke, Wat een prachtige review, dank je wel! Wat fijn om te lezen dat alles – van het contact via de chat tot aan de bezorging – zo soepel is verlopen en naar wens was. We wensen je veel plezier met de nieuwe tuinstoelen en hopen je in de toekomst nog eens te mogen helpen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Bizar slechte aftersales In de winkel (vestiging Sliedrecht) zeer goed geholpen aan een prachtige tuinset. Na de snelle levering (niks dan lof) hebben we verschillende kussens geconstateerd en dit bij de klantenservice aangegeven. Ondanks talloze contactmomenten telefonisch en per mail heb ik nu, 7 maanden na aanschaf, nog geen complete tuinset met de juiste en gelijke kussens. Dit ondanks voorgedragen oplossingen van mijn kant. Na ieder contact volgt weer een oplossing die vervolgens niet wordt bevestigd, niet wordt nagekomen en bij een volgend contact (als ik de energie weer bij elkaar heb geraapt in de telefoon te klimmen) wordt herzien. Nooit eerder zo'n onkunde, onwil en lakse houding meegemaakt. Momenteel loopt (als enige uitweg) de ingebreke stelling en ontbinding van de koopovereenkomst. Hopelijk kan dat met iets meer snelheid en daadkracht worden afgerond zodat ik in ieder geval op zoek kan naar een andere tuinset. Prachtige tuinsets, fijne winkel maar bezint eer ge begint.
Goede ontvangst, vriendelijke verkoopster en deskundig
Beste Henk, Bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je zo goed bent ontvangen en prettig geholpen bent door onze verkoopster. We geven het compliment graag aan haar door! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Ik kon tijdens het bestellen de extra korting niet verwerken. Via de chat kwam ik direct met een medewerker in contact en die heeft het allemaal voor mij besteld. Bezorging was ook goed geregeld. Kwamen binnen het afgesproken tijdstip. Attente en keurige jongeman die het pakket in de garage zette.
Beste Anja, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze collega je zo goed heeft kunnen helpen bij het plaatsen van de bestelling en dat de bezorging naar wens is verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We zijn goed geholpen ,prima advies ,vriendelijk personeel en een ruime keuze,de prijs is ook prima. We zullen deze zeer zeker aanbevelen bij anderen.
Beste Kees, Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons advies, het vriendelijke personeel en het ruime assortiment. Geweldig dat je ons wilt aanbevelen — dat waarderen we enorm! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Zoals gezegd optijd zoals beloofd. En product heeft een goede prijs-kwaliteits verhouding
Beste Pieter, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding van het product. Veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Keurig nette overzichtelijke winkel. Vriendelijk geholpen zowel in de winkel als bij de klantenservice. Afgeleverd op aangegeven tijd. Snel geleverd.
Beste Verona van Nuenen, Bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze winkel, klantenservice en de snelle levering. We wensen je veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goed geadviseerd in de winkel,klantgericht chauffeur was aardig en behulpzaam. Werd keurig netjes afgeleverd in de tuin.
Beste Ria, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel en tevreden bent over de levering in de tuin. We wensen je veel plezier met je nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Prima service.
Beste H.J.A. Braak - van Dongen, Bedankt voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u tevreden bent over onze service. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Heel snel geleverd. Voorkeursdatum levering bepaald na telefonisch overleg. Supervriendelijk en ook heel flexibel. Ook bericht aankomsttijd netjes doorgegeven. Na ontvangst tuinset uitgepakt en gemonteerd. Was heel eenvoudig. Alles compleet en ziet er heel mooi uit. En oh ja, de prijs van 399 euro is natuurlijk ook heel mooi voor zo'n mooie set.
Beste Siebren Landstra, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen — van het prettige contact en de flexibele levering tot de eenvoudige montage van de set. Geweldig dat u zo tevreden bent over de kwaliteit én de prijs! We wensen u veel plezier met uw nieuwe tuinset. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goed en fijn geholpen in de winkel met verstand van zaken. Set ook keurig thuis bezorgd zonder problemen. Helemaal goed.
Beste Kees, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in de winkel en dat de levering van uw set keurig en probleemloos is verlopen. Geweldig dat alles naar wens is! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Aardige bezorgers kwamen op tijd en behulpzaam met het dragen naar de schuur in tuin.
Beste Ivy, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat onze bezorgers op tijd waren en u zo behulpzaam hebben geholpen bij het afleveren van de meubels. We geven het compliment graag aan hen door! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
wij wilden een specifieke tuinset, en de verkoopster heeft ons prima geholpen. Na de keuze werd de set binnen 5 dagen geleverd.
Beste Jan Willem, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze verkoopster en dat de tuinset snel geleverd werd. We wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De doppen waren versleten onder de terrasstoelen. Contact opgenomen er zijn nieuwe pootjes afgeleverd. Ik miste alleen nog de doppen voor in de poten, die werden later opgestuurd. Kortom een goede service van Tuinmeubelshop
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat het probleem met de terrasstoelen snel en netjes is opgelost. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service — daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
“Zelfs op frisse oktober-dagen geniet ik optimaal van mijn loungeset in de serre, die snel en met veel vriendelijkheid geleverd werd.”
Beste Anne, Wat een prachtige review — hartelijk dank daarvoor! Wat fijn om te horen dat u ook tijdens de frisse oktoberdagen zo kunt genieten van uw loungeset. Heerlijk dat de levering snel en met vriendelijkheid is verlopen. We wensen u nog vele ontspannen momenten in uw serre! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.