Top bezorging

Netjes door bezorg team te woord gestaan

Slechte service

Eind april hebben wij bij u de tuinset “Lifestyle Lecce/Crete” besteld. Het bestelproces en de bezorging verliepen netjes en naar tevredenheid. Helaas begonnen de problemen direct na het uitpakken van de set. Bij twee van de vier stoelen zaten de leuningen los; deze leken niet goed vastgelijmd te zijn. Daarnaast bleek één van de stoelen een flinke scheur in het frame te hebben, waardoor de poot scheef staat en er kans is op verder afbreken. Wij hebben hierover direct per mail contact opgenomen en foto’s meegestuurd. In eerste instantie kregen wij snel reactie van Sander. Voor de kapotte stoel was op dat moment echter geen oplossing beschikbaar en voor de losse leuningen werd voorgesteld dat wij zelf onderdelen zouden ontvangen en deze opnieuw moesten vastlijmen. Wij hebben aangegeven dat wij dit geen passende oplossing vinden voor een nieuwe tuinset. Een week later ontvingen wij reactie dat de stoel opnieuw besteld kon worden, maar dat de levertijd lang zou zijn. Dit vonden wij opmerkelijk, omdat dezelfde stoel op uw website op dat moment binnen drie dagen leverbaar leek te zijn. Hierop hebben wij gereageerd, maar vervolgens opnieuw ruim een week geen reactie ontvangen. Daarna hebben wij telefonisch contact gezocht met het verzoek of Sander telefonisch contact met ons kon opnemen, zodat we hopelijk samen tot een passende oplossing konden komen. Helaas zijn wij niet teruggebeld en ontvingen wij enkel per mail een reactie van een andere collega. Inmiddels is aangegeven dat wij 3 tot 6 weken moeten wachten op een vervangende stoel, terwijl er voor de losse leuningen nog steeds geen duidelijke oplossing is geboden. Wij vinden het erg teleurstellend dat een nieuwe tuinset direct gebreken vertoont en dat de afhandeling hiervan zoveel tijd kost en weinig klantgericht aanvoelt. Wij verwachten bij een aankoop als deze een deugdelijk product én een passende service wanneer er problemen ontstaan.

Zoals het moet!

Vandaag in Sliedrecht geweest. Heel goed geholpen door 1 van de personeelsleden. Fijn dat er meegedacht werd. Ook geen opdringerige verkopers, wat enorm prettig is

Zeer goede ervaring zowel bij aankoop als bezorging

Onze ervaring met Tuinmeubelshop was uitstekend, vanaf het moment van aankoop tot levering. We hebben onze nieuwe lounge diningset in de winkel in Sliedrecht gekocht, waar we vriendelijk werden ontvangen en deskundig advies kregen. De keuze was ruim. De set welke wij mooi vonden had echter een tafel welke we niet mooi vonden en zonder probleem werd er bij een andere set een tafel opgepakt om te kijken of deze qua kleur en afwerking ook zou passen bij de door ons uitgezochte set. Wat we erg prettig vonden, is dat de levertijd vooraf duidelijk werd gecommuniceerd en deze afspraak ook perfect werd nagekomen. De bezorging verliep soepel en op het afgesproken moment, waarbij alles zeer degelijk was verpakt om schade te voorkomen.

Goede service snelle levering. Goed geholpen fijn personeel.

Met deze meubels breng je sfeer buiten!

Fijn ontvangst in de winkel. Niet te opdringerig, lekker bakkie koffie en appeltaartje! Daarnaast goed advies gekregen.

Top bedrijf

Medewerkers van filiaal Wormerveer zijn zeer klantvriendelijk. Geven goed advies, geven je alle tijd om de tuinstoelen uit te proberen. (Leuke bijkomstigheid, tijdens het uitproberen van de stoelen kregen wij koffie met een appeltaartje) We konden zelf een bezorgmoment uit kiezen, hoefde niet vooraf te betalen er werd zelfs geen aanbetaling gevraagd. Hebben alle vertrouwen in de klant. De bezorging verliep ook prima. De stoelen werden helemaal tot aan de deur van ons tuinhuis bezorgd zonder dat wij daarom hoefde te vragen.

Heel blij met onze nieuwe tuinset

Goed advies in de winkel, netjes en goed verpakt bezorgt. De tafel was makkelijk te monteren, en de set is van zeer mooi en degelijk materiaal. Prachtige set die heel goed zit, en waar we zeker heel veel plezier aan gaan beleven. Laat de zomer maar komen

Fijne service, duidelijke communicatie en de goede kwaliteit

Ontzettend tevreden met Tuinmeubelshop. Fijne service, duidelijke communicatie en een prachtig tuinmeubel van goede kwaliteit. Alles verliep soepel van bestelling tot levering. Een echte aanrader!

Goed advies gekregen en keurig geleverd!

Goed advies gekregen van de verkoper in Veenendaal. Wij hebben in alle rust diverse sets kunnen proberen en een weloverwogen keuze kunnen maken. Ook heeft de verkoper goed meegedacht in het tijdig leveren van de set op ons nieuwe adres.

Zeer vriendelijk geholpen en super blij met mijn stoelen.

Prachtige winkel en zeer vriendelijk geholpen. Bezorgen helemaal top hele aardige mannen. Ben heel blij met mijn mooie stoelen en zitten heerlijk.

We zijn heel goed geholpen.

We zijn in zoetermeer heel goed geholpen door Hr Cristian Roeleveld. We wilde de maten weten van het tuinstel Calpi deze hr heeft hem uitgedraaid. Zo konden wij kijken of we dat tuinstel kwijt konden.

Top sevice

Fijne hulp in winkel. Snelle levering. Keurig op tijd afleveren. Goede kwaliteit meubels.

Goede service en goede kwaliteit/prijs verhouding

Vanaf het begin een zeer goede ervaring met de medewerkers in Eindhoven. Denken in oplossingen met je mee en niets is teveel. We kregen on tuinstoel in een doos! Wat een goede kwaliteit! en dan voor die prijs, ongelooflijk. Alleen de koffie is niet best, haha.

Wij zijn zeer tevreden over het product en de service

De aankoop en levering zijn zeer goed verlopen en wij zijn blij met de mooie twinset, op ons balkon. Een minpuntje is, bij 1 van de stoelen was een poot korter dan de andere poten. Na een fijn telefonisch contact, werd direct een afspraak gemaakt voor een service monteur. Dit is wat mij betreft een vorm van hoge kwaliteit en klantgericht ondernemen. Toppers dus.

Gekochte ligstoelen zijn van een uitstekende kwaliteit

Gekochte ligstoelen zijn van uitstekende kwaliteit. Goede omschrijving om het product in elkaar te zetten. Artikelen zijn op de datum geleverd zoals afgesproken. De trac and trace werd door de dag geregeld geüpdatet waardoor je goed op de hoogte gehouden werd.

Wij zijn reuze blij met onze aankoop ! Vriendelijk en goed geholpen door vakkundige mensen. De winkel ziet er prachtig uit met vele mooie tuinsets. Onze volgende aankoop zal zeker bij de Tuinmeubelshop zijn . Ik raad dan ook iedereen aan om eens te gaan kijken. Dankjulliewel voor het goede advies en jullie fijne manier van klanten helpen.

Goed geholpen en goed geleverd.

In de winkel al prettig geholpen, afspraak gemaakt voor de bezorging en deze vond ook keurig zo plaats. Helemaal goed

Snelle levering met goede track & trace

Buiten de beste prijs ben ik ook zeer tevreden over de levertijd en de wijze van leveren. Goede ervaring.

Eerst even in de winkel gekeken en adviezen gekregen. Uiteindelijk via de site een keuze gemaakt. In de winkel zeer vriendelijk geholpen. Bezorgers waren vrolijk en behulpzaam en dachten mee. Miste helaas 2 dopjes, deze werden dmv mail snel geleverd. En niet allerminst belangrijk, wow wat een mooie Tuinset hebben we nu staan. Zo blij mee!

Zeer tevreden klant!

Wij zijn in. Roosendaal erg goed geholpen met het uitzoeken van nieuwe tuinmeubelen. Vriendelijk, niet te opdringerig, gewoon heel prettig. En nog belangrijker: top producten die snel geleverd werden; binnen een paar dagen konden we al genieten van onze aanwinsten! En dan ook nog een prima prijs-kwaliteit verhouding, wat wil je nog meer?

Zeer goed geholpen.

Wij zijn super geholpen door de medewerkster, ze dacht goed met ons mee liet ons de verschillende opties zien die mogelijk waren bij de tuinset. We zijn dan ook zeer goed geslaagd mede door haar hulp.

Goed advies, top levering

Goed geholpen in de winkel, ook toen we daarna nog iets wilden wijzigen fijne communicatie. Levering duidelijke communicatie op de mail en top jongens op de auto!

Nette webshop en zeer snelle levering.

Een nieuwe verstelbare eettafelset online besteld nml de Garden collections Kingston/Valley (7 delig) , 3 dagen later keurig bezorgd door zeerbehulpzame en vriendelijke bezorgers. De set is werkelijk top! Goede stevige kwaliteit , fijne zithoogte/diepte, mooie landelijke uitstraling en fijne kleur. Kortom heel blij met deze set en ook met de flinke korting, echt een aanrader!

Ruimte tot nadenken

De ervaring is positief. Bij het bezoek aan de showroom vonden we een set die ons wel past. Tegelijk wilden we even nadenken. Het was ideaal dat het voor ons gereserveerd werd. Zo hadden we alle tijd en rust om na te denken.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA