levering prima!
Beste Sylvi, Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat de levering prima is verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De verkoop was prima, echter de levering was rampzalig. De producten werden ondanks aangeven geleverd tijdens onze vakantie en in de voortuin gedumpt. Toen ik heir achteraan wilde, probeerde de verkoper mij door te zetten naar de leverancier. Ik baal echt dat ik alles van tevoren had betaald. Dat doe ik dan ook nooit meer. Goed, later alsnog geleverd, maar dat kon natuurlijk niet meer op het gewenste moment.
Vriendelijk geholpen in de showroom , snelle levering en behulpzaam geholpen bij de levering.
Beste Richard, Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen in de showroom en dat ook de levering soepel en behulpzaam is verlopen. Daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Set werd keurig stipt op tijd volgens afspraak geleverd. Afgesproken was dat we zelf de meubels in elkaar zouden zetten. Dit was een gezellige klus die tot mijn verbazing grotendeels door mijn vrouw en dochter werd geklaard. Bij de meubels zaten duidelijke tekeningen en instructies. Het enige wat ik heb gedaan is uitleggen wat de functie van een carrosserie-ring, een borgring en een borgmoer was en hoe ze gebruik moesten worden. Mijn taak was verder het scheiden van het verpakkingsmateriaal en het invouwen van de hele grote kartonnen dozen. Wat wel jammer is dat de blisterverpakkingen nogal onhandelbaar waren, een ✂️ is daarbij geen overbodige luxe. Nu maar hopen op een heerlijke zomer om gezellig buiten te genieten.
Beste Kees, Wat een prachtige en levendige review – dank je wel! Geweldig om te lezen dat de levering stipt verliep en dat het in elkaar zetten van de set een gezellig familieproject werd. Klinkt als teamwork op z'n best! Fijn dat de instructies duidelijk waren en jullie goed van start konden. We nemen je feedback over de blisterverpakkingen zeker mee – bedankt voor de tip. We duimen met jullie mee voor een lange, zonnige zomer vol buitenplezier! 🌞 Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Top geregeld
Beste Peter, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles top geregeld was. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Het was relaxed toeven in de winkel, geen haast en ruim de tijd om te kijken, proef-zitten en advies te krijgen. De aankoop werd direct geregeld, ik hoefde niets aan te betalen (ja, het bestaat echt nog) en het tuinset werd thuis afgeleverd op het vooraf aanegeven tijdstip. Communicatie daarover verliep makkelijk.
Beste Lyda, Wat fijn om te lezen dat je het als relaxed en prettig hebt ervaren in onze winkel! We vinden het belangrijk dat je alle tijd krijgt om rustig rond te kijken, proef te zitten en het juiste advies te ontvangen. En ja, betalen bij aflevering bestaat nog steeds! Geweldig dat de levering ook soepel en op tijd verliep en dat de communicatie makkelijk was. Heel veel plezier met je tuinset! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Alles is na de aankoop geheel naar tevreden heid afgehandeld en op een hele nette en goede manier geregeld.
Beste Jacob, Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is afgehandeld en netjes is geregeld! We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Heel veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Gezellige verkoper wie niets teveel was. Prima producten en corre te Levering. Zullen uw winkel bij anderen aanbevelen!
Beste Ben, Wat fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen en tevreden bent met onze producten en levering! Heel hartelijk bedankt voor je aanbeveling — dat waarderen we enorm! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Ruime nette winkel, heel overzichtelijk. Je krijgt de kans om rustig alles te bekijken. Je wordt goed geadviseerd. Alle combinaties zijn mogelijk en worden door het personeel aan je getoond. Wij zijn goed geslaagd.
Beste Anneke, Wat fijn om te lezen dat jullie onze winkel als ruim, netjes en overzichtelijk hebben ervaren! We vinden het belangrijk dat iedereen de tijd en ruimte krijgt om rustig rond te kijken en goed advies te ontvangen. Geweldig dat jullie goed geslaagd zijn en alle mogelijkheden hebben kunnen ontdekken. Veel plezier met jullie aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Wij zijn netjes geholpen
Beste Gracia, Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je netjes bent geholpen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
In eerste instantie werd het artikel niet geleverd en bij mijn navraag werd ik ook niet teruggebeld. Dat was jammer maar na mijn tweede telefoontje werd ik wel terug gebeld en is het product alsnog op tijd afgeleverd. Dus alsnog tevreden
Beste Ruud, Dankjewel voor je feedback. Wat jammer dat het in het begin niet helemaal soepel verliep met de levering en terugkoppeling. Fijn om te horen dat we het daarna snel hebben kunnen oplossen en dat je alsnog tevreden bent met de aflevering. We nemen je ervaring mee om onze service te verbeteren. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Prachtige set, degelijk duurzame set aangeschaft. In de winkel vriendelijk en goed geholpen. Aardige korting. Bezorgers goed geleverd. Ik kan het iedereen aanraden.
Beste Wendie, Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met je prachtige, duurzame set! Fijn dat je vriendelijk bent geholpen en dat de bezorging ook goed verliep. Bedankt voor je aanbeveling — daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Vriendelijk geholpen in de winkel en ook de aflevering was prima in orde. Heel blij met onze nieuwe tuinmeubelen.
Beste Katja, Wat fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen in de winkel en dat de aflevering soepel verliep. Heel veel plezier met jullie nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Mooie loungeset gekocht. Goed geholpen door zeer vriendelijke verkoopster. Alles netjes geleverd volgens afspraak. Aanrader.
Beste Wilma, Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze verkoopster en dat de loungeset netjes en volgens afspraak is geleverd! Heel veel plezier met je aankoop, en bedankt voor de aanrader! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Het is een mooie showroom. Vriendelijk en niet opdringerig personeel. Ze geven je ook de ruimte om rond te kijken en over je keuze na te denken. De jongedame die ons hielp had veel kennis van alle producten.
Beste Thea, Wat fijn om te horen dat jullie onze showroom als prettig en rustig hebben ervaren! We vinden het belangrijk dat iedereen op zijn gemak kan rondkijken en een goede keuze kan maken. Wat leuk dat onze collega met veel productkennis jullie zo goed heeft kunnen helpen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Wij hebben hier onze loungeset gekocht. De verkoper heeft ons goed geholpen. Ze hebben hele mooie spullen hier. De set was al binnen een week binnen. De levering was prima. Werd netjes in de tuin gezet. Helaas kunnen we er nog niet van genieten door de regen maar dat komt zeker goed.
Beste Hella, Wat fijn om te horen dat jullie goed zijn geholpen en tevreden zijn met de loungeset! We vinden het mooi dat alles snel geleverd is en netjes in de tuin is gezet. Hopelijk komt het mooie weer snel, zodat jullie volop kunnen genieten! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Mooie tuinset gekocht via de site. Duidelijke mailing over verzending. Chauffeur was exact optijd, product netjes verpakt. Laat de ☀️ maar komen!
Beste Irma, Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en je tevreden bent met je mooie tuinset! We hopen dat je heerlijk kunt genieten van het mooie weer en je nieuwe meubels. Laat die zon maar komen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Vriendelijk geholpen en goed advies gekregen de juiste lichte tuinstoelen die wij makkelijk kunnen wegzetten waar wij willen.
Beste Hoogstad, Wat fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen en het juiste advies hebt gekregen! Geweldig dat de lichte tuinstoelen precies passen bij wat jullie zochten en makkelijk te verplaatsen zijn. Veel plezier ermee! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Goed ontvangen in de winkel in Bergen op Zoom. Wij konden lekker rondneuzen, zonder meteen iemand die achter je aan loopt. Wat een keuze en voor elke beurs. Toen een keuze gemaakt en professioneel geholpen aan de balie, met voldoende uitleg over levertijd en bezorging. Betalen kon bij aflevering, dus perfect!! Heel vriendelijk personeel en correct afspraken nagekomen.
Beste Cor, Wat fijn om te horen dat jullie je welkom voelden in onze winkel in Bergen op Zoom en rustig konden rondkijken! We vinden het belangrijk dat iedereen op zijn gemak kan shoppen. Geweldig dat jullie professioneel zijn geholpen en dat alles duidelijk was over levertijd en bezorging. Betalen bij aflevering maakt het helemaal compleet, vinden wij ook! Bedankt voor het mooie compliment aan ons team. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Alles precies op tijd,netjes ingepakt Vriendelijk bij klantenservice Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Beste Theo, Wat fijn om te lezen dat alles precies op tijd en netjes is geleverd! Geweldig dat je ook tevreden bent over onze klantenservice en de prijs-kwaliteitverhouding. Daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Dit was de eerste keer dat ik besteld heb bij Tuinmeubelshop. Geweldige goede service ,en ben over de aflevering, zeer tevreden.
Beste Jan, Wat fijn om te horen dat je eerste ervaring met Tuinmeubelshop zo goed is bevallen! We doen ons best om onze service en aflevering altijd top te laten zijn. Heel veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Netjes geholpen in de winkel, alle afspraken wat betreft datum en tijd bezorging nagekomen.
Beste Anja, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je netjes bent geholpen en dat we onze afspraken wat betreft bezorging hebben kunnen nakomen. Geniet van je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Ze hebben het mooi optijd geleverd en nog netjes op de plaats gezet
Beste Wies, Wat fijn om te horen dat de levering op tijd was en dat alles netjes op de plek is gezet. Veel plezier van je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Zowel in de showroom als thuis bij bezorging vakkundig geholpen. Mooie dining loungeset aangeschaft.
Beste Anne-Li, Wat fijn om te horen dat je zowel in de showroom als bij de bezorging vakkundig bent geholpen! We zijn blij dat je zo tevreden bent met je mooie dining loungeset. Veel plezier ermee! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
In Utrecht fijn geholpen door Jan. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en daarop geadviseerd. Wij zijn vertrokken met een lounge-set en diningset naar onze wens en tegen een prima prijs. De meubels worden zoals afgesproken binnen 3 werkdagen geleverd, helemaal top. Nogmaals dank Jan.
Beste Richard en Marion, Wat mooi om te horen dat Jan jullie zo goed heeft geholpen en dat jullie helemaal tevreden zijn met de loungeset en diningset! We doen ons best om altijd naar de wensen van onze klanten te luisteren en een passend advies te geven. Fijn dat ook de levering soepel verloopt. We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe meubels! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.