Goede kwaliteit en service

We hebben inmiddels vaker bij de Tuinmeubelshop een aankoop gedaan. Vriendelijke personeel, goede service en kwaliteit, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Zeer klantvriendelijk

Helaas zijn de tuinmeubelen best wel duur maar rest okay

Heel goed advies in winkel. Heel fijn bericht wanneer bezorging is. Bezorging heel fijn en exact.

Zeer tevreden over de professionele begeleiding en service !!

Super blij met ons nieuw loungeset . En heel tevreden over de professionele begeleiding door Corwin en Ilona. Zeer vriendelijk en behulpzaam!! Ook de levering aan huis was perfect verlopen dankzij Nick en Joshua . Heel erg bedankt en wij gaan zeker jullie winkel in Eindhoven aanbevelen bij vrienden en familie. Groetjes Jan en Natascha.

Vriendelijk en goed geholpen.

Bij binnenkomst, verwezen wij naar 99% klanttevredenheid, op poster in de shop in Almelo. Daar heeft men alles aan gedaan.

Mooi betrouwbaar zaak

Nette vriendelijk verkoper en levering was top, alles was goed verpakt.

Hele goede service,zeer zeker via de mail en de bezorgers waren super aardig

Hele goede service, zeer zeker via de mail en de bezorgers waren super aardig en behulpzaam

Goede communicatie en snelle levering

Flexibele leverantie en goede communicatie hierover.

Goede communicatie en snelle levering

Flexibele leverantie en goede communicatie hierover.

Mooie tuinmeubels

Het enige nadeel vind ik de aflever tijden! Vanaf 06:00 De jongens die het kwamen afleveren daarin tegen waren weer super netjes en aardig

Geweldig goed product

Snel en vakkundig geleverd, zeer makkelijk te monteren en zit prima en heeft uitstraling. Top product

Zeer netjes en op tijd geleverd

De chauffeur was zeer beleefd en gaf de helpende hand om de zware spullen in de garage te plaatsen

Zeer tevreden vanaf bestelling tot levering

Vanaf het eerste contact in de winkel hebben wij een heel goede ervaring en zijn zeer blij met de keuzes die we gemaakt hebben. Zeer klantvriendelijk, goede service, ontspannen sfeer en goede antwoorden op onze vragen.

Keurig en klantvriendelijk

Zie boven

Goede service en ook zeker de bezorgers waren zeer vriendelijk en beleefd !

hele aardige verkoper, goed advies

we kregen koffie aangeboden en verkoper W Vos nam alle tijd voor ons.

Heel erg tevreden

Mooie zaak super goed en vriendelijk geholpen, en levering klopte helemaal zeer tevreden

Klassespul

Geweldige service De. Lounge set zat uitstekend ingepakt

Mooi product

Mooie houten ronde tafels gekocht. Stevig en natuurlijk materiaal. We hopen er jaren mee te kunnen doen.

Fijne ervaring!

Goede service en snelle levering.Mooie stoel en ik wil er binnenkort een bankje bij.

Geweldig.., super klantgericht en klantvriendelijk

Opnieuw een bestelling geplaatst bij Tuinmeubelshop...! Ons vermoeden werd wederom bevestigd! De bestelling werd keurig verwerkt in een prettig verkoopgesprek zonder dwang en aandringen. De levering die daarop zou moeten volgen was uitmuntend! Mooi op tijd een tijdslot door gemailed gekregen van twee uur waarbinnen afgeleverd zou gaan worden.., en netjes binnen dat tijdslot zijn de bestelde spullen geleverd door vriendelijke en behulpzame bezorgers. Waar alle bedrijven maar zo stipt en correct..., een voorbeeld voor andere ondernemers!!!

Mooie tuintafel en snelle levering. Top!

We werden netjes en snel geholpen. Zaterdag besteld en woensdag geleverd. Dat is snel. Tafel was eenvoudig zelf te monteren. Afwachten hoe de tafel zich houdt met de jaren.

Goed geholpen en snelle levering

Online leuke tuinstoelen gezien. Filiaal in Eindhoven bezocht om ze in het echt te zien. Meteen besteld. Waren op voorraad, nog dezelfde week geleverd. Top!

Balkontafel is prima aankoop

Aankoop en prijs prima, alleen afspraken zijn niet helemaal akkoord verlopen.

Uitstekend geholpen door Frans

Op een regenachtige woensdag naar Bergen op Zoom gereden vanuit het Zeeuwse, om te kijken voor nieuwe meubeltjes voor in de veranda. Wat een mooie zaak! En super veel keus. We konden lekker van alles bij elkaar zetten om te kijken hoe dat stond en of het lekker zat. Hartstikke leuk geslaagd! Gister is alles gratis bezorgd. Wij zijn er super blij mee!!!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA