Zeer goede uitleg,service,en info,levering

Twee mooie stoelen keurig geleverd.

Er was genoeg keuze in de winkel en de gekozen stoelen zijn behalve fraai ook erg comfortabel. De levering ging ook conform afspraak.

Wat een ontzettend fijne winkel

Verrassend mooie winkel, vol betaalbare maar ook veel luxe merken. Voor elk dus wat wils. Deskundige en vriendelijke medewerkers. Alles valt met hen te overleggen. Ze zijn nergens te beroerd voor. Zoeken alles voor je uit Artikelen snel bezorgd. Vervolgens keurig gemonteerd. Wij zijn helemaal blij met onze mooie Santika suprème supralux Loungeset!

Bijzonder goed geholpen in de winkel in Sliedrecht. Ook nadat tuinset geleverd is zeer goed geholpen toen bleek dat 1 stoel kapot is en er binnen een week een nieuwe geleverd gaat worden.

Gewoon geweldig

Anja in vesting den bosch is een zeer klantvriendelijke filiaal leidster. Goed en deskundig advies. Heel fijn om zaken mee te doen.

Snelle levering, goed gemaakte afspraken die nagekomen worden en goede klachtafhandeling

We zijn zeer vriendelijk ontvangen in de winkel. Werden met rust gelaten tijdens het "winkelen" en kregen goed advies toen we daarom vroegen. De levering van de bestelde goederen was geheel volgens afspraak, keurig op tijd en zoals verwacht. Na het uitpakken bleek dat er een kleine beschadiging zat op een van de artikelen. Na melding werd dit tot volle tevredenheid snel en correct afgewerkt.

Hele goede service en de produkten zijn prima.!!!

Door vriendelijk personeel op tijd bezorgt en de produkten zijn voor zo ver wij dat kunnen bepalen van prima kwaliteit.

Chauffeurs waren op de afgesproken tijd bij mij thuis en waren zeer vriendelijk en meewerkend !!

hebben alles keurig in mijn tuin afgeleverd en ik had een prima ervaring met de chauffeurs, geniet nu volop van mijn aankoop en ben zeer tevreden.

Helemaal top

Goed en slecht

Ik ben tevreden met de tafel die ik heb gekocht, de kwaliteit is goed en precies wat ik verwachtte. De bezorging is echter slecht. Ik had gevraagd om de bestelling vroeg in de ochtend te laten bezorgen. Ik kreeg een tijdsvenster, maar de bezorger kwam niet en ik kreeg geen informatie of een update over de reden. Ik moest langer wachten, maar toen moest ik naar mijn werk. Enige tijd later zag ik op mijn camera dat de bezorger was gearriveerd en de bestelling onbeheerd voor mijn huis had achtergelaten. Dit had ik niet verwacht. Zou het misschien mogelijk moeten zijn om het artikel in een winkel op te halen?

De aankoop geen probleem, de bezorging wel.

Zoals aangegeven ontvingen we bericht dat woensdag tussen 06.27 uur en 08.15 uur de meubels bezogd zouden worden. Dat vonden we wel erg vroeg, maar ja dan maar vroeg op. De tijd verstreek en de bezorgtijd was al ruimschoots voorbij, dus maar even bellen waar de beubels bleven. Het antwoord die komen rond 12 uur. Dat vonden echt we slecht

Incomplete aflevering

Helaas geen levering binnen 3 werkdagen zoals op de site staat. En als dan de bestelling wordt afgeleverd ontbreekt de parasol. Alleen de voet en cover worden afgeleverd omdat ze zijn vergeten om de parasol te laden. Na contact wordt de parasol 3 dagen later nageleverd. Bij het monteren blijkt dan dat de moeren voor de parasolvoet ontbreken. Maar weer contact gezocht maar nog verder geen reactie gehad.

Alles volgens afspraak geleverd.

In de winkel werden er heel goed en vriendelijk geholpen. De artikelen zijn volgens afspraak geleverd en omdat een van ons gehandicapt is, ook gemonteerd. De monteur was erg aardig en bekwaam. Onze complimenten aan hem!

Goede service bij product dat 5,5 jaar oud was

Zitting van stapelstoel was kapot na 5 jaar. Andere zitting opgestuurd, deze paste helaas niet. Meegedacht aan oplossing bij aankoop nieuwe stoel. Telkens snelle antwoorden op mail.

Mijn ervaring is heel goed

Mijn ervaring is heel goed. Een stoel is kapot geleverd. Heb een e-mail gestuurd en krijg een nieuwe stoel opgestuurd. Top.

Goede communicatie en levering

Goede communicatie en alles volgens afspraak. Helaas geen 10 omdat bij het in elkaar zetten van de tafel wij een schroef niet konden monteren. Ik vermoed een productiefout, waardoor de afmetingen voor het schroefdraad gat niet overeen kwamen met die van de poot.

Mooie kwaliteit lounge stoelen

Dit jaar opnieuw 2 Coco Puerto rico loungestoelen gekocht. Zitten heerlijk, echt een aanwinst! Zeer snelle levering, binnen aangegeven tijdvak. Kleine aanvullende korting gekregen via chat:-).

zeer goede service

Goed geholpen en goede aflevering

Perfect levering

Helemaal tevreden met onze laag/ hoog tafel

Een goede service zowel bij de aankoop als bij de levering. Tevens een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Prima service!!

Niet de juiste onderdelen bij geleverd.

de constructie van de geleverde ligstoelen week af van het het showroom model en de juiste onderdelen waren er niet bij geleverd.

Zeer goede prijs kwaliteit

Zowel bezoek aan showroom, online bestellen en de communicatie en leveringsafspraken waren naar volle tevredenheid. We hebben de set natuurlijk nog maar net maar het ziet er kwalitatief goed uit.

Geweldige service

Via de chat contact gehad om 2 extra stoelen bij de deining set te bestellen. Snel antwoord. Bestelling binnen 3 dagen netjes thuis bezorgd door 2 super vriendelijke heren. Hartelijk bedankt en ik zal u zeker aanbevelen.

Je bent niet alleen een nummertje

Na diverse (online) winkels te hebben bezocht en nog steeds niet geslaagd te zijn voor een loungeset, reden wij toevallig langs de nieuwe vestiging in Zoetermeer. Hier hebben ze een uitgebreid en prachtig assortiment. Thuis online de loungeset geprobeerd te bestellen maar dit lukte niet helemaal. Ik werd vrij snel gebeld door de klantenservice om ondersteuning te bieden hierin en die hebben mij goed geholpen. Ook de levering werd volgens planning gedaan en de bezorgers vonden het een kleine moeite om de bestelling te zetten in onze tuin. Ik zou iedereen aanraden om een bezoek te brengen aan deze winkel, onze ervaring is dat je niet gewoon een nummertje bent. Je krijgt het gevoel van topservice van begin tot eind. Complimenten voor team Tuinmeubelshop!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA