Het is altijd moeilijk om online iets te kopen. Ziet er als plaatje altijd prachtig uit. Maar nu eenmaal aangeschaft en aanwezig in onze tuin zijn we er super blij mee. Laat de zomer maar komen.
Beste Henny, Wat fijn om te horen dat je nu je nieuwe tuinmeubelen in het echt hebt en er super blij mee bent! We begrijpen dat het altijd spannend is om online te kopen, maar we zijn zo blij dat het in de praktijk precies is zoals je had gehoopt. Laat de zomer maar komen – je bent er klaar voor! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij zijn heel tevreden over tuinmeubelshop. We waren onder de indruk van de kwaliteit van de meubels en kregen goed advies op maat in de winkel. De gratis levering (naar Duitsland!) door een vriendelijke chauffeur maakte de ervaring voor ons compleet. Bedankt!
Beste Mark, Wat een fantastische review, dankjewel! We zijn blij dat je onder de indruk bent van de kwaliteit van onze meubels en dat het advies op maat zo goed heeft geholpen. Fijn om te horen dat de levering naar Duitsland ook naar wens is verlopen – en uiteraard altijd leuk om te weten dat onze chauffeurs bijdragen aan een positieve ervaring! Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop
Perfecte levering, goede kwaliteit, prima pre sale service
Beste Hans, Bedankt voor je korte en krachtige review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering, de kwaliteit en onze service vooraf. We doen altijd ons best om alles zo goed mogelijk te regelen, en het is geweldig dat dit bij jou zo is overgekomen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wat een prachtige set hebben wij gisteren binnen gekregen. Bij het kopen waren de medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam. Een tafel van de ene naar de andere kant van de winkel verslepen om te kijken of het bij elkaar stond was geen enkel probleem. Ze dachten goed met ons mee en uiteindelijk een mooi kwalitatief hoog product gekocht. De bezorging was netjes en goed geregeld en de tuinset zo ontzettend goed verpakt.
Beste Vicky, Wat een prachtige feedback, dankjewel! We zijn blij om te horen dat je zo goed geholpen bent bij het kiezen van je tuinset en dat je tevreden bent met de kwaliteit van het product. We doen altijd ons best om mee te denken en ervoor te zorgen dat alles perfect past, en het is geweldig dat je dit hebt ervaren. Fijn ook dat de bezorging en verpakking naar wens waren. Veel plezier met je nieuwe set en geniet van de mooie dagen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Aardige mensen die goed advies geven. Laten je eerst rustig rondkijken Vragen daarna of ze je van dienst kunnen zijn met een lekker kopje koffie Zeker Frans uit Bergen op Zoom
Beste De Lely, Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt in onze winkel en rustig kan rondkijken. Fijn dat je het persoonlijke contact en het advies zo hebt gewaardeerd – en natuurlijk dat kopje koffie hoort daar ook bij! Zeker ook namens Frans uit Bergen op Zoom: graag gedaan! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Tuinstoelen afgelopen winter gekocht,nu voetenbankje erbij. Netjes ingepakt en afgeleverd. Vriendelijke knul.
Beste Mandy, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat je eerder al goed geslaagd was voor tuinstoelen en nu het voetenbankje de set compleet maakt. Mooi om te horen dat alles netjes is afgeleverd en de bezorging goed is verlopen. Veel ontspanning gewenst in je tuin! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Leuk aanbod aan tuinmeubelen en je wordt snel geholpen in de winkel. De bestelling had een klein beetje vertraging opgelopen, maar werd netjes afgeleverd op de gekozen datum.
Beste Melissa, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je ons aanbod leuk vond en vlot geholpen bent in de winkel. Jammer van de kleine vertraging, maar fijn dat de levering alsnog netjes op de afgesproken datum is verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Op de doorit naar onze woning in Duitsland in Gouda in het showroom bekeken en besteld. Geen aanbetaling nodig. Direct een afspraak voor de levering naar onze terugkeer naar Zeeland gemaakt. Levering met een tijdstrip via email een dag vooruit aangekondigd. Levering in dit tijdstrip. Betaling naar levering bij de chauffeur. Die ligbedden uitgepakt, de wielen binnen een paar minuut monteerd. Klaar om de zon te genieten. Wij zijn zeer tevreden. Bedankt. Graag nogmaals.
Beste Dietrich, Wat een mooi en compleet verhaal – dankjewel voor het delen! Wat fijn dat jullie tijdens de doorreis in onze showroom in Gouda zijn gestopt en direct geslaagd zijn. We streven ernaar om het bestel- en bezorgproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, en het is geweldig om te horen dat dit ook zo is ervaren. Heerlijk dat de ligbedden al direct klaar waren om van de zon te genieten – precies waar ze voor bedoeld zijn! We waarderen jullie vertrouwen en zien jullie graag nog eens terug. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Mooie winkel staat ruim opgesteld. Wij gingen voor een losse bank en een vuurtafel. Ziet er mooi uit en ook nog voor een mooie prijs.
Beste Edwin, Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie goed geslaagd zijn voor een losse bank en vuurtafel. We vinden het belangrijk dat onze winkel overzichtelijk is en dat kwaliteit en prijs in balans zijn – super dat dit zo is overgekomen. Veel plezier met jullie aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij zijn prima geholpen, de winkel biedt een hele ruime keuze. De meubels hebben een mooi plekje in de tuin gekregen en bevallen heel goed!
Beste Hugo en Mirjam, Wat leuk om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en geslaagd zijn in onze winkel! Fijn dat de meubels inmiddels een mooi plekje in de tuin hebben gekregen en zo goed bevallen. Daar doen we het voor! Geniet ervan deze zomer 🌿 Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Mooie tuintafel besteld en gekregen
Beste Henriette, Wat fijn om te horen dat de tuintafel in de smaak valt! Bedankt voor je bestelling en het delen van je ervaring – we wensen je veel plezier met je nieuwe aanwinst. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
In maart liepen wij de winkel in Sliedrecht binnen en waren bijna gelijk verkocht! De tuinset Ibiza was perfect voor op ons nieuwe(toen nog in verbouwing) terras! De verkoper gaf duidelijk aan dat alles geleverd kon worden op de barkrukken na die waten nog op een boot onderweg naar nl. toen alle spullen geleverd werden was alles super goed verpakt en dan ook was er niets beschadigd! Kortom wij zijn helemaal tevreden!
Beste Rene, Wat een geweldig verhaal, dankjewel voor het delen! Wat leuk dat jullie bij ons in Sliedrecht binnenliepen en direct enthousiast waren over de Ibiza tuinset – een prachtige keuze voor op jullie nieuwe terras. Fijn om te horen dat alles duidelijk werd gecommuniceerd en de levering zo netjes is verlopen. We vinden het belangrijk dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van hun aankoop, en jullie tevredenheid is voor ons de mooiste beloning. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij zijn heel fijn geholpen door Daan van Tuinmeubelshop. Prettig contact en fijn advies. Tuinmeubelshop begrijpt waar klanten naar op zoek zijn en bied de juiste service.
Beste Xavier. Wat een mooie review, dankjewel! Wat fijn om te horen dat jullie het contact en advies als prettig hebben ervaren. Bij Tuinmeubelshop doen we ons best om goed te luisteren naar de wensen van onze klanten en de service te bieden die daarbij past. Geweldig om te lezen dat dit zo gewaardeerd wordt. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goede service en klant vriendelijk. Ben heel goed geholpen.
Beste Frans, Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je onze service en klantvriendelijkheid zo hebt gewaardeerd. We doen elke dag ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en jouw positieve feedback geeft ons extra energie. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Onze ervaring met de verkoopmedewerker was erg vriendelijk. En ook de bezorgers waren vriendelijk. Al met al zeer tevreden. Een aanrader.
Beste van Doorn, Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad, zowel met onze verkoopmedewerker als de bezorgers! We doen ons best om onze klanten vriendelijk en professioneel te helpen, en het is geweldig dat dit zo gewaardeerd werd. Dank je wel voor de aanrader! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Eigenlijk was het puur toeval dat wij in Utrecht terecht kwamen. De tuinset die wij op het oog hadden zou in Gouda staan maar jammer genoeg was het daar niet. We besloten naar Utrecht te gaan en waren wat aan het rondkijken toen we in gesprek kwamen met verkoper Jan Pul. Wij gaven aan wat wij gezien hadden, maar Jan vertelde ons dat dit uit de collectie ging en liet ons een andere tuinset zien. Jan Pul heeft ons uitstekend geadviseerd. Hij was niet opdringerig en gaf ons alle ruimte om de juiste keuze te maken. Dat vonden we heel fijn. Na een bakje koffie gaf Jan aan dat als wij tot koop willen overgaan dat dit ook telefonisch kan. Zulk personeel is echt goud waard hoor! Wij vonden dat Jan Pul ons goed heeft geholpen om een keuze te maken en besloten de koop de volgende dag in de winkel te doen. De levering was ook snel met keurige en vriendelijke chauffeurs en de spullen werden ook netjes in onze tuin geplaatst. . Verder niets dan lof en tuinmeubelshop is zeker een aanrader vooral Utrecht.
Beste Hubert, Wat een geweldige review, bedankt voor het delen van jullie ervaring! Fijn om te horen dat Jan jullie zo goed heeft geholpen en dat jullie de tijd kregen om de juiste keuze te maken zonder druk. We zijn trots op ons team en het is mooi om te lezen dat het ook in de winkel in Utrecht zo gewaardeerd wordt. Ook fijn dat de levering snel en netjes is verlopen. We hopen dat jullie veel plezier gaan beleven aan de nieuwe tuinset! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Zeer slechte ervaring met deze webshop Wij kochten een tuintafel en gebruikten deze één keer met placemats en onderzetters. Toch verschenen er meteen vlekken. Bij melding kregen we eerst te horen dat retourneren mogelijk was, maar alleen tegen € 99 ophaalkosten – terwijl op de website staat dat retourneren gratis is. Later werd zelfs gezegd dat retour niet mogelijk is vanwege ‘gebruikssporen’. Dit is misleidend en in strijd met het wettelijk retourrecht. Kortom: bestel hier niet, u wordt verkeerd geïnformeerd en slecht geholpen.
Bij tuinmeubelshop in Heerlen super geholpen met een goede uitleg op mijn vragen of het loungeset buiten kon blijven staan in alle jaargetijden. De levering was al een week later! ( geen 4 weken wachten) Op de ingeplande datum waarin ik ook nog een keuze had, kwam het lounges mooi op de afgesproken tijd. Helaas !!een gebogen poot van de bank. Na een telefoontje over het ongemak ,kreeg ik meteen een toezegging voor een nieuwe bank en een zelf uitkozen tijdstip van levering. Na een weekje wachten staat nu mijn stelletje te lachen in de zon. Heerlijk zit- komfoor en een mooie uitstraling. Dank aan tuinmeubelshop voor de fijne afwikkeling met het ongemak van de bank. Ik ben zeer tevreden! Ik ga nu genieten !!
Beste Betsy, Wat ontzettend fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je nu kunt genieten van je nieuwe loungeset! We vinden het belangrijk om niet alleen kwaliteit te leveren, maar ook snel en efficiënt te reageren wanneer er iets misgaat. Het is mooi om te lezen dat alles naar wens is opgelost. Veel plezier met je set in de zon! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Zeer aardig en kundig geholpen. Dachten met je mee
Beste Nancy, Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk en kundig geholpen bent! We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en hen goed te adviseren. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Zoals je mag verwachten
Beste Monique, Fijn om te horen dat alles volgens verwachting is verlopen! We streven er altijd naar om de verwachtingen waar te maken. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Fijne bezorging artikel zorgvuldig ingepakt
Beste Sonja, Wat fijn om te horen dat de bezorging goed is verlopen en het artikel zorgvuldig is ingepakt! We doen ons best om alles tot in de puntjes te verzorgen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Netjes geleverd en goede service
Beste Marion, Fijn om te horen dat de levering netjes is verlopen en dat u tevreden bent met onze service! We doen ons best om altijd topservice te bieden. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Een tuinset gekocht 2 fijne relaxed stoelen met voetenbank Voldoet helemaal naar onze wens , ook fijn het bijzettafel.
Beste Marjan, Wat geweldig om te horen dat de tuinset, inclusief de stoelen, voetenbank en bijzettafel, helemaal naar wens is! We hopen dat jullie er veel ontspannende momenten van kunnen genieten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Keurig netjes mijn stoelen afgeleverd Mijn complimenten!!
Beste René, Wat fijn om te horen dat de stoelen keurig zijn afgeleverd! Bedankt voor uw complimenten, we stellen het zeer op prijs. Veel plezier met uw nieuwe stoelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Wij zijn erg blij met deze prachtige set! Hij stond helaas nog niet in de winkels, dus het was even spannend om hem uit te pakken; maar de set overtreft onze verwachtingen. Alleen het tafeltje was iets anders dan verwacht (het patroontje was op de foto’s niet helemaal duidelijk), maar al met al een prachtige kwalitatieve set. Ook zijn wij erg tevreden over de service en levertijd van tuinmeubelshop!
Beste N, Wat fijn om te horen dat de set uw verwachtingen heeft overtroffen! We begrijpen dat het spannend kan zijn om een set te bestellen die nog niet in de winkel staat, maar we zijn blij dat het resultaat zo goed is. Wat betreft het tafeltje, bedankt voor de feedback – we nemen dit mee om het nog duidelijker te communiceren. We waarderen het enorm dat u tevreden bent met de service en levertijd! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.