Vriendelijk kundig correct en netjes en beleefd

Ik was er samen met mijn vriendin en werd heel vriendelijk en netjes geholpen en gehoord. Beslist niet opdringerig. Keurig netjes uitleg en nam ook alle tijd . Wij waren heel tevreden.

Op zich liep alles goed, maar was er uiteindelijk een fabricagefoutje

De aanschaf en begeleiding was heel goed en de bezorger verdient een dikke tien! Bij het in elkaar zetten liep ik tegen wat problemen aan. De maatvoering van de Midden-Oosten waren volgens mij met de verkeerde mal geboord (schroefpalen) Ik moest de schroeven er in dwingen. Daarna blijkt bij het hoekstuk gaten te missen, die ik moest bij boren. Gelukkig ben ik daartoe in staat, maar bij elkaar toch wat missers. De tuinsteden zit verder geweldig goed en zijn we er tevreden mee.

Goede voorlichting en perfecte bezorging

Plezierige ontvangst en een zeer snelle en perfecte bezorging

Superblij met onze nieuwe tuinder.

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen in de winkel. Heel snel geleverd en goede service van de bezorgdiensten. Ze hielpen zelfs met uitpakken. Top!

Je hoeft maar online te bestellen of een mail met foto’s te sturen voor een probleem en ze lossen het gelijk netjes voor je op

Heel veel keus, prachtige uitgebreide showroom!

Hartelijk ontvangst en een goed en eerlijk advies! Kortom; voor een ieder die op zoek is naar tuinmeubelen, bent u bij de Tuinmeubelshop aan het goede adres! Wij genieten inmiddels al van onze mooie stoelen!!

Afspraken worden nagekomen, kwaliteit is wel dingetje

Behulpzasmheid en nakomen afspraken zijn goed. Maar producten zijn niet vrij van beschadigingen. Ook zitten niet alle bevestigingen vast. Verstandig alle bouten en schroeven na te draaien!!!

Vanaf nu ontbijten in het zonnetje!

Blij met de nieuwe tuintafel! De bezorgers waren heel voorzichtig en brachten de doos tot op het terras. 'We leggen 'm extra op de kop, zodat de poten bovenop liggen' Goed bedoeld, maar de poten lagen juist onderop. Geen enkel probleem hoor! Het is een mooie lichte tafel, de poten waren simpel te bevestigen. Super blij mee, vanaf nu ontbijten we aan deze hele mooie tafel in het zonnetje!

Prachtige tuinmeubelen

Goed advies en overleg qua mogelijkheden. Snelle levering. Prachtige tuinmeubelen.

Klant vriendelijk geholpen. Met andere woorden TOP!!

Zal volgende keer zeker weer een aankoop doen, en ook andere mensen aanraden.

Duidelijk ruim omschreven

Na in de winkel geweest te zijn hebben wij in de webshop het nog eens dunnetjes over gedaan. Door de duidelijke omschrijvingen weet je precies waar je aan toe bent. Navigeren door de website werkt zeer goed.

Mooie tuinset met snelle levering

Ruime keuze, prettige advisering en snelle levering. En eenmaal bezorgd is het gewoon ook een mooie set bestaande uit tafel met 4 stoelen.

schitterende loungestoel

Voor een lange zomerse avond een stoel waar je uren in kunt loungen Lekkere dikke en stevige kussens

Heel mooi !

Super blij met de set. Wel jammer dat het niet zoals de verkoper heeft gezegd uit 1 deel bestaat. Maar met klittenbanden aan elkaar zit. Hadden ook graag dubbele klittenbanden gehad. Misschien is dat nog mogelijk.

Super meubel set van jullie

Snelle levering, duidelijke info. En mooie meubeltjes, super tevreden

Jan, een zeer prettig persoon om iets bij te kopen.

Wij werden door Jan goed geïnformeerd over de verschillende tuintafels en tuinstoelen. Daarna nog verder gekeken maar uiteindelijk toch 4 tuinstoelen bij Jan gekocht. Het is een mooie winkel in Heerlen met goede verkopers (waaronder Jan dus!).

Mooie winkel fijn personeel snel geleverd

Ruim assortiment vriendelijk personeel goed geholpen en snel geleverd top

Heel goed verkoop advies en bezorging

We hebben jullie al aanbevolen bij anderen

Tuinmeubelfantastischhhh!

Prettige winkel in Nunspeet,ruime keuze,net personeel,professioneel.Werd snel en op tijd gebracht door zeer correcte chauffeur! Meubels zijn fantastisch!

Klantvriendelijk hoog in het vaandel

Ruime toonzaal. Meedenkend personeel Duidelijke uitleg. Snelle levering. Alleen de levering een beetje amateuristisch door dit slechts door 1 persoon te laten doen. En zelf alles uitpakken en de dozen(verpakking) afvoeren een tegenvaller

Mooie zaak ruime keuze!

Zaak was mooier en groter dan verwacht. Mooie teakhouten tuintafel gekocht. Was niet op voorraad en zou medio augustus komen maar is toch al kort na medio juli netjes aan huis geleverd. Er werd geen aanbetaling gevraagd. Gewoon pinnen bij levering, keurig en netjes binnen tijdsblok. Tafel simpel te monteren. Wij zijn heel blij en als we weer tuinmeubels nodig hebben gaan we hier weer naar toe.

Top levering, zo zorgvuldig ingepakt

Top bezorgers en super kwaliteit. Ben echt niet altijd zo complimenteus maar nu heb ik geen enkel puntje van verbetering

duidelijk en vriendelijk

Goed geholpen. Dennis was zeer behulpzaam

Goede voorlichting

Wij mochten eerst rustig rondkijken en kregen daarna een professionele uitleg.Het is netjes in de showroom en er is keus genoeg.6

Heerlijke tuinstoelen

In de showroom in Nunspeet alle tuinstoelen uitgeprobeerd. Zonder drukte maar met een kopje koffie. Daarna was het een kwestie van bestellen en een paar dagen later heerlijk thuis op de nieuw tuinstoelen relaxen.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA